Akik nem nyertek
Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 21 / 174 oldal |
trendy ! nem vagy egyedül " alt=""> szerintem ennyit nem vett senki " alt=""> pedig már megtanulhattam volna '1 pályázattal is lehet nyerni !" " alt="">
Úgy látszik feleslegesen vásároltam be a Signal-ból. " alt="">
Oké " alt=""> mégegyszer bocs!
Nem taktikázni akartam,soha nem is tudtam...
Nem taktikázni akartam,soha nem is tudtam...
Persze, hogy lehet véleményed, csak ne vigyél bele szexet! " alt="">
Ez tipikusan egy olyan játék, ahol a szerencse dönt, technikákkal nem sokat javíthatsz az esélyeiden.
Ez tipikusan egy olyan játék, ahol a szerencse dönt, technikákkal nem sokat javíthatsz az esélyeiden.
Bocsáss meg,h nem vagyok olyan tökéletes,mint TE!
Lehet,h van egy stílusom,de véleményem nekem is van...
Nyilván azért vásároltam,mert nyerni szerettem volna,de hàt ki nem?!
Amit vettem is 2üveg kivételével,elajándékoztam...
Nem kívánok ezzel tovább foglalkozni...
Bocsánat...
Lehet,h van egy stílusom,de véleményem nekem is van...
Nyilván azért vásároltam,mert nyerni szerettem volna,de hàt ki nem?!
Amit vettem is 2üveg kivételével,elajándékoztam...
Nem kívánok ezzel tovább foglalkozni...
Bocsánat...
2 hónap alatt összesen 52 nyerő időpont van.
Egy nagyobb áruházban egy nap alatt többet adnak el.
Stílusod az van, nyilván az akadályoz a gondolkodásban.
Egy nagyobb áruházban egy nap alatt többet adnak el.
Stílusod az van, nyilván az akadályoz a gondolkodásban.
Piroska 12/0 ... Tudom,h még nincs vége,de bsszk meg! " alt="">
Gyulai 30/0 ,gyermelyi:30/0 nem az én játékom volt ....
Trendy, igen, erre kezdek èn is rájönni. Kisbabám miatt èjjel is többször felkelek, így nèhányat akkor is töltöttem, de semmi. Mindegy, èn azèrt lelkes vagyok, de látom, hogy az ilyen sok darabosakkal nehèz nyerni. Majd belejövök!" alt="">
Dika80!
Ilyenekre szerintem nem is kell sokat áldozni.Én mindig csak annyit veszek belőlük,amennyit egyébként is,ugyanis olcsó pályázat,boldog-boldogtalan játszik vele,mert csak be kell pötyögni a kódot,ráadásul felhalmozni sem lehet itthon,vagy legalábbis én biztos nem fagyasztok le pöttyöst,meg Sport szeletet,stb.
Ja,meg aki tud éjszakázni(én nem),az esetleg előnnyel indul.
De 1 kóddal is lehet nyerni főnyereményt akár.
Ilyenekre szerintem nem is kell sokat áldozni.Én mindig csak annyit veszek belőlük,amennyit egyébként is,ugyanis olcsó pályázat,boldog-boldogtalan játszik vele,mert csak be kell pötyögni a kódot,ráadásul felhalmozni sem lehet itthon,vagy legalábbis én biztos nem fagyasztok le pöttyöst,meg Sport szeletet,stb.
Ja,meg aki tud éjszakázni(én nem),az esetleg előnnyel indul.
De 1 kóddal is lehet nyerni főnyereményt akár.
Pöttyösnèl sokból semmi, soha, egyik èvben sem. De egy millió forinttal ki tudnak engesztelni" alt="">
Az Omnia marciusban ettöl is jobb volt 20/0
Aldi Kinder 3/0 Meg van egy blokkom
dettó trendy....
hofi!
De legalább jó lenne a Lacalut!De nekünk se ízre,se hatásra nem jött be.
De legalább jó lenne a Lacalut!De nekünk se ízre,se hatásra nem jött be.
Se omnia , se lacalut. ... Pedig még jövőre is lacalutta mosok fogat.. Omniáról nem beszélek.. i..
Akkor majd ha vmi segédre lesz szükségem, szólok Neked. A nyeremény ilyenkor feleződik. Körbe kérdezhetsz, általában kifizetek mindenkit. " alt="">
Én eddig soha semmivel nem nyertem -még kisebb nyereményeket sem -, pedig évek óta játszom mikor mivel,de már csak mosolygok ezen " alt="">
pl. tavaly a Ricolával kb. 90-100 db blokkot töltöttünk fel és semmi...idén már nem játszom velük " alt="">
pl. tavaly a Ricolával kb. 90-100 db blokkot töltöttünk fel és semmi...idén már nem játszom velük " alt="">
Nescafe stick 178 db= 0, a nap 24 órájából változó idő pontokban teszek fel! R E M É N Y T E L E N !!!!!!!!!!!!!!!!
Kinder-Coop (fődíj) 17/0 " alt="">