Én is nagy fejtő vagyok,csak a pályázatokat fejtem,s be is küldöm. Most fordult elő először,hogy így jártam,mert csak dec.-ben vettem meg a Füles 2014.-es Évkönyvet,s mire fejtegettem,láttam,hogy a noemberi Kis Füles kell hozzá,nem kaptam sehol. Erre az oldalra most akadtam rá,s mivel láttam hasonló írást,gondoltam megpróbálom. De már látom,hogy az emberekbe nem szorult még most se 1 kis jóindulat. Nem baj,tovább nem várok,ma feladtam,remélem jóra tippeltem.S megint csak tanultam,oldjam meg magam a problémáim ,mert nem lehet másra számítani !
Csökkented a nyerési esélyeket.
Minden évben "eljátszák" páran, hogy elfelejtették megvenni az újságokat, várják a sült galambot. Lehetne privátban is intézni. Engem zavar, ha kiírják a megfejtést, mert én megveszem az újságokat, rászánom az időt, és magamtól meg tudom fejteni (szerintem egyáltalán nem nehezek ezek a rejtvények).
Kedves lolita85! Nem KELL kiírni a megfejtéseket, de lehet, hogy 1-2 ide kiírt megfejtés 3-4 rejtvényfejtőnek is segít/het!
marcsi64! Tolnay Klári. A kultúra az emberiség jobbá, szebbé tételének eszköze kell, hogy legyen.
marcsi64! Oldalszámot írjál légyszíves!
Füles Évkönyv(2014) 97.oldalának megfejtése kellene.Köszönöm:-)
sziasztok!
szeretnék segítséget kérni, hiányzik a Füles 45.száma a Füles évkönyvvel közös pályázat érdekelne. Köszönöm!
Szeretnék segitséget kérni a füles évkönyv hatodik oldalán szereplő rejtvény megfejtéséhez. tudja valaki a pontos idézetet? előre is köszi
miki58 köszönöm, de közben megfejtettem

" alt="

"> Tedd magad láthatóvá.
Miért kell ide kiírni a megfejtéseket?
miki58 ,tudnál segíteni a Füles évk. 69.o. ? Előre is köszönöm .
Sziasztok!
Valaki tud segíteni Füles 2014-es évkönyvében a 6-7 oldali rejtvénynek a megfejtésében. Sajnos kiment a fejemből, hogy meg kéne venni hozzá a 45,46,47 heti számokat is. Idáig Tolnay Klári kijött, csak azz idézet hiányzik.
Köszi
angyal1960! miben kéred a segítséget?
Sziasztok. Én is a Füles évkönyvhöz szeretnék segítséget kérni.
Köszönöm !
nekem sincs meg a Kis Füles novemberi száma a FülesÉvkönyv 2014.-es közös pályázatához. Igy az első 5 betűs szó hiányzik . Csak tippelni tudok,de ha valaki tud segíteni,megköszönöm !
Szeretnék segítséget kérni a Füles Évkönyv 74. és 81.oldal megoldásához. Köszi
A keresztrejtvény megfejtést hova kell beküldeni ?
Szeretnék segítséget kérni. Véletlen a szelektív-gyűjtőbe került a Füles 49. száma.
Valaki meg tudná írni a megfejtést, a Kós Károly művet? (közös pályázat)
Megköszönném valami aprósággal.
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni. Elnéztem a Füles Évkönyvben a gyerekpályázatot, most vettem észre, hogy nem a decemberi, hanem a novemberi Kis Füles kellett volna hozzá. Meg tudná valaki adni a megfejtését? Az első szó hiányzik, azt sajnos nem tudom kitalálni, hogy mi lehet. Meg persze azt is, hogy kell-e hozzá pályázati szelvény a Kis Fülesből, mert ha igen, akkor tárgytalan.
Nagyon szépen köszönöm előre is.
Szeretném megkérdezni, hogy valaki megfejtette e rejtvénykoktél novemberi számát. Szeretnék egy kis segítséget kérnia 33.oldali rejtvényhez. Kélek hogy emailban vászolj. Köszönöm Klári /ducibuci/
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások