Sziasztok!
Coke kódokat vennék.
Coke.hu - Coca-Cola nyereményjáték 2013
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 21 / 149 oldal |
Olyan coke regivel rendelkező illetőket keresek, akiknek a regijén van feltöltve pont, és nem tart rá ígényt. Persze cserére, illetve megvételre...
Van sok Coke kódom.
Szeretnék: Pár l/kg Ariel blokkot elsősorban
Illetve: Jó reggelt kódokat, Vénusz, Haas és Vegeta blokkot, esetleg Tibi kódokat szeretnék érte.
Szeretnék: Pár l/kg Ariel blokkot elsősorban
Illetve: Jó reggelt kódokat, Vénusz, Haas és Vegeta blokkot, esetleg Tibi kódokat szeretnék érte.
sportszelet kódok érdekelnek valakit cokért cserébe?
Coke kódért mid lenne?
Van több
" alt="
">
Van több

Coke kódokat keresek. Sokmindenem van cserébe!
Coket keresek...
helo engem érdekelne a kupakok megveném töled menyi van neked amugy?
Coke kódjaim vannak cserére. Reklám-hűtőmágnest szeretnék értük.
Egyszer pontban éjfélkor kódot akartam feltölteni, de nem működött kb. 5 percig az oldal. Utána írta ki az új nyertest.
Talán naponta.. és napvégén... szerintem...
Hogyhogy megvan már a napi notebook nyertes? Mikor sorsolnak?
bbarnabas1 2010-09-03 :: 13:55
Sziasztok! Ha valaki nem gyűjti a Coca cola kupakban a kódokat akkor kérem írja meg nekem e-mail-ben a b.barnabas1 @ gmail.com-on! Cserébe milka kuponokat vagy sportszelet kódokat tudok adni! Jelentkezéseteket várom!
Üdv.:
bbarnabas1
Sziasztok! Ha valaki nem gyűjti a Coca cola kupakban a kódokat akkor kérem írja meg nekem e-mail-ben a b.barnabas1 @ gmail.com-on! Cserébe milka kuponokat vagy sportszelet kódokat tudok adni! Jelentkezéseteket várom!
Üdv.:
bbarnabas1
2 Pilóta kódért 2 Coke kódot adnék
Miért ne?
pityesznek tavaly kevesebb ponttal is sikerült!
" alt="
">
pityesznek tavaly kevesebb ponttal is sikerült!

Szerintetek, ha 5555 ponttal sikerült netbook-ot nyerni, 99 ponttal azért lenne esélyem? :-S
Mutyoka! Gratulálok! Kérlek írj privit, lenne pár kérdésem.
Figyelem!
Illetéktelenek feltörik a Coke felhasználók regisztrációit,majd azokat módosítják!
Az enyémet is feltörték!!!
Levél idézve:
Tisztelt Játékosunk!
Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a lenti levelében említett felhasználó neve aktív.
Viszont regisztrációja nem a playboy22@freemail.hu e-mail címhez tartozik, hanem a teanyadkurva@citromail.hu e-mail címhez.
Kérjük nézze, meg, hogy be tud-e jelentkezni. Amennyiben nem, úgy kérjük írjon és kiderítjük a probléma forrását.
Illetéktelenek feltörik a Coke felhasználók regisztrációit,majd azokat módosítják!
Az enyémet is feltörték!!!
Levél idézve:
Tisztelt Játékosunk!
Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a lenti levelében említett felhasználó neve aktív.
Viszont regisztrációja nem a playboy22@freemail.hu e-mail címhez tartozik, hanem a teanyadkurva@citromail.hu e-mail címhez.
Kérjük nézze, meg, hogy be tud-e jelentkezni. Amennyiben nem, úgy kérjük írjon és kiderítjük a probléma forrását.
Pár éve már így csinálom
" alt="
">

ha megittad a colát és beküldted a kupakot tedd a többi , napokban kiürült flakon és tubus kupakja mellé, és ha már nem férsz tőle keresd meg hol adhatod le őket ezzel segítve a beteg gyerekek gyógyulását(az érte kapott pénzt erre forditjuk)
http://aboldoggyermekkor.eu
http://aboldoggyermekkor.eu