BELA-H
Köszönöm az infót.
Majd hasznosítjuk... ebben rakjuk ki a szódásnak a cserélendő palackokat
" alt="
">
Samidala!
Az a rekesz nem visszaváltható,csak megvenni lehet(pl G-Robyn),ami nonszensz.Sok helyre írtam miatta,és mindenhonnan az a válasz jött,hogy nem visszaváltható.Kitettem az utcára,hogy ingyen elvihető......valakinek kellett is.
Én is kíváncsi lennék rá, de talán még nem.
Szerintetek, kisorsolták már a Rossmann Ariel-Lenor játék főnyereményeit (mosógép)?
fcnv, köszönöm szépen a választ.
" alt="
">
Még az érdekelne, hogy kb. hány munkanappal a nyertes feltöltés után kaptál értesítést, hogy nyertél. Köszi előre is.
marcsi8
info@unileverinfo.hu-ról küldték a mozijegyet.
Egy email címet szeretnék kérni, én sem kaptam meg még a Tesco Domestos mozijegyet, szeretnék írni nekik.
pieceofluck
Nutella feltöltés után nem küldött e-mailt, csak a képernyőn jelent meg az értesítés a sikeres feltöltésről.
Válaszoltak és meg is küldték a mozijegyeket!
Most küldték meg a Tesco - Domestos mozijegy kódokat
" alt="
">
Ahogy értelmeztem a játékszabályzatot, szerintem a Nutella az egyes játékhetek után értesít.
Én arra lennék kíváncsi, hogy a feltöltés után ti kaptatok e-mailes értesítést is, vagy csak képernyőüzenetben írták, hogy sikeres volt a feltöltés?
Köszi előre is.
Csucsi
Még én se kaptam Tesco-Domestos mozijegyet, én is október 15-én küldtem be nekik a blokkot. Gondoltam, hogy írok nekik, de ezek szerint nem válaszolnak?
Ha a Tesco-Domestos játékkal nyert mozijegyre gondolsz, azt nekem emailben a múlt hét csütörtökön elküldték.
Kapott már valaki Cinema City mozijegyet? Okt.15-én küldtem be a blokkot. Kérdésre nem válaszolnak.
+1
A Nutella értesített már valakit? Vagy azonnal kiderül, ha nyersz?
Lenne pár kérdésem.
A wellnesakción másnál sincs új játék?
Az MPL játékon hogy ellenőrzik, hogy adtál fel csomagot, ha olyan pályázatot nem is lehet feltölteni? Ha simán a rendszerben, akkor miért nem automatikus a részvétel eleve?
Nemrég írtam a Kikkomanról, hogy szószok helyett vásárlási utalványt kaptam. Írtam nekik, pár napon belül elküldték a szószokat is. Bár nem értem, nagyon szimpatikus hozzáállás.
kirri Én is várom még a Lidl Finish nyereménykártyát
Köszönöm szépen a segítséget! Így már sikerült!!! Sok sok nyereményt kívánok neked
" alt="
">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások