kettőspont és shift 9 : )

" alt="

">
Inkább gyorsan vettem egy Nescafet. Pont ma pont nekem- legalábbis remélem - utolsó lehetőség egy Iphone pro maxra. Azért kiráy lenne ha pont így nyerném mert eredetileg a Lindorért kanyarodtam be. Remélem szomszéd úr nem kéri belőle a sim kártyát ,mint ötletgazda Itt egy vigyorgo fej van amugy csak emigy nem jut eszembe a billentyu parancs
...
Hajnalban résnyire nyitott szemekkel nem láttam jól a telefonon a Lidl app-ban a termék kiszerelését.
De ma délben kiugrottam a Lidlbe (Szeged - Szabadkai út) és akkor szembesültem a valósággal... Egyet azért vettem egy 137-est.
Más ízben (talán málnás?) volt 200 g-os akcióban 2.200,- Ft körül, de azokat már elvitték, csak a helye és az árcímkéje vala a polcon.
Nem ugyanabba a boltba jártok.
De van.
Keress rá!
https://www.lidl.hu/p/lindt-lindor/p10087265#sear
chTrackingMasterId=Product.10087265&searchTrackingTi
tle=Lindor&searchTrackingPageSize=48&searchTrackingP
age=1&searchTrackingEvent=click&searchTrackingId=Pro
duct.10087265&searchTrackingQuery=lind&searchTrackin
gOrigPos=1&searchTrackingPos=2&searchTrackingOrigPag
eSize=48&searchTrackingChannel=HU&list=search/lind
137 gr os meg nincs . A 200 gr meg 4299 Semmi baj ,írkálj máskor is! Ez az "újratervezés" nagyon vicces nem is értem miért nem kacagok
Újratervezés: a 137 grammos ennyi...
A Lidlben máig (szerda) akciós a 200 g-os: 1.999,- Ft.
Zorro! Csak a Lindor játszik a nyereményjátékban! Sima Lindt nem.
Auchanban akciós lesz csütörtöktől a 200 g:2599 Auchan kártyával a kis rúd meg 449 ft
Paintuci
Spar/Intersparban van 299,-ért mini Lindt maci.
Akkor vmit félrenéztem... 🤔🙄😯 Bocsi
Az online Auchan oldalon azt írja, 689 Ft.
Én eskü 300ftnak láttam az Auchanba 😯🤔 de most a Sparban 579, de holnap megyek Auchanba megnézem megint.
Paintuci:hol 300 ft ? Nem kötekedés,hanem mert azt szeretem,de már mindenhol 500 ft körül van
Paintuci
Minden LINDOR termék játszik a kicsi is, a blokkon legyen rajt hogy LINDOR
Csak tipp.
Bon-Bonafarm-Pick?
Sziasztok! Valaki tudja, hogy a Bang Bang 25BON008-as megjegyzéssel mit küldhet?
Bár néztem a jszabályt, a Lindornál játszik a kicsi hosszúkás csoki ami 300ft?
Miért van ennyi 7Days pótnyertes ,nem veszik észre az értesítőt vagy ..... ?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások