szabo_sz Hozzászólás - 2007. május 24. :: 19:00
Sziasztok!
www.excellentresorts.net/game/index_hu.html -en azt irják nyertem egy csodálatos 2.ik díjat, 1 hét luxusszállást 4 fő részére 1 hétre, ez valami kamu, nem?
kunma Hozzászólás - 2007. május 24. :: 15:23
www.excellentresorts.net/game/index_hu.html
Match: 05.23-től 100 db
Coop: 05.30-tól 200 db
Interspar: 05.31-től 100 db
Rossmann: 06.01-től 200 db
Cora: 06.01-től 200 db
Spar: 06.21-től 100 db
valaki küldene a strandszettről képet?
Mikor és hol lesz még ilyen gyorsasági akció ezzel kapcsolatosan?Köszi
Mel6 a 8 periódusét nem kaptuk meg.
ildi, köszi, elsőre sikerült.

anianya,
próbálgass!

ez tuti átverés, csak én már attól félek, hogy majd hívnak telefonon, és leveszi érte a sok lóvét! mert hogy ez nem is magyar! no de majd kiderül! de neked kell fizetni a szállást, vagy mit ! amásodik helyezettnek!
Szivi! Én sajna azt nem tudom mi a Natural&Beauty szlogenje, tud vki segíteni?
Pettendia Hozzászólás - 2007. május 24. :: 16:28
Sziasztok!!!
Kiváncsi leszek én erre a :http://www.excellentresorts.net/ nyereményjátékra.
Itt mindenki nyer!!!
Köszi!

http://www.match.hu/Ujdonsagok
Mi a 9. márka? Nem tudom kinézni...
got2b, Palette, Fa, taft, Vademencum, schauma, Gliss Kur, Schwarzkopf Brillance, ....?
Kérem olvas a következő időszak és körülmények óvatosan.
regisztrál, belépő egyetért hogy határol és egyetért a körülmények és az időszak.
Ez ajánlat igazgat Kitűnő Eszköz
Csak egy Internet belépés per család szabad ennek játék.
A 5 csillag díj egy Ingyenes 7 éjszaka szabadság egy Öt Csillag 1 hálószoba lakás alkalmazkodásban egykor osztozásunk eszköznek Tenerife vagy Dominican Köztársaság Ez egy maximuma 2 felnőttnek és 2 gyerekek. A 5 csillag díj tartalmaz visszatér takarékosság repülés – Tenerife vagy Dominican Köztársaság, visszatér átvitelek – Repülőtér / Szálloda
A nyertes lesz notified telefon belül 24 órája nyer a 5 csillag díjnak és a csillag díj.
Te ne szükség vásárolni bármi részt vesz .
Ezek díj használható belül 24 hónap -ból a kiadás kelte .
lefoglalunk a helyes használni a winner's név, fénykép és vélemény jövőben publicity vagy promotional anyag, és bekérés Versenyünk te beleegyezés olyan használ.
Mi kell hogy tájékoztat legalább egy hónap előtt eredeti kérésed dátum kellene te nem hogy tud utazni, vagy valamennyi módosítás szabadság fenntartásod.
Nincs készpénz vagylagos a megállapított díj ban teljes
Ezek díj nem átruházható anélkül, hogy viszonteladás. Annak van nem visszatérítés érték és május csak hogy használt a címzett egyszer.
AII alkalmazkodás tárgy eszköz lehetőség akkor helyfoglalásnak, Kitűnő Eszköz lefoglal a helyes hozzáadni vagy helyettesít ezek valamennyi színpad eszközzel az ugyanaz minőségnek
AII vendégek lesz maradás teljesen bútorozott alkalmazkodásban alvó fel 4 emberek, és fog van teljes használ összes Eszköz szolgáltatásoknak a normális eszköz árfolyam. Ezek eszköz egy nagyon magas standard;nak valamennyi óvatos kár a lakás a felelőssége a birtokosnak és lesz felelős ennek .
Nyertese 4nak csillag díjunk lesz tud kérés egy hét self-catering alkalmazkodás egy egy hálószoba lakásban (kialussza magát négy emberek) tárgy lehetőség valamennyi osztozás eszközben a Kitűnő Eszköz portfolióban a világ körül . Dátum elérhető egész éven át de különbözik folyamodik eszköz. Egy kicsi helyfoglalás díj lesz elszámolt ez díj. Gyerekek alatt 16 ingyenes.
Belépés személye 28 évnek életkornak vagy fiatalabb, nincsenek elfogadott te szintén kell hogy házas vagy élet együtt több mint 3 év és hogy egy ház tulajdonos.
Ez díj tud csak hogy használt egy maximuma 7 éjszakanak marad. Kivéve hogyha azelőtt egyetért Kitűnő Eszközzel. Vagy alatt nem kötelesség vásárolni vagy kiad valamennyi termék alatt benn marad az Eszközöd
a csillag díj te kell egyetért mint egy pár látogatni egy tájékozódás találkozó min 90 perc az eszköz egy eszközzel jellegzetes, hol leszel tud elnyerni átfogó információja az előnynek az eszköznek és szolgáltatásai. Vagy alatt nem kötelesség vásárolni bármi ez találkozó.
Ha valamelyik a vezet neveknek lefoglalt a szabadság nem utazás, Kitűnő Eszköz lefoglal a jogok költség a teljes fogas árfolyam a hét alkalmazkodás, jelenleg 800 euro.
használunk személyi információ összegyűjtött játékunk :
ad te információval felől a termékek és szolgáltatások kínálunk
ad te egy több szeményreszabott szolgálattal
vezetés piac kutat
fut verseny és elősegítés
meghal válogatott cégek adni te egyéb ajánlatokkal és elősegítés
segítség egyéb cégek profil és kiterjed adatbázisaik
könnyít hírközlés között magad satöbbi
megenged nekünk küldeni te, keresztül e-mail, telefon, SMS és posta, különleges ajánlatok és elősegítés -ból társunk..
online fordítóval, elég nyersen!
www.excellentresorts.net/game/index_hu.html
próbálta már valaki ezt a játékot? mert nekem három csillag lett, és kiírta, hogy gratulálunk nyertél!megnyerted a csodálatos második díjat...és hogy 24 órán belül felveszik velem a kapcsolatot! ezt valaki nézze már meg, mert nekem elég gyanús...!
Barillával nyert Nők lapja konyhát,most kell kapnunk?
Az első periódusban lévőt, az azt hiszem csütörtökön kezdődött, vagy pénteken, és szombaton adtam fel elsőbbségivel!A második periódust pedig ápr.27-én!Szintén elsőbbségivel!
szabcsina, köszi szépen. Te mikor adtad fel ?
Az első periódusban nyert vászontáskákat sem kaptam meg!
Gondolom a jövő héten kezdik majd postázni!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások