Törpi,köszönöm.
Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 21 / 511 oldal |
Pedigreenek írt a kezdő csomag miatt,amit ajándékba adnak,nem rég írta be Enethy
Kinek írtál?
Nem a kutyának küldték a kutya hamit?
Nem a kutyának küldték a kutya hamit?
Hali mindenkinek!
Képzeljétek el,írtam nekik,hogy mizu,ez pénteken volt és ma már küldték a kutya hamit,nekem és anyunak is.
Képzeljétek el,írtam nekik,hogy mizu,ez pénteken volt és ma már küldték a kutya hamit,nekem és anyunak is.
Szerika
Nem mertem beírni, de egyszer már voltam én is ilyen sminktanfolyamon a Kiskegyed jóvoltából...hát többe kerűlt az út,mint az egész tanfolyam.ott is hasonló volt a helyzet, de ott egymást sminkeltük....
Nem mertem beírni, de egyszer már voltam én is ilyen sminktanfolyamon a Kiskegyed jóvoltából...hát többe kerűlt az út,mint az egész tanfolyam.ott is hasonló volt a helyzet, de ott egymást sminkeltük....
Egyetértek Szerikával!
Egyrészt a megadott időpont előtt 4 nappal értesítettek a pontos részletekről, másrészt az a tanfolyam nem volt semmire se jó. Még tükör sem volt előttem, hogy legalább láttam volna mivel, és hogy ken ki. Tényleg nem volt több 15 percnél az egész, kár volt felmenni.
Viszont ma megleptek, mert kaptam egy Asztor ajándékcsomagot postán, pedig ilyet nem is nyertem. Csak azt a haszontalan "tanfolyamot".
De a csominak örülök, annak legalább van haszna.
Egyrészt a megadott időpont előtt 4 nappal értesítettek a pontos részletekről, másrészt az a tanfolyam nem volt semmire se jó. Még tükör sem volt előttem, hogy legalább láttam volna mivel, és hogy ken ki. Tényleg nem volt több 15 percnél az egész, kár volt felmenni.
Viszont ma megleptek, mert kaptam egy Asztor ajándékcsomagot postán, pedig ilyet nem is nyertem. Csak azt a haszontalan "tanfolyamot".
De a csominak örülök, annak legalább van haszna.
Nagyon nem akar ideérni az a panadol plüss

Szerikával egyetérek!
Én főnyereményt nem nyertem, viszont astor csomagot többet.
Külön címekre, külön névvel nyertem és még 3 csomaggal most is tartoznak!
Ráadásul képtelenség elérni őket!Emailre nem válaszolnak, telefonszámot nem találok a honlapon.
Aki esetleg tudja, hogyan tudnám elérni őket, kérem szóljon!
Én főnyereményt nem nyertem, viszont astor csomagot többet.
Külön címekre, külön névvel nyertem és még 3 csomaggal most is tartoznak!
Ráadásul képtelenség elérni őket!Emailre nem válaszolnak, telefonszámot nem találok a honlapon.
Aki esetleg tudja, hogyan tudnám elérni őket, kérem szóljon!
Nem tudom a nyertestársaimnak mi a véleménye, de az enyém nagyon negatív a fogamzasgatlas.hu-s nyereménnyel kapcsiban.
Szombaton felmentünk Pestre a fogamzásgátlón nyert sminktanfolyamra.
Hát nem igazán szeretném minősíteni. Ez a sminktanfolyam
abból állt, hogy kb 10 perc alatt csináltak egy sminket és
kész.
Szombaton felmentünk Pestre a fogamzásgátlón nyert sminktanfolyamra.
Hát nem igazán szeretném minősíteni. Ez a sminktanfolyam
abból állt, hogy kb 10 perc alatt csináltak egy sminket és
kész.

a c2 már megint sz@rakodik... 

Nekem is eltünt egyetlen*!
Akkor nem vagy egyedül!
Akkor nem vagy egyedül!
A citromail-ből eltűnt a címjegyzékem! Nem értem, hogy hová!
Igy elég bonyolult Nestlé-meghívókat küldözgetni!
Igy elég bonyolult Nestlé-meghívókat küldözgetni!

Én is akkor adtam fel ajánlott elsőbbségivel és egyik sincs még a listán.
Március elején adtam fel, de a remény hal meg utoljára. 

Novake: ne idegeskedj, a lista elején ott van, hogy március 19-ig feldolgozásra került pályázatok nyertesei kerültek fel. Egyébként valaki írta, hogy ez még csak 2700 nyertes és 35000 szakácskönyv van. Biztos felkerült majd Te is

8 Rama pályázatot adtam fel, egyik sem ért be
Most vmi nagyon csúnyát kívánok annak, aki eltüntette a borítékokat.
Most vmi nagyon csúnyát kívánok annak, aki eltüntette a borítékokat.
A hotdog.hu-n megnyert bruno banani PARFÜMcsomagban NEM volt parfüm! Csak egy deo, és karkötő. És a beígért koktélt sem kaptam meg. Ezért tök felesleges volt elmenni érte. Kipostázhatták volna. Nagyot csalódtam... 

Flakont utólag szerez,mind egyforma méret.
Én is a 4.boltban vettem akciósat.
Én is a 4.boltban vettem akciósat.
Akciós Globus majonézt alig látok, pedig jól ellátott üzletekben vásárolok. Ahol van, ott is csak a nagy flakon.
Tegnap láttam egyetlen kisebbet az Emke sarkán lévő Matchba, le volt húzva róla a hátcimke!
Remélem, "elkövető" nyeri a főnyereményt, aztán nem kapja meg, mert nem tudja bemutatni a flakont. Talán okulna belőle. 
Tegnap láttam egyetlen kisebbet az Emke sarkán lévő Matchba, le volt húzva róla a hátcimke!
Remélem, "elkövető" nyeri a főnyereményt, aztán nem kapja meg, mert nem tudja bemutatni a flakont. Talán okulna belőle. 
aranyos vagy sada!
ami igazán bánt hogy emiatt más elött maradtam k@kiban.
(tessék most jól kipanaszkodtam magam,aki magára ismer tudja számom,mail cimem,irjon valami szépet.)
ami igazán bánt hogy emiatt más elött maradtam k@kiban.
(tessék most jól kipanaszkodtam magam,aki magára ismer tudja számom,mail cimem,irjon valami szépet.)