Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 21 / 319 oldal |
Nekem megint olyan furcsán lett vége, nem is írta ki, és megint nincsenek nyilak. Vagy lehet, hogy még nem fejeztem be? Kiír valamit a végén?
meg is lennék vele, kár hogy ilyen rövidek:-)
elindult
Igen! Nekem is.
Én már többször is visszalátogattam 20-án de semmi:-)))
Én már többször is visszalátogattam 20-án de semmi:-)))
Nekem azt írja ki hogy látogassak vissza november 20.-án és nyomozzak az eltűnt doboz után! Most ilyenkor mi van?
Valaki magyarázza el nekem. előre is köszíí
Valaki magyarázza el nekem. előre is köszíí
Ma lesz a folytatása?
lázban égek,hogy kinyomozzam a doboz titkát,erre most sincs még feltéve az új helyszín.
Nálam is ugyanez van, pedig elvileg megcsináltam amit kellett, de nincs új levél 

Nekem sem megy tovább, nincs új levél. Másik böngészővel is próbáltam 

Próbáld meg másik böngészővel
Segítséég! Egyszerűen nem tudom befejezni! Az e-mailek között még mindig a Pall Mall doboz képét adja elő új levélként. Mikor jön újabb mail? (
hofi
hiába mászkálok, valami más hiányzik hozzá :-))
hofi
hiába mászkálok, valami más hiányzik hozzá :-))
ani2! Írtam!
hahó.lehet csak én nem értem a játékot. az oké, hogy megvan a kvízsor. de botond irodáján és a lakáson kívül, hogyan jutok újabb pályákra?
köszi
köszi
Szerintem azért kaptok, kapunk későn segítséget, mert mindenki közte én is azt hiszem, hogy már százan segítettek. De legközelebb beírom, hamarabb, hogy segítek, ha tudok!
köszi már kaptam segitséget és sikerült befejeznem
Én segítek kérdezzetek!
nekem se segitett senki nem baj várom igy a köv fordulót és ha még nem értem a végére akkor ugysem enged tovább és majd akkor gyakorlom próbálkozom tovább ha meg nem sikerül akkor igy játram ez csak egy játék
Hát nekem senki sem segít? Én is visszavittem a ruhát, aztán nem tudom tovább..
Paint: igen!
hofi
Nekem is tudnál segíteni? Előre is köszi!
Nekem is tudnál segíteni? Előre is köszi!