Burn - Végre nem kell meséket kitalálni a páHázathon'...
Bárcsak a Nagy Testvér is követné a példájukat.
Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 21 / 244 oldal |
A Heineken megjavult.
Olvastam az akkori beírásod.
Az bizonytalanított el, hogy a képen valóban kekszek vannak, de a jsz-ban több helyen úgy szerepelt, hogy 1 győri édes terméket. Az pedig több van. Szerintem ez nem csak nekem volt kérdés. Minden esetre örülök, hogy pontosították!
Az bizonytalanított el, hogy a képen valóban kekszek vannak, de a jsz-ban több helyen úgy szerepelt, hogy 1 győri édes terméket. Az pedig több van. Szerintem ez nem csak nekem volt kérdés. Minden esetre örülök, hogy pontosították!
Hm....
Pont ezt írtam be 2 napja. A "Győri Édes" egy márka. Csak a kekszek és a zabfalatok viselik ezt a márka nevet.
Nem tudom, mi bizonytalanított el.
Pont ezt írtam be 2 napja. A "Győri Édes" egy márka. Csak a kekszek és a zabfalatok viselik ezt a márka nevet.
Nem tudom, mi bizonytalanított el.
Győri édes játék miatt telefonáltam reggel a kapcsolatoknál megadott telefonszámra. Rákérdeztem, hogy pontosan mely termékek játszanak, mert ez a jsz-ból nem pontosan derül ki.
Nagyon kedves volt a hölgy, megnézte a jsz-t, igazat adott, hogy nem egyértelmű,de ő sem tudta mi játszik. Azt mondta szól a szervezőknek, hogy pontosítsák.
Most megnéztem a jsz-t, és felsorolják a résztvevő termékeket! 😊
Így már egyértelmű.
(Nem biztos, hogy az én telefonhívásom miatt, de akár hihetem azt is. 😊)
Nagyon kedves volt a hölgy, megnézte a jsz-t, igazat adott, hogy nem egyértelmű,de ő sem tudta mi játszik. Azt mondta szól a szervezőknek, hogy pontosítsák.
Most megnéztem a jsz-t, és felsorolják a résztvevő termékeket! 😊
Így már egyértelmű.
(Nem biztos, hogy az én telefonhívásom miatt, de akár hihetem azt is. 😊)
Az előző játékban 116 821 Magyar Termék védjegyes áruval pályáztak.
Most, hogy a fődíjhoz mind a 4 részt vevő védjegyes gyártótól kell venni 1-1 db promóciós termékét, sokkal kevesebb pályázat lesz a fődíjra.
Még a gyűjtögetőknek is venni kell valamilyen rovarírót v riasztót, ha fáj a foguk a millára. (légy, szúnyog, kullancs, hangya, csótány, moly, poloska, bolha, darázs + az egér is játszik)
Most, hogy a fődíjhoz mind a 4 részt vevő védjegyes gyártótól kell venni 1-1 db promóciós termékét, sokkal kevesebb pályázat lesz a fődíjra.
Még a gyűjtögetőknek is venni kell valamilyen rovarírót v riasztót, ha fáj a foguk a millára. (légy, szúnyog, kullancs, hangya, csótány, moly, poloska, bolha, darázs + az egér is játszik)
Most jött email,h ma átadják a futárszolgálatnak (Express One) a Tesco - Chio utalványokat. Akkor elvileg holnap érkezik...
Köszi Zsu
" alt="
">

jojó
Majd beírom, ha sikerült.
" alt="
">
Majd beírom, ha sikerült.

Zsu Szívesen
" alt="
"> remélem nálatok is beváltják !

Köszi jojó a hasznos infót!
" alt="
">
Nekem van
" alt="
">

Nekem van

Sport szelet beváltás Ispárban, nyerős csokira !
" alt="
"> /de nincs papírom
" alt="
">

Köszi Dani! SZupi lett a Wny frissitése!
" alt="
">
Köszönönjük szépen!

Köszönönjük szépen!
Lindt nagyon pozitív.Jeleztem,hogy az egyik kistányér törötten jött,2nap alatt küldtek másikat,ráadásul 2dbot.Korrekt!
fitoska !
szintén nem enged,mindent beírok,ahogy kell
" alt="
">
szintén nem enged,mindent beírok,ahogy kell

Maxxon Ügyfélszolgálat Csapatának *5!
Még tegnap este 3/4 9kor is próbáltak segíteni!
Valamiért nem engedte feltölteni a blokkot,de sokadjára csak sikerült!
" alt="
">
Még tegnap este 3/4 9kor is próbáltak segíteni!
Valamiért nem engedte feltölteni a blokkot,de sokadjára csak sikerült!

Vágási Feri !
Szupi ,köszi
" alt="
">
Szupi ,köszi

Kilobbiztam, hogy minden Márka termék legyen benne a játékban.
Mer' az én kezem mindenhová elér.
Mer' az én kezem mindenhová elér.
Kedden nyertem a Belgian ajándék díszdobozt, szerdán értesítettek és el is fogadták a blokkomat.
Ma már hozta is a futár.
" alt="
">
Ma már hozta is a futár.

Na de a lényeg ebben a Haller coopban akciós az erős pistás szaloncukor.