Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 21 / 2047 oldal |
Még valamikor ősz elején nyertem a Tescóban a vasarlasommal valami illatgyertyát, ami azóta sem érkezett meg, pedig SMS-ben értesítettek a nyereményről. Megvan a véleményem az Unileverről.
Kis gonosz Mikulás
Kibertámadás érte a magyar Rossmannt, leállították a webshopot és az app kuponközpontját.
Az csak a várható főnyeremény...
Sütőkesztyű
1+1 az 2, vagyis jó választás esetén 1 pár.
Engem sokkal jobban bosszantott, amikor sikerült egy olyan párt vennem, ami a melegtől megolvadt (műszálas).
Figyelmettem voltam, de akkor is. 😡
1+1 az 2, vagyis jó választás esetén 1 pár.
Engem sokkal jobban bosszantott, amikor sikerült egy olyan párt vennem, ami a melegtől megolvadt (műszálas).
Figyelmettem voltam, de akkor is. 😡
Én nem kértem útbaigazítást. 😉
Fenn tartom a véleményemet. Amúgy meg helyesen: " Hé.paraszt! Melyik út visz Budára?!
Szerintem meg épp pozitívum, hogy már 5 héttel előre szólnak, hogy lesz vmi.
Tudod ütemezni a vásárlást, lesni mikor jelenik meg a promóciós termék, amin feltehetőleg már több infó lesz.
Amkor elindul a játék, már minden infó rendelkezésedre fog állni.
Sokkal jobb, mint amikor a start után szólnak, hé, te paraszt, már napok óta fut a játék!
Türelem!
Tudod ütemezni a vásárlást, lesni mikor jelenik meg a promóciós termék, amin feltehetőleg már több infó lesz.
Amkor elindul a játék, már minden infó rendelkezésedre fog állni.
Sokkal jobb, mint amikor a start után szólnak, hé, te paraszt, már napok óta fut a játék!
Türelem!
Nagyon téved mindenki aki azt hiszi más dolgom sincs mint itt írkálni. Korán reggel boltba mentem levittem a szemetet felhoztam a krumpli megpucoltam a kávét kis feleségemnek ágyba vittem - tejszínnel! Pirítósk készítettem meg kentem lurpakkal és stb Most viszont fennforgáds van már megint. Régi vesszőparipám a " SÜTŐKESZTYŰ" ami ugye arra való,hogy amikor a sütőből kiveszed az étellel teli tepsit v leemeled a húslevessel teli nagyfazekat- aminek KÉT füle van - ne égesd meg a kezed. Erre "gyártó bácsi" mit gyárt ? EGY darabost- mert párba nincs legalábbis Én még nem láttam pedig elég sok helyen körözöm.
Eléggé hiányos ez a traubisoda beherangozás. Vásárolj promóciós terméket ami nincs. A szöveg környezet arra utak,hogy hamarább is meglehet venni mielőtt a játék indulna de ez nincs kétséget kizáróan kommunikálva és semmilyen információ sincs a várható megnyerhető nyereményről pedig ha az vonzó akkor pozitívan befolyásolná a vásárlási szándékot. Ez számomra nem a marketing etalonja
Az EMAG nál 124 000 ft al többe kerül ugyan az a hűtőszekrény mint a amedia Markt nál pedig a Media sem az olcsosagaról ismert " Hát nem érdekes ez gyerekek?"- Kérdezné a jó öreg öveges professzor- A fiatalok már nem is ismerhetik.
Sajnos nem nyertem semmit. Ha bejött volna a "soványka 94 milliós joker persze,hogy örültem volna. Azt viszont nem értem hová tűnt el a nyereményből egy erős millió mivel 95 millió volt a halmozott nyereményalap és ez már nem bevétel függő ha egy nyertes van akkor csak többnek szabadna lenni..
SZAMOS nyereményjáték szabályzatában: 3. A játék időtartama:
3.1. A Játék teljes időtartama 2025. szeptember 15. közzétételtől 2025. december 13. éjfélig tart.
Ma már nem lehet blokkot feltölteni, tegnap lezárták!
3.1. A Játék teljes időtartama 2025. szeptember 15. közzétételtől 2025. december 13. éjfélig tart.
Ma már nem lehet blokkot feltölteni, tegnap lezárták!
Spar húsos játék,jó nagy csalódás,igazából nem is hiszem el:
"Köszönettel fogadtuk elektronikus levelét.
Megkeresésével kapcsolatban az illetékes kollégáktól azt a visszajelzést kaptuk, hogy a kollégáink tartották magukat a játékszabályzathoz nyertesek kisorsolása megtörtént.
Továbbá a sorsolással kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adták:
A nyereményjáték oldalon megtalálható az összes kisorsolt nyertes, mind a törökszentmiklósi, mind az esztergomi üzletből.
Sajnos azért nincs 22 két darab nyertesünk, mivel a sorsolás során kihúzott nyertesek és pótnyertesek rosszul töltötték ki a kasszakupont vagy nem vásároltak megfelelő terméket, így ez ütközött a játékszabályzatban megfogalmazott kritériumokkal.
A közjegyzővel a helyszínen egyeztetve, jogilag helyesen csak azok a vásárlók minősülnek nyertesnek, akik eleget tettek a játékszabályzatban feltüntetett szabályoknak és természetesen ki lettek sorsolva.
Az Ön email címét ellenőrizték, amely szerint nem szerepel a kisorsolt nyertesek között.
Megértését köszönjük!
Továbbra is szeretettel várjuk üzleteinkben! "
"Köszönettel fogadtuk elektronikus levelét.
Megkeresésével kapcsolatban az illetékes kollégáktól azt a visszajelzést kaptuk, hogy a kollégáink tartották magukat a játékszabályzathoz nyertesek kisorsolása megtörtént.
Továbbá a sorsolással kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adták:
A nyereményjáték oldalon megtalálható az összes kisorsolt nyertes, mind a törökszentmiklósi, mind az esztergomi üzletből.
Sajnos azért nincs 22 két darab nyertesünk, mivel a sorsolás során kihúzott nyertesek és pótnyertesek rosszul töltötték ki a kasszakupont vagy nem vásároltak megfelelő terméket, így ez ütközött a játékszabályzatban megfogalmazott kritériumokkal.
A közjegyzővel a helyszínen egyeztetve, jogilag helyesen csak azok a vásárlók minősülnek nyertesnek, akik eleget tettek a játékszabályzatban feltüntetett szabályoknak és természetesen ki lettek sorsolva.
Az Ön email címét ellenőrizték, amely szerint nem szerepel a kisorsolt nyertesek között.
Megértését köszönjük!
Továbbra is szeretettel várjuk üzleteinkben! "
Nekünk is megérkezett, most.
Most hozta a futár a lemaradt csészéket
nekünk is jött este mindre,így szerintem azt küldik ki
Jött ma két értesítés szintén bangbang től . Gyanítom hogy rájöttek nem jól küldték ki a csészéket. Holnap megírom hogy az jött e
játékszabályzat szerint:Starbucks® espresso csésze szett – összesen 100 db
▪ Tartalma: 2 db Starbucks® espresso csésze
▪ Tartalma: 2 db Starbucks® espresso csésze
Írtam is nekik!