Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 21 / 2034 oldal |
Ez konkrétan nem hinném, hogy böngésző probléma lenne. Ezer sebből vérzik a játék sajnos.
Opera böngészővel sem?
pityesz76! Köszönöm,de nem müködik úgy sem
Próbáld meg másik böngészővel.
Játszottam a Legyél te a 10. és kapd vissza a vásárlásod árát játékon .Nyertem de nem tudom igényelni a pénzt mert azt írja a számlaszám beírása után, hogy már használtam. De most játszottam először, akkor nem tudom igényelni a nyereményt? Minden játékhoz új számla kel?Ez így nem fer.😡
Bennszülött
Nem csak neked vannak gondjaid vele. Én is nézegettem, több böngészőből. A megoldás valahol az, hogy (de tényleg!) _nagyon_ sokat kell várni, és akár többször is frissíteni az oldalt. Ekkor kb. második, harmadik próbálkozásra sikerül a feltöltés... (annyira nem értek hozzá, de szerintem valami biztonsági beállítás miatt lehet, hogy ilyen bizonytalan az oldal működése).
Nem csak neked vannak gondjaid vele. Én is nézegettem, több böngészőből. A megoldás valahol az, hogy (de tényleg!) _nagyon_ sokat kell várni, és akár többször is frissíteni az oldalt. Ekkor kb. második, harmadik próbálkozásra sikerül a feltöltés... (annyira nem értek hozzá, de szerintem valami biztonsági beállítás miatt lehet, hogy ilyen bizonytalan az oldal működése).
Spar Biotechusa feltöltéssel csak nekem vannak gondjaim? Sehonnan nem akar sikerülni a feltöltés.
Weber.
Szerintem is nagyon komolytalan a Libress játék napi nyereménye. hogy ez a mennyiség egy évre elegendő....
Szerintem is nagyon komolytalan a Libress játék napi nyereménye. hogy ez a mennyiség egy évre elegendő....
weber
Nagyon alja ilyen promoval meghirdetni valamit! Totál megtévesztés!
Nagyon alja ilyen promoval meghirdetni valamit! Totál megtévesztés!
Vágási 2.0
Augusztusi Magyar Termékes játéknál Eisberg salis zacskón rajta volt a játékról szóló promóciós matrica. Vásárlás után tölteném fel a blokkot, keresem vidáman a listában, közben pedig egyáltalán nem is szerepelt a felsorolásban az a fajta!
Augusztusi Magyar Termékes játéknál Eisberg salis zacskón rajta volt a játékról szóló promóciós matrica. Vásárlás után tölteném fel a blokkot, keresem vidáman a listában, közben pedig egyáltalán nem is szerepelt a felsorolásban az a fajta!
A Libresse játéknál komolyan gondolják hogy 1 évre elegendő az a csomag, amit napi nyereményként kínálnak?
A CBA Piros kefires dobozban Mizo cucc van.
A "Magyar Kefir" gyártója az Alföldi Tej. (Ami annyira sz@r, hogy az valami botrány. És pofátlanul drága. Így joghurtokat szoktam venni kettessével a CBA - Magyar Tej játékban.)
De lényegtelen, veszek mást a Coop-ban. Téma lezárva.
A "Magyar Kefir" gyártója az Alföldi Tej. (Ami annyira sz@r, hogy az valami botrány. És pofátlanul drága. Így joghurtokat szoktam venni kettessével a CBA - Magyar Tej játékban.)
De lényegtelen, veszek mást a Coop-ban. Téma lezárva.
A Magyar tej az Alföldi Tej terméke, nem a SoleMizo-é.
Más szerződésük van.
A védjegy használat több, mint egy rajz a csomagoláson.
Elvileg.
Más szerződésük van.
A védjegy használat több, mint egy rajz a csomagoláson.
Elvileg.
A CBA piros kefirben is magyar kefir van (asszem Sole Mizo), és ott van a poháron a MT védjegy.
Szerintem csak elcseszték a Coop kefir csomagolását.
A termék fő jellemzője a tartalom, nem a csomagolás/pohár.
A Coop ráadásul magyar üzletlánc
Na mindegy, veszek mást.
Szerintem csak elcseszték a Coop kefir csomagolását.
A termék fő jellemzője a tartalom, nem a csomagolás/pohár.
A Coop ráadásul magyar üzletlánc
Na mindegy, veszek mást.
Kicsit bonyolult.
Nem az a lényeg, hogy hol készült.
A Nádudvari márka védjegyes termék,
a Coop márka nem védjegyes termék,
Valószínű a védjegy használat szabályaiban van a megoldás.
Nem az a lényeg, hogy hol készült.
A Nádudvari márka védjegyes termék,
a Coop márka nem védjegyes termék,
Valószínű a védjegy használat szabályaiban van a megoldás.
Igen, ez konkrétan nincs a listában, ami nonszensz, hiszen Nádudvari kefir van a pohárban, az pedig ott figyel a listában...
Úgy értettem, hogy a magyartermek.hu oldalon a védjegyes termékek között nincs.
Itt nincs tételes lista...
Ha egy terméket a Nádudvari gyárt, annak nyilván MT-nek kellene lennie, de b@szták rárakni a védjegyet a kefirespohárra.
Vettem Mizot...Épp' le volt ákciJózva, mert a szavatossága lejáróban vala.
Ha egy terméket a Nádudvari gyárt, annak nyilván MT-nek kellene lennie, de b@szták rárakni a védjegyet a kefirespohárra.
Vettem Mizot...Épp' le volt ákciJózva, mert a szavatossága lejáróban vala.
De miért nem simán Nádudvarit vettél? A Coop-os nincs felsorolva a termékek között.
Coop - MT
Venni akartam 2 db Coop kefirt, amit ugye a Nádudvari gyárt, de még véletlenül sincs a Coop-os dobozon MT vagy hasonló védjegy...
Hihetetlen.
Venni akartam 2 db Coop kefirt, amit ugye a Nádudvari gyárt, de még véletlenül sincs a Coop-os dobozon MT vagy hasonló védjegy...
Hihetetlen.