Termékekkel kapcsolatos tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 21 / 63 oldal |
Nagyon durva az ára. Sem a Baba sem a Dove nem kerül ennyibe és azok sokkal jobbak szerintem.
Hm... tényleg ennyibe kerülne a füli? Párom mondta is vmi 300ft-os vacak...
" alt="
">
" alt="
">Hétszázért sem veszek stiftet, se hatszázért, se ötszázért!
Vissza az előző árat!!
" alt="
">
Vissza az előző árat!!
" alt="
">Biztosan "megéri"
http://www.olcso.hu/keres/swarovski%20f%C3%BClbev
al%C3%B3
http://www.olcso.hu/keres/swarovski%20f%C3%BClbev
al%C3%B3
Hát, lányok, pedig ezek megtették
" alt="
">
" alt="
">Látták mindenhol, hogy mennyit veszünk, és most nyerni lehet.... akkor na most jól felvisszük az árat.... mivel megjöttek a kuponok is, még így is jót húzunk... hö-hö...
Amúgy nekem a gyümölcsös stift jött be...
ezt én is meg tudom erősíteni.....
2 Tesco-ba voltam, felvitték mindenhol 815 Ft.-ra!
2 Tesco-ba voltam, felvitték mindenhol 815 Ft.-ra!
Még tusfürdőt sem vennék ennyiért!!!!
Pénzhajhász banda! Pedig ma megyünk a Tescoba és vettem volna!!! Ha mindenhol így van, remélem, rajtuk marad az áru!
Pénzhajhász banda! Pedig ma megyünk a Tescoba és vettem volna!!! Ha mindenhol így van, remélem, rajtuk marad az áru!
Gabbci: hogy a túróba?
" alt="
"> Ennyire nem vihették fel az árát!
" alt="
"> Ennyire nem vihették fel az árát!Szomi vagyok.Végre van kuponom, de tegnap az LSS-es gél 449.-ft volt, ma pedig már 815.-ft
" alt="
">
" alt="
">Eddig a Medve körözöttek közül csak "gazdagon"-t láttam, és az nagyon nem ízlett
" alt="
"> Túl sok.. vagy a bors, vagy a kömény, vagy valami.. le is mondtam róla.. ma viszont véletlenül észrevettem, hogy van enyhe is, és na igen, ez az igazi
" alt="
"> Már csak az a baj, hogy nagyon kicsi dobozban van, gyorsan elfogy
" alt="
">
" alt="
"> Túl sok.. vagy a bors, vagy a kömény, vagy valami.. le is mondtam róla.. ma viszont véletlenül észrevettem, hogy van enyhe is, és na igen, ez az igazi
" alt="
"> Már csak az a baj, hogy nagyon kicsi dobozban van, gyorsan elfogy
" alt="
">Hihi, én is megnéztem.
Lady Speed Stick aloe gél a termékei közül a legjobb!!!
ÚÚÚ, most beírtam én is
" alt="
">
A Löffel kanalat jelent, akkor a Löffelchen kanálka kellene hogy legyen
" alt="
">
" alt="
">
A Löffel kanalat jelent, akkor a Löffelchen kanálka kellene hogy legyen
" alt="
">Samidala: nem tudtam mit jelent a löffelchen . Beírtam a Googleba és jujjjj mi jött ki, hát nem kanál.
" alt="
">
" alt="
">Igen. De jó lenne. Az Oetker pl. állandóan játszik mindig van valami aji hozzá vagy hűtőmágnes, kanál stb ... NÖM joghurttal kocsi.
Müllerben én is voltam szombaton, vettem akciós NICI báránykát meg 24 db-os Faber Castell színest 790 Ft-ért, tök jó.
Müllerben én is voltam szombaton, vettem akciós NICI báránykát meg 24 db-os Faber Castell színest 790 Ft-ért, tök jó.
Igen, a kanál
" alt="
">
Olyan jó játékok vannak a németeknél/osztrákoknál
" alt="
">
A Müllerben vásároltam a napokban, egy csomó promós csomagolású terméket láttam....hátha majd nekünk is szerveznek ezek a cégek valami jó játékot! pl.Bahlsen, KitKat
" alt="
">
Olyan jó játékok vannak a németeknél/osztrákoknál
" alt="
">
A Müllerben vásároltam a napokban, egy csomó promós csomagolású terméket láttam....hátha majd nekünk is szerveznek ezek a cégek valami jó játékot! pl.Bahlsen, KitKat
Samidala: a kanál? Nekem is azért kellene. A NÖM joghurtos kódokért is elküldték a kanalat meg a bögrét, tányért.
VViki!
Nem láttam még ilyen Oetkeres hamit, de a löffelchen jól néz ki
" alt="
">
Nem láttam még ilyen Oetkeres hamit, de a löffelchen jól néz ki
" alt="
">