Elcserélném, eladnám: Bounduelles hűtő, tipusa: FAB28RG1 sárga és jobbkezes. Aki segít eladni 10%-t adok belőle.
Vagy elcserélném: értékeggyeztetéssel új "lapos" tv-re, és játékkonzolra, és minden egyéb ÚJ kütyüre... tablet, ipad, okostelók, stb.... jöhet étkezési is... más utalványok...
Sziasztok! Van valakinek a szombati Havasi koncertre egy vagy két jegye és elcserélné az én pénteki belépőimmel/belépőmmel? Holnap van egy másik rendezvény is, de egyidőben nem tudok két helyen lenni sajnos.

" alt="

">

" alt="

">
Pick Líra 5000,-könyvutalványt cserélnék Erzsébet utalványra.
Havasi koncertre páros jegyet cserélném
Dec. 7-ei 17:00 bp-i Alma koncertre páros beugrót cserélnék SOS. Holnap fel tudom adni ajánlott elsőbbségivel, péntekre megkapod.
Mid lenne érte?
McDonald's vásárlási utalványokat cserélnék más utalványokra.
Van még 30ezer értékben, 1000-es címletekben. Érv:2015.06.30.
december 5-ei Havasi koncertjegyet cserélném
Tchibo munkahelyi játékon nyert 100 ezres Saeco Philips kávéfőzőt cserélnék Ps4-re,vagy más nyereménytárgyra.
Russell Hobbs floral reggelizőszettet (Tchibo játékon nyert) cserélném más nyereménytárgyra. (Bp.)
Dec. 7-ei bp-i páros Alma koncertjegy érdekel valakit? Valaki keresett, de nem tudom már ki volt az...
Valami apró nyereménytárgyat elfogadnék helyette vagy Rama vk-ot vagy/és játszós blokkot.
Havasi ülőjegyet elcserélném. 1db-t.
Mozikupon a Jessabelle c. feliratos, amerikai thrillerre.
(Cinema City, hétfőtől csütörtökig bmikor, amíg vetítik)
férfi Taft zselék
Got2b zselék
játszós blokkért
Nyertem egy 33333 ft értékű vásárlási utalványt itt. http://fashionoutlet.hu/ Sajnos nem találtam a teljes összegért megfelelő árut (nincs a fiam méretében : ( ) Ha vkit érdekel eladnám az egészet vagy csak egy részét. Esetleg 2015-ös wellness érdekel cserébe.
3 doboz 4 személyes KNORR tányérkészletet utalványra, kuktára/edényre cserélek Debrecenben
Van:Milka bögre
Rama bögre
Bombi bögre
Riskás nyakpánt
Horalkys nyakpánt
Győri kekszes doboz
Adrenalin XXL-es póló
Coca-cola labda
Parmalat blokk érdekelne,vagy valami más csere.
Novemberi 5-ére szóló Telenoros Havasi koncertjegyemet cserélném CBA-s 6-án 14 óraira
Van:
Garage Store 10000-es uti
Tupper szilikon formák
Keresek: könyvutalványt
2db Camping bevásárló kosár eladó vagy cserélhető ki mit ad érte?
Keresek:
tschibo utalványokat
lacia digitális mérleget
wellness szettet
sólámpát
mex parfüm csomagot
max factor csomagot
Pick-el nyert Max Factor csomagomat eladnám vagy elcserélném Pick mérlegre vagy könyvutalványra..
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások