Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 201 / 275 oldal |
A Spar-Lipton játékon nyert vízforralókat az Unilever még nem kapta meg a beszállítótól. Ha valaki ezt akarta adni ajándékba az gondolkodjon más ajándékon. Mert nagyon kicsi az esélye, hogy az ünnep előtt megkapják és postára adják.
Ismersz olyan családot, akinek nagy segítség lenne az ünnepek előtt egy Riska termékekkel teli Whirlpool hűtő? 🥛❄️ Akkor december 13-ig írj egy levelet 📧 a riskaracsony@gmail.com címre, melyben 8-10 mondatban összefoglalod, hogy miért nekik adnád a finomságokkal teli hűtőgépet.
Részletek ➡️ https://tinyurl.com/yd3kao7e
Részletek ➡️ https://tinyurl.com/yd3kao7e
November 9-i hatállyal a Rajo a.s., a MEGGLE termékek gyártója visszahívta az 500 ml-es kiszerelésű Meggle Creme Patisserie Decor növényi habalapot, miután a gyártói minőség-ellenőrzés során kiderült, a termék tejfehérjével szennyeződött, a hatóságot és a kereskedelmi partnereket azonnal értesítettük. Az érintett terméken, - amelyet a forgalomból ki kell vonni - az alábbi minőség megőrzési határidők vannak feltüntetve: 2019.01.09. és 2019.02.11. Amennyiben Ön vásárolt az előbb felsorolt lejárati dátummal rendelkező Creme Patisserie Decor termékből, kérjük, vigye vissza a terméket a vásárlás helyszínére, és visszatérítjük a termék értékét. A szennyezett termék elfogyasztása a tejallergiában szenvedők számára veszélyes, ezért kérjük, hogy akinek ilyen egészségügyi problémája van, semmilyen körülmények között ne használja fel!
Keyojucus Te is olvass már emailt.
törpi olvass emailt, mert napközben nincs fb közelség.
zshajni, Trixi1
köszi a válaszaitokat.
köszi a válaszaitokat.
Krysztasz, a táskákba benéztek futólag, üveg ne legyen.
Krysztasz, az idei elhúzódott..talán külföldi tv felvétel miatt is, 10 után lett vége, belépés meglepően sima, gyors a tömeg ellenére.kabát hátunknál. Ne kelljen ruhatárazni haza, nagy élmény volt.jó szórakozást
krysztasz-az ujevi koncertjére gondolsz?
Nem kell sokkal hamarabb menni, U olyan a beleptetes, mint bármelyik koncerten.
Hogy meddig tartott az jó kérdés. Talán az utolsó metrót értük el vele.
Nem kell sokkal hamarabb menni, U olyan a beleptetes, mint bármelyik koncerten.
Hogy meddig tartott az jó kérdés. Talán az utolsó metrót értük el vele.
www.asiacenter.hu/?s=285&lang=hu
Írígy hónaljmirigy adomànygyüjtési akció.
Aki 3000ft felett vásárol, közös dedikált kép az együttessel.
Írígy hónaljmirigy adomànygyüjtési akció.
Aki 3000ft felett vásárol, közös dedikált kép az együttessel.
Vki volt már Mága Zoltán újévi koncertjén? Ha igen, kb. meddig tart és mennyivel érdemes előtte menni, mert szigorú beléptetési rendszere van? 17-18 óra? Bár gondolom megvárják a nézőket, igaz, nem 6 50-re kell beesni.
sada, igaz, minden nézőpont kérdése
" alt="
"> A lényeg, hogy jól értelmeztem az új feltételeket. Köszi a választ
" alt="
"> A lényeg, hogy jól értelmeztem az új feltételeket. Köszi a választÉn a kártyához járó kedvezményt is beváltottam és papír kuponokat is kaptunk végül. Talán négy volt egy íven, dec. végéig érvényes.
Szerencsés vagy. Felénk sosem osztogattak 10 %-os kuponokat.
Idén vásárlás nélkül megkapod a 4 db 10 %-os kupont .
Amit írsz, az 2019-től igaz.
Idén vásárlás nélkül megkapod a 4 db 10 %-os kupont .
Amit írsz, az 2019-től igaz.
Új Rossmann kártyát jól értem? Először vásárolnom kell egy negyedévben legalább kétszer 3eFt-ért, és az ezért járó 4 db 10 %-os kupont még ugyanabban a negyedévben kell felhasználni?
Mi eddig a postaládába kaptunk papír alapon 4 (régebben 6) db 10 %-os kupont. Nem kellett elkölteni előbb 6000 Ft-ot, hogy igénybe tudjam venni ezt a kedvezményt.
" alt="
"> Milyen jó, hogy változtattak!!!
Mi eddig a postaládába kaptunk papír alapon 4 (régebben 6) db 10 %-os kupont. Nem kellett elkölteni előbb 6000 Ft-ot, hogy igénybe tudjam venni ezt a kedvezményt.
" alt="
"> Milyen jó, hogy változtattak!!!Ismerősöm keres a lehető legkedvezőbb áron használt okostelefont. Csak annyi a kritérium, h. WhatsApp-ot rá lehessen tölteni, nem akarja semmi extrára használni. Tud valaki tippet adni, h. milyen típust érdemes ilyen olcsó, egyszerű kategóriában keresgélni?
sada
én is vettem jegyet az oldalról, a végén lehet supershop ponttal fizetni.
én is vettem jegyet az oldalról, a végén lehet supershop ponttal fizetni.
Köszi sada ez most jól jött!
" alt="
">
" alt="
">CSAK MA 30-70% KEDVEZMÉNY TÖBB SZÁZ ESEMÉNYRE A BLACKFRIDAY.JEGY.HU-N!
Vasárnaptól csak 4 órán át lesznek érvényesek a 100 km alatti MÁV-jegyek!