Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 201 / 284 oldal |
broáfka nem az volt a kérdés, hogy mennyit küldtem be? 60-80-t kb. De ha van még kérdésed ted fel nyugodtan.

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
broáfka
láthatod,h válaszolt....
láthatod,h válaszolt....
Csak azzal volt bajom, hogy miért nem lehet rendesen válaszolni egy olyan kérdésre amibe nem halsz bele ha mások is megtudják.
Paint, Te annyit gyalogolhatsz, hogy szerintem már felesleges futnod
Mi is megyünk rendesen a kislányommal, de eddig összesen kettőt találtunk
Mi is megyünk rendesen a kislányommal, de eddig összesen kettőt találtunk

Azt nem értem,h miért azok tisztességes játékát kell megkérdőjelezni, akik 1-2 db-ot nyertek. Inkább azokét, akik neve 8-10-szer van a listán....
Akik egyet sem nyertek, azokat lehetne inkább biztatni,h legalább 1 árva telefon sikerüljön, ha már áldoztak rá pénzt, időt, energiát
Akik egyet sem nyertek, azokat lehetne inkább biztatni,h legalább 1 árva telefon sikerüljön, ha már áldoztak rá pénzt, időt, energiát

Nem én kérdeztem
broáfka neked nem lehet a kedvedben járni sosem, rám szerintem pikkelsz. Már leírtad véleményem erről a játékról a kiskapukról, meg a csalásról, meg magamról is. Amúgy elég régen gyűjtöm a kupakokat 1 hónapja kukákból, heti 15 veszek, akkor ki lehet számolni. 3-szor 15 meg amit találtam az kb 60-80 db között mozog, így jó? Megfelel?
Ritta!
Én is szünetelek most. Igaz nem viszem túlzásba a Pepsi ivást, de majd később valamikor beküldöm a kupakjaimat.
Én is szünetelek most. Igaz nem viszem túlzásba a Pepsi ivást, de majd később valamikor beküldöm a kupakjaimat.
Győzd le a kísértést, még ha nem is oly egyszerű,
S attól, hogy vakok közt király a félszemű,
Ne verd át, aki szeret téged,
Mert elveszítheted szerencsédet.
Mi heti 20-szal játszottunk és semmit se nyertünk, 3400,- Ft-ot másra is el tudtam volna költeni, én ezt a játékot befejeztem!
S attól, hogy vakok közt király a félszemű,
Ne verd át, aki szeret téged,
Mert elveszítheted szerencsédet.
Mi heti 20-szal játszottunk és semmit se nyertünk, 3400,- Ft-ot másra is el tudtam volna költeni, én ezt a játékot befejeztem!
Paint!
Én nem sajnállak, igaz átérzem a helyezeted! Engem sem sajnál senki, bár nem is kell, mert én viszont belevágtam abba amit te itt leirtál, hogy ezért és ezért nem vágsz bele...
Én felvettem egy jó drága bankkölcsönt, mivel akkor még nem tudtam kedvezményeset felvenni, azóta két gyermekem született, gyedből, mostmár majd egy éve gyesből élek, most sikerült végre elhelyezkednem.
Szerintem ennek a dolognak nincs köze a Pepsis helyzethez...
Mondjuk én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy nyertem telefont még az elején, a második napon. Akkor szerintem azért volt mázlim mert még nem terjedt el a nagy tételben való játék!
Én nem sajnállak, igaz átérzem a helyezeted! Engem sem sajnál senki, bár nem is kell, mert én viszont belevágtam abba amit te itt leirtál, hogy ezért és ezért nem vágsz bele...
Én felvettem egy jó drága bankkölcsönt, mivel akkor még nem tudtam kedvezményeset felvenni, azóta két gyermekem született, gyedből, mostmár majd egy éve gyesből élek, most sikerült végre elhelyezkednem.
Szerintem ennek a dolognak nincs köze a Pepsis helyzethez...
Mondjuk én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy nyertem telefont még az elején, a második napon. Akkor szerintem azért volt mázlim mert még nem terjedt el a nagy tételben való játék!
Paint
Miért nem lehet elárulni, hogy mennyit küldtél be?
Talán Te is csaltál?
Miért nem lehet elárulni, hogy mennyit küldtél be?
Talán Te is csaltál?
20 kupakért, 1 bubbáért, 1 volt belépőért, 1 szigetjegyért megmondom.
csak viccőtem.
Az ügyvédem jelenlétében vagyok hajlandó nyilatkozni. Aki most meg mecset néz.

csak viccőtem.
Az ügyvédem jelenlétében vagyok hajlandó nyilatkozni. Aki most meg mecset néz.

Paint te mennyit küldtél be akor amikor nyertél? Köszi a választ! 

Természetesen tartom azt az állításomat speckó jobban örülök olyannak aki még nem nyert. ....és maccsnélküli diákoknak is örülnék. Meg olyannak is aki keveset nyert.
A logikám azt diktálja ha a rendszer az első kódót veszi figyelembe a többit nem, akkor az következik azok aki úgy játszanak ahogy akkor az első érvényes kóddal nyernek, és a többit hiába küldték be. Nem a netes beküldést szüntetik meg, hanem mint a cba nem szerveznek majd több játékot.
Amúgy a 2 telefonnal nekem nincs lelkiismeret furdalásom, bár igaz még nem kaptam meg.
Amúgy hagy kérdezzem meg kinek van lekiismeret furdalása ebben az országban, hogy én a 8. kerületben lakom, egy 30m2-es lakásban bankölcsönnel, támogatnom kell apámat, fogalmam sincs mikor engedhetem meg magamnak hogy gyereket szüljek mivel a gyes-ből, gyed-ből nem telik a bankölcsönre, és a barátom nem keres annyit mint én. ..és ki sajnál engem, hogy nincs autóm mivel ezen kiadások mellett nem tudnám fent tartani?
Amúgy a legtöbb diáknak van internet hozzáférése, vagy a suliban, vagy otthon. Csak kupak kell hozzá, napi 1 db az egy hónapban 30 db.
Na vkinek van lekiismeret furdalása? Nos? Sajnáljatok már egy kicsit....
Amúgy a 2 telefonnal nekem nincs lelkiismeret furdalásom, bár igaz még nem kaptam meg.
Amúgy hagy kérdezzem meg kinek van lekiismeret furdalása ebben az országban, hogy én a 8. kerületben lakom, egy 30m2-es lakásban bankölcsönnel, támogatnom kell apámat, fogalmam sincs mikor engedhetem meg magamnak hogy gyereket szüljek mivel a gyes-ből, gyed-ből nem telik a bankölcsönre, és a barátom nem keres annyit mint én. ..és ki sajnál engem, hogy nincs autóm mivel ezen kiadások mellett nem tudnám fent tartani?
Amúgy a legtöbb diáknak van internet hozzáférése, vagy a suliban, vagy otthon. Csak kupak kell hozzá, napi 1 db az egy hónapban 30 db.
Na vkinek van lekiismeret furdalása? Nos? Sajnáljatok már egy kicsit....
Húh elolvastam minden új hozzászólást!
Az én hozzászólásom:
,,Szeressük egymást gyerekek..."
A folytatást tudjátok!
Az én hozzászólásom:
,,Szeressük egymást gyerekek..."
A folytatást tudjátok!

thiefman, szívemből szóltál... teljesen igazad van!!!
Ne felejtsétek el hogy a pepsis nyerőlista csak egy regisztrációs lista, még egy mobilt se szállítottak ki.
Az igaz, hogy a szerevező nem jól csinálta meg a programot, de a szabályzatban ez is szerepel :
A rendszer minden létező érvényes kódot csak egyszer, az első beküldés alkalmával tekint érvényes kódnak.
De utólag korrigálhatják a hibát, ehhez joguk van
A rendszer minden létező érvényes kódot csak egyszer, az első beküldés alkalmával tekint érvényes kódnak.
De utólag korrigálhatják a hibát, ehhez joguk van
Szívemből szóltál
Engem sem zavar ha valaki sokat nyer, ha normális keretek között csinálja... Én is belegondoltam pl. a nyerőperces játéknál, mivel ott is valami nem volt renben, hogy mi van ha a szervezők azt mondják hogy na stop, mert ilyenek fordulnak elő.
Ja és a normális keretek közöttet nem úgy értem, hogy sokat vesz sokat nyer, mert akkor vigye, de ha "csalással" még ha az nincs is rögzítve a játékszabályban pontosan, bár szerintem az le van irva, hogy egy kód csak egyszer küldhető, akkor az már gáz. Főleg 5-6 nyerés utáni nem megállás esetén...
De ez csak az én véleményem, attól még mindenki csináljon azt amit akar!
Engem sem zavar ha valaki sokat nyer, ha normális keretek között csinálja... Én is belegondoltam pl. a nyerőperces játéknál, mivel ott is valami nem volt renben, hogy mi van ha a szervezők azt mondják hogy na stop, mert ilyenek fordulnak elő.
Ja és a normális keretek közöttet nem úgy értem, hogy sokat vesz sokat nyer, mert akkor vigye, de ha "csalással" még ha az nincs is rögzítve a játékszabályban pontosan, bár szerintem az le van irva, hogy egy kód csak egyszer küldhető, akkor az már gáz. Főleg 5-6 nyerés utáni nem megállás esetén...
De ez csak az én véleményem, attól még mindenki csináljon azt amit akar!