Zsaru!
ha az embr szórakiozik , milyen a hangulata + hatalmas kert
a Google keresőbe beírod, Brunszvik Teréz városa
mint nézünk ki a világra?

Sziasztok!
Szórakoztató szerkezetek boldog kertje
Beethoven és az óvodaalapító Brunszvik Teréz városa a 70-es mentén
Az internet nem más, mint ____ a világra
Ha ezekre vki tudja a válsz léccy írja meg!!! Köszi
sziasztok
elakadtam....
segítsetek légyszi
Budapesti építkezéssel foglalkozó oldal.(Budapest nem Pest)
szilvasitimee@index.hu
előre is köszi: timee
Éppúgy, ahogy más is leírta a véleményét, Martus is leírta. ÉS?
Mi is leírtuk. ÉS? Az élet meg megy tovább.
Egyébként a végére pont abban maradtunk, hogy mindenkit úgy kell elfogadni, amilyen. És ha ez nem megy, akkor is csak a legyintés a legjobb.
Ajánlom figyelmedbe Neked is!
Martus drága!
Látom, felhúztad magad, pedig kár volt. Mi elviekben beszélgettünk, és hát sajna a konklúzió sem az lett, mint amit most itt Te külön kiemelted. Nyugodj meg, és olvasd el újra, és próbálj meg nem begőzölni az első felénél, s majdan akkor a végére Te is érteni fogod.
martus: a vélemény és a seggnyalás (ird ki nyugodtan!) nem ugyanaz! erről ennyit!
további jó játékot!
Kicsi Zzz nézz bele a levelezésedbe

Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem!
-A népszerű homokfutó, vagy terepmotor másik neve a …
-Déli tengerparti szomszédunk - melynek fővárosa Ljubjana - utazási információinak oldala.
- Mit jelent az "ikebana" szó magyarul?
-Egyedülállók biztosítéka öreg napjaikra
-Kragujevac városában készült egykor ez a jármű!
-Város Horvátország tengerpartjának középső részén, Splittől északra. Fő látnivalója a Szent Jakab katedrális.
Köszi!
Félelmetes ez a s...nyalás amit itt ti 4-en 5-en csináltok! Nem ismerlek titeket, de úgy beszéltek a jelenlévőkről,akik segítséget kérnek, mintha nem is emberek lennének. Napok óta csak olvasgatom miket írtok és nem akarom elhinni, hogy ti magatok is elhiszitek amit leírtok olykor. Nem áll meg az élet, ha ti nem jöttök fel erre a fórumra! Megpróbálhatjátok. Azért háborodom fel a viselkedéseteken, mert látom hogy az újonnan érkezők vétenek hibákat az írott és íratlan szabályok ellen, ti pedig ahelyett hogy segítenétek nekik a "szabályok" ismertetésében, lehurrogjátok őket fellengzős dumákkal. Én ugyanezt tapasztaltam az első napomon. Akkor a hülye p...a jelzőt kaptam. Nem tartom fairnek, ha valaki csak a fórumról akarja a válaszokat megtudni, ebben egyetértek veletek, de nem hiszem hogy bármelyikünknek is joga van kioktatni a másikat az értelmi szintjéről. Ha már itt tartunk, és ti vagytok az ÁSZok, legyetek szívesek és olvassátok vissza figyelmesen a szerkesztőségnek írt leveleteket. Könyörgöm,egy korrektül megfogalmazott mondat nincs benne. Tele eszement hibákkal. A most írt levelemet is lehet bírálni, biztosan vannak benne stilisztikai hibák, de én nem is írtam még senkinek " hogy hé ember, ez 8. osztályos kérdés". Soha senkit nem neveztem primitívnek. Azt hiszem, ez így fair. Ha valaki kérdésén elmosolyodom, hogy nem tudja, az érzést és gondolatot megtartom magamnak. Kik vagytok ti, hogy embereket oktattok ki napról- napra? Mindent meg lehet beszélni kultúráltan is. Nem?
Befejezem,mert a téma lezárva számomra, de már nagyon érett bennem a levél. Azt, hogy kinek szól, szerintem érzik/érzitek....
Kellemes hétvégét!
van még valaki?
Nagyon belemerültem
de kész van
Jó éjt! Kellemes hétvégét!
Azért nekem ugye válaszolsz majd ha a nem tudok valamit? :S
jó éjszakát!
meg is teszem, hogy nem válaszolok, ha úgy gondolom, ne félj!

Azt hiszem én is megyek aludni! Jó éjt! Én egyébként azt sem nagyon értem, hogy az emberek miért hívnak meg annyi ismerőst. Minél többen csinálják végig a játékot, annál kisebb az esélyed, hogy te nyersz. De ezt csak a ráció mondja belőlem, a lelkész mást mond.

czd! De azt megteheted hogy nem válaszolsz!