erka70
Szomorú, a Visa nem egy humbug cég. De azért csak nem a lejárt 90 napra utaznak...
A párom még mindig nem kapta meg a visajátékkal nyert 500 000 ft-ot. Hetente 2-3x hívja őket, ígérgetésben megszerezték az első helyet. Jövő héten lejár a nyeremény átadására tv.-ben biztosított 90 nap!

sada
Én ezért nem bízom másra a feladást. Épp elég, ha a postán tűnik el.
sada
Ez tetszik.

Szerintem sokáig fognak emlegetni, éppen azért, mert egy sorstárs találta meg a borítékot.

Szóval a talált tépett levelek feltételezett története:
Rábízta leendő anyósára, aki nyílván kirántotta: Azon a sarkon van a
posta, a troli- és a villamos megálló.
Vki megtalálta, vastagnak tapintotta, ezért feltépte,
a helyett, hogy bedobta volna a sarki postaládába,
de a Maggi pontokért, üres csokipapírokért nem adnak semmit a
kocsmában, ezért eldobta.
Én viszont kaptam 3 giga háztáji almát, 3vk-ot és egy csomag kekszet.
Nagyon kedves volt!
sada
Én is kíváncsi vagyok.

Cicca
Igen. Ma randizunk.
Hatvanhét! Az Avon kuponokat mindenki megkapja, akinek jár. Pár napig valóban hiánycikk volt belőle, de utángyártattuk és aki addig rendelt, amíg nem volt raktáron kupon, az postán megkapta. Ha valamiért nem jutott volna el hozzád, a (28) 511-111-en tudsz reklamálni.
A férjem küldött az öcsémnek camel meghívót.Az öcsém regizett játszott is mégsem tud már napok óta belépni a honlapra hibás email cím miatt.Ha megpróbál újra regizni, kiírja, hogy már szerepel a nyílvántartásban.A férjem nem kapta meg érte a pontot még függőben van( a pont). Az öcsém ideges.Féltem a billentyűzetet.
sada én is kíváncsi vagyok, hogy mi volt. Felhívtad?

Nálam szintén begőzölt a freemail, már megint !!!
"Köszönjük" neked T-Online=Ex Matáv !!
köszönöm vw!

Akkor azzal kell kezdenem, hogy nyernem kell egy jobb telefont..bár semi sem lehetetlen. Évekkel ezelőtt Ábel összeszedett valami szórólapot Ausztriában, beküldtük és valami szuper Star warsos bigyót nyert ; akkor az nagy újdonság volt!
bubus, küldj neki MMs-t Ciprusról

Én sem tudok írni a fiam ofőjének!
A freemail-lel csak nekem van gondom most, v. másnak is?
ma a sulis automatában vettem cc-t erre a régi, minden 5. nyer akciós kupak volt rajta...
kibontom...hát mi van beleírva...
2 cdt nyert...
olvasom a játékszabályzatot, májusig lehet a nyereményekért jelentkezni...
alig lehetett a plafonról leszedni...

Adataim módosítása cím alatt megtalálható a megoldás!
Pedri
Nálad sem!
Akinél ezt látod, annak publikus az e-mail címe:
Ha rákattintasz a nevére, megtudod, mi a címe.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások