Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 201 / 319 oldal |
van olyan aki még semmilyen ajándékot kapott meg (óra, rádió) annak ellenére hogy már vagy 1-2 hónapja nyerte?
Valakinek kell 16 darab PallMall kód, mert szeretném elcserélni nyerőpercesekre. Próbálkozom még ezzel a játékkal, de nem sokáig.
GRATUÖsszejött végre a takaró, már úgy vágytam rá!! 

Azóta én is tisztáztam a futárok fönökével a félreértést.
Paint!
A takaró nekem is postán jött - kicsit megszivatott vele a posta - de végre megkaptam. A rádiót és az órát hozta futár szombaton.
A takaróval úgy volt, hogy bedobta a postás az értesítőt, bementünk a postára, mire közölték velünk, hogy már valamelyik (hogy melyik azt nem tudták megmondani) szomszéd már átvette. Mondom oké, akkor majd végigjárom a szomszédokat, hátha... no, egyik sem vette át... Ma reggel bementünk úja, lazán kiadták. Szóval, lehet, hogy a postáscsajszi volt a hülye, és elnézte, de jól be akartak húzni a csőbe.. de nem jött össze nekik
Végre van takaróóóóóóóóóóóm 
A takaró nekem is postán jött - kicsit megszivatott vele a posta - de végre megkaptam. A rádiót és az órát hozta futár szombaton.
A takaróval úgy volt, hogy bedobta a postás az értesítőt, bementünk a postára, mire közölték velünk, hogy már valamelyik (hogy melyik azt nem tudták megmondani) szomszéd már átvette. Mondom oké, akkor majd végigjárom a szomszédokat, hátha... no, egyik sem vette át... Ma reggel bementünk úja, lazán kiadták. Szóval, lehet, hogy a postáscsajszi volt a hülye, és elnézte, de jól be akartak húzni a csőbe.. de nem jött össze nekik
Végre van takaróóóóóóóóóóóm 
Nem lesz lista, sosincs lista.
A heti nyereményekről csak a végén lesz lista mit gondoltok ?
Az órán másnak is hol előjön hol eltűnik a sziluett ?
Az órán másnak is hol előjön hol eltűnik a sziluett ?

Paint
sziluett: Valaminek az árnyképe, konturja, körvonala
sziluett: Valaminek az árnyképe, konturja, körvonala

Kérdeznék egy nagy baromságot, de nem tudom a választ.
...tök égő de ez van. Mi is az a siluettes....lehet nem is írtam jól. 
...tök égő de ez van. Mi is az a siluettes....lehet nem is írtam jól. 
Paint: nekem a takarót eleve postás hozta
Füstölő szett itt is! 

egy füstölő!!
SOS kapott vki most hétvégén futár álltal takarót? Mert engem szombaton felhívott, hogy hozott két órát, és egy takarót. A szomszéd vette át erre, ma megyek a szomszédhoz, és három óra van ott.
Felhívtam a futárt, és azt mondta, hogy nála nem is volt takaró, pedig mondta a nevet, és hogy mit nyert. Elegem van a futárokból. Most kajtathatom a takarómat....
Felhívtam a futárt, és azt mondta, hogy nála nem is volt takaró, pedig mondta a nevet, és hogy mit nyert. Elegem van a futárokból. Most kajtathatom a takarómat....
most egy füstölő! 

10:50-kor nekem is egy füstölgő.
Egy füstölgő készlet.
Tegnap este négy füstölő / kettőről tudtam / és két óra / szerintem túl nagy /.
Reacska, köszi!
Nemrég írtam!
Nemrég írtam!