Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 201 / 303 oldal |
Ha a prizeen megrendelem az egyik plüssöt egyből le is vonják a pontokat érte? Vagy ha csak megnyerem?
ildi80: köszönöm a választ
Új játék a prizeen, Burning tail.
Új játék a prizeen, Burning tail.
Én májusban regiztem, és mostanra gyűlt össze a plüsshöz szükséges pont. Hozzáteszem voltak napok, amiket kihagytam, és Byncode-ot sem váltottam... A butikban csak egyszerűen meg lehet venni az ajándékokat, nincs sorsolás, mint a Prizee-n.
Egy plüss pókra vagy pólóra kb. mennyi idő míg összegyűlik a pont? És sorsolják vagy megvehetem csak úgy?
A Toilokdo-n viszont nekem nagyon lassan gyűltek a pontjaim...
És ajándék is kevés fajta van szerintem, egy plüss, meg pólók.
A többi ajándék meg iszonyú sok pontba kerül, és nem tudom elküldik-e egyáltalán hozzánk is. Aztán meg az is lehet, hogy ezután is lesznek újabb ajándékok, a plüss is csak nem olyan rég került fel...
És ajándék is kevés fajta van szerintem, egy plüss, meg pólók.
A többi ajándék meg iszonyú sok pontba kerül, és nem tudom elküldik-e egyáltalán hozzánk is. Aztán meg az is lehet, hogy ezután is lesznek újabb ajándékok, a plüss is csak nem olyan rég került fel...
Viki levél ment
Eszter
Eszter
Ha valaki szeretné hogy beregizzek alá a Toilokdon az szóljon, mindjárt regiznék. Régen voltam oda beregizve, most nem enged be, valószínűleg törölték a regimet.
A közelmúltban 3 ajándékom nem érkezett meg. Síp, plüss ördög, plüss nyúl. Azt hiszem elérkezett az ideje hogy abbahagyjam a játékot, így nem sok értelme van.
Megnézem ezt a Toilokdot amiről lentebb írtok. Én eddig azt az oldalt csak PP szerzésre használtam.
Megnézem ezt a Toilokdot amiről lentebb írtok. Én eddig azt az oldalt csak PP szerzésre használtam.A Toilokdo-n legalább szépen gyűlnek a pontok nekem ez az oldal tetszik a legjobban. 

Én meg most úgy vagyok vele, hogy levásároltam a pontjaim, aztán kalap, befejezem... Annak idején kódszerzés miatt kezdtem játszani, közben eltűntek a kódok a butikból, de gondoltam, ha már ennyit összegyűjtöttem, az első ajándékig már érdemes elmenni vele.
Nekem is csak azért lett ilyen sok pontom, mert egyszer 5-ösöm volt a lottón. 

f.judit,
ajánlva? Nem semmi... Prizee-nél példát vehetnének.
Egyébként én is plüss Mimit rendeltem, a pólóhoz valót már nincs
türelmem/időm összegyűjtögetni..
ajánlva? Nem semmi... Prizee-nél példát vehetnének.
Egyébként én is plüss Mimit rendeltem, a pólóhoz valót már nincs
türelmem/időm összegyűjtögetni..

Én is pólót vettem meg plüss Mimit, mindkettő nagyon jó minőségű. 

Én 2-szer is. Gyorsabban szállítják, mint a Prizee, ajánlva jött. Minden rendben volt.
ildi80! Valaki régebben már egyszer írta hogy vett egy pólót és hogy nagyon hamar megjött!
Toilokdo-n nyert/vett már valaki ajándékot?
pikifoo akart lenni
A pikofoo oldala mindig ilyen lassan tölt be?
http://www.packbarre.extra.hu/index.php
Felraktam 2 dolgot:
- Újabb esély a Quete d'Enfer teljesítéséhez
- Felraktam a heti játék (L'envers du Décor) leírását és képeket hozzá
Nincs valakinek kölcsönbe 1 MaxPackja?
Felraktam 2 dolgot:
- Újabb esély a Quete d'Enfer teljesítéséhez
- Felraktam a heti játék (L'envers du Décor) leírását és képeket hozzá
Nincs valakinek kölcsönbe 1 MaxPackja?
nincs mit, hát ott van az oldalon hogy lehet szerezni MaxPackot