Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 201 / 2049 oldal |
Restellem de szamora nem egyertelmu a Jsz Kell az auto utan nyeremenyadot fizetni?
Nem kamu!
A brunoi MotoGP-re két srác vitt minket a Monstertől, elmondták, hogy van...
Nem akartam ezt írni, mert egyeseket hergel, de ha neveket, vagy IP-címeket kizárnának, nem nyertünk volna annyit velük, köztük 5 fődíjat.
Tehát: hajrá mindenkinek az autóért!!!
A brunoi MotoGP-re két srác vitt minket a Monstertől, elmondták, hogy van...
Nem akartam ezt írni, mert egyeseket hergel, de ha neveket, vagy IP-címeket kizárnának, nem nyertünk volna annyit velük, köztük 5 fődíjat.
Tehát: hajrá mindenkinek az autóért!!!
Szerintem kamu ez a Monster/Burn "panel" dolog.
Vagy egész egyszerűen sorsolnak vagy azokat a neveket/IP cimeket kizárják, akik korábban már nyertek komolyabb nyereményt.
Legutóbb kb 25 páHázatot küldtem be a Kawasakiért, szerintem jó volt mind (olyanok, mint amivel Miamit nyertem magamnak ill. olyasmik, mint amivel a kollégámnak nyertem a barcelonai Moto GP-t), de még egy nyomorult póló se' jött össze.
Szóval én feladom.
Vagy egész egyszerűen sorsolnak vagy azokat a neveket/IP cimeket kizárják, akik korábban már nyertek komolyabb nyereményt.
Legutóbb kb 25 páHázatot küldtem be a Kawasakiért, szerintem jó volt mind (olyanok, mint amivel Miamit nyertem magamnak ill. olyasmik, mint amivel a kollégámnak nyertem a barcelonai Moto GP-t), de még egy nyomorult póló se' jött össze.
Szóval én feladom.
Egyebbkent meg Nekem jarna ez az auto mert h Fiat Volt Fiat Stilom A vilag “legmegbizhatobb “autoja Az interneten fellelheto osszes tipus hibat hozta -egyet sem hagyott ki Ha nem lett volna Fiat Stilo barati forum a gatyamat is ra fizettem volna Hulye spagetti zabalo digok! Ugy h ideNekem a Fiat x et!
Ok elhiszem de a jszben 4 skotdudas van Kreativnak kell lenni ez vicces Optimista vagyok de ez a modszer nagyon szubjektiv lehetcsalni ezerrel Egy Burnt azert veszek
Magyarok döntenek, szerintem tisztességesen /Monster, Burn/.
Világos, ha valaki 10 pályázatot küld be, 10 különböző szöveggel, nagyobb az esélye, hogy valamelyik megtetszik nekik. Kreatívnak kell lenni, jó dumákat kell írni!
Világos, ha valaki 10 pályázatot küld be, 10 különböző szöveggel, nagyobb az esélye, hogy valamelyik megtetszik nekik. Kreatívnak kell lenni, jó dumákat kell írni!
Bocs! Nem maradhatna ez jatekoldal? Nekem sem mindegy mennyi az energia ara v h par nap alatt a zLurpsk vaj 890 rol 1440 lett de itt a jatekokal foglalkozzunk Pl Nem ertem h a Burn jatek Skot zsurije hogyan biralja el a max 30 szavas szovegek frappansagat Talan felsofoku magyar nyelvvizsgajuk van v mi? Mert nem kitetel h l angolul kellene megirni na meg nem ertem miert nem sorsolnak? Nem tunik tisztessegesnek
Eddig sokkal jobb volt az átalány, mert egyenletes, kalkulálható volt, szélsőséges havi értékek nélkül.
tessék havonta diktálni.
"Komoly csekket kaphatnak azok, akik augusztustól túllépik a kormány által meghatározott "rezsikeretet"
És aki átalány díjat fizet, s csak évente olvassák az óráját, az most négyszeres árat fizet az előző téli fogyasztás miatt?
" alt="
">
És aki átalány díjat fizet, s csak évente olvassák az óráját, az most négyszeres árat fizet az előző téli fogyasztás miatt?
" alt="
">Precíz!
" alt="
">
" alt="
">huha most jól megkaptam
" alt="
">
nos a H
Mi az a vezérelt mérő?
A vezérelt mérő egy olyan takarékos megoldás, amellyel kedvezőbb áron üzemeltetheti azokat az elektromos berendezéseit, amelyek nem igényelnek folyamatos áramellátást. Ilyen eszköz tipikusan a bojler. A vezérelt méréssel naponta legalább 8 órára biztosítunk villamos energiát, előre nem meghatározott időszakokban.
Ha mindennapszaki vagy H árszabás mellé igényli a vezérelt mérőt, a mérőhelyen mindhárom árszabásnak külön mérőberendezés kerül felszerelésre.
de én lenni .. áá
" alt="
">
" alt="
">
nos a H
Mi az a vezérelt mérő?
A vezérelt mérő egy olyan takarékos megoldás, amellyel kedvezőbb áron üzemeltetheti azokat az elektromos berendezéseit, amelyek nem igényelnek folyamatos áramellátást. Ilyen eszköz tipikusan a bojler. A vezérelt méréssel naponta legalább 8 órára biztosítunk villamos energiát, előre nem meghatározott időszakokban.
Ha mindennapszaki vagy H árszabás mellé igényli a vezérelt mérőt, a mérőhelyen mindhárom árszabásnak külön mérőberendezés kerül felszerelésre.
de én lenni .. áá
" alt="
">Majd csak megjelenik a pontos rendelet.
pityesz76
Ne menj el energetikusnak!
" alt="
">
Tök mindegy, mikor vételezed, a mennyiség ugyanaz.
Az éjszakai már rég nem éjszakai, hanem völgyidőszaki.
Ne menj el energetikusnak!
" alt="
">
Tök mindegy, mikor vételezed, a mennyiség ugyanaz.
Az éjszakai már rég nem éjszakai, hanem völgyidőszaki.
Ezek nem normálisak. Én/mi például spórolunk és amikor csak lehet áramtalanítunk, de van elektromos berendezés, amit fűtésre használunk, azt is csak úgy spórolósan... Folyamatosan nyomon követve a fogyasztást. Ehhez még villanybojler... Még arra kíváncsi leszek, hogy egybe vagy külön nézik a nappali és éjszakai áramot...
(Semmiképp, mert éjszakaira csak a boyler van rákötve.)
pityesz76
Éjjel fog főzőlapon főzni a jóasszony?
" alt="
">
Éjjel fog főzőlapon főzni a jóasszony?
" alt="
">bojlerre meg a többi ilyen áramzabálóra meg ott az "éjszakai áram" ha jól emlékszem ma talán b nek nevezik
szó volt valami gyermekenkénti pluszokról is bár lehet az csak a gázra értette
Nem az átlagot, hanem a mediánt kellett volna figyelembe venni.
szvsz.
Egy teljesen hétköznapi család így sokszázezer pluszt fog fizetni.
Olyan, akinek még kacsaúsztatója sincs, nem hogy medencéje.
szvsz.
Egy teljesen hétköznapi család így sokszázezer pluszt fog fizetni.
Olyan, akinek még kacsaúsztatója sincs, nem hogy medencéje.