Mindenki azt mond amit akar!
Ez már nem a becsületes játékról szól
És hiába jár a szája bárkinek is, hogy mi van a szabályzatban, ez akkor is csalás már!
Annyira ne nézzetek hülyének senkit.
Az a baj, hogy telhetetlenek vagytok. Szerintem egy kettőért senki nem szólna de amikor egy országos játékról van s azért durva, hogy egy ember 10 telefont nyerjen
Ez nem irigység kérdése, ahogy irjátok
De gondoljatok azokra a kis diákokra akik megveszik, mert nyerni szeretnének és maccsuk sincs
Velük szembe nincs lelkiismeret furdalásotok???
Teljesen tönkre teszitek a fórumot, ha valaki megmeri írni a véleményét akkor rögtön neki estek
Ez a "nyálfröcsögés" pont rátok illik
Az lesz a vége, hogy a cégek letiltják a netes beküldéseket.
Egyetértek. Valóban összetartás kérdése.De van, aki ezt elfelejti,csak úgy csinálja, mintha segítene!
Hát igen.... és nem csak a játékok terén. Főleg azoknak kellene szerencse és most sorolhatnám.....
Néha csodálkozok magamon olykor az a legnagyobb problémám valyon összegyűlik-e a whiskás vkódóm, meg eljutok-e a postára stb. Míg más az utcán lakik. Bár ha én laknék ott engem se sajnálna senki.
De a világ gondját nem nkem kell megoldani......
Sok szerencsét kívánok inkább, az mindenkire ráfér/ne.
Minket innen úgyis ki fognak törölni, úgyhogy nyugodtan beszélgessünk.
Ha már a pepsi is idejár olvasni, talán lenne miről.

gladiátornak is igaza van.

telko, csak az nem mindegy, hová csatlakozol.

telko az oviban is van klikk, meg az isiben is, sőt mhelyeken is. Nálunk is a mhelyen van egy pár. Itt miért nem lenne? Csinálj egyet, vagy csatlakozz vmelyikhez. Sok lúd disznót győz.
Amúgy a klikkeket általánosságban az emberek utálják, de már az ovodában is rájönnek a gyerekek együtt erősebbek.

hofi,én senkit nem bántottam. Reacska kezdett el személyeskedni.
Egyébként csak a Pepsiről beszélgettünk általánosságban. Szerintem.
A klikk, ami meg van, az van

Ezt mindenki tudja

Gyereke ne bántsátok egymást!
Teljesen oda lesz a jó kis közösségünk. Én is szeretnék nyerni,de nem nyerek, ezért szomorú vagyok, de nem utálom a másikat.Nem tartom jó ötletnek,hogy nem szabályozták a nyerési limitet, viszont biztos vagyok abban,hogy nem emiatt vagyok sikertelen.Annak ideján a karaván kisautókból legalább 7 db összejött, mégsem fújoltunk egymásra. Most miért ? Ez csak egy telefon! Lesz még olyan,ahol nekünk áll a zászló és a másiknak nem. Akkor persze örülnénk,ha a többiek velünk örülnének.
TESSÉK ABBAHAGYNi! Össze kell tartanunk!