Jumurdzsáknak pont az volt a baja, hogy elhagyta az amulettjét.

" alt="

">
A Maxxon rengeteg játéknak a lebonyolítója, mégsem veszi a fáradtságot, hogy legyen egy gyűjtő oldala, mint pl. az Unilevernek v. a Bonafarmnak, h reklámozzán.
Valamikor majdnem volt,
de hamvába holt.

" alt="

">
Figyelni kell azokat az oldalakat, ahol szokott lenni játék, pl. ezt a
https://www.heinemann.hu/
oldalon. Most a Jim-Bim fut.
Átfutni a hírleveleket, nézni a boltban a nyakcímkéket, szórólapokat, hirdetéseket, reklám újságokat.
Nem egyszerű.
"Szerencsés" az Arnóti Zsók család

" alt="

"> Itt vannak a szomszédban kellene kérni v venni Tőlük egy amuletett bár Jumurdzsáknak se segített

" alt="

">
Az IS inkább arra vonatkozott, hogy előtte IS a nyerteslista volt téma, mondjuk engem továbbra sem az érdekel jobban a 2 Milkás játéknál, de mindegy, mert úgy látszik nem lesz rá válasz sehonnan.
A vodkás játékot én is csak a beírt nyerteslista alapján találtam meg. Lövésem sincs, hogy lehet ilyenekre rátalálni, de ettől függetlenül ahogy írtam is, 1-et pályáztam volna be maximum.
https://threesixtyjatek.hu/nyitolap
https://threesixtyjatek.hu/nyitolap
Különben melyik vodka volt ez?
Él még a linkje?
Köszi.
weber
"ez IS elég gusztustalan"
Vagyis a vodkás is, Milkás is. Szerinted.
Vodkáshoz:
Szintén gyengén reklámozott játék, kevesen ismerték, azok sem mind játszottak.
Nem tudom, mit lehetett nyerni, de lehet, h még így is megérte a befektetést. Bár ha játszott a pár centes is, akkor nem is volt olyan drága.
Ilyen blokkot lehet találni, de csak nagy szerencsével, egyet-v. kettőt.
Photoshop? Itt már esetleg bíbelődhettek vele.
Melyik játék volt ez?
(Nekem még mindig van 10-15 éves vodkám, amit játék miatt vettem.
Akkor még jobban lázba hozott.)
sada
Nagyjabol ezt gondoltam, csak te le is írtad.
Like.
sada kedves! Legalább azt nézd már meg, hogy mire írtam. Köszi!
Denom
"Ilyenkor megy el az ember kedve az egésztől"
Ilyenkor kellene, hogy megjöjjön!
Lehet eredményesen is játszani.
weber
Mi ebben a gusztustalan? Hogy nem a ti nevetek van ott többször?
Semmi rendkívüli nincs benne.
Aznap indult a játék. Kevesen tudtak róla. Még kevesebben vették a fáradtságot, hogy vasárnap hajnalban nyitáskor ott legyenek a boltban és blokkoltassanak egyesével pár tucat szeletes csokit, figyelve az egy perces időközökre.
(Jaj! Csúnyán néz rám a pénztáros! Mit gondol a falu? stb..)
Aztán beküldözgetni a család minden tagjának a nevében sorban egymás után. A hajnali nyereményeket is akkor lehetett elvinni.
300 Ft alatti blokkokkal lehet játszani, nem egy nagy érvágás akkor sem, ha nem sikerül.
Nem fröcsögni kell, hanem utána csinálni! Korán kellett kelni? Morcos volt a pénztáros? Furcsán méregetett a többi vevő? Na és?
Nem itt kell lamentálni, hanem végig gondolni melyik az a játék, amire neked érdemes figyelni, áldozni.
1 szelet Sport csoki blokkját sem éri meg klónozni: sok idő, sok fáradtság.
A kukában sem talált vasárnap hajnalban senki több tucat játékos blokkot.
Szóval mi a gond?
Vásárolt, játszott, nyert?
Lehet utána csinálni!
Az ilyen típusú játékoknál tarol? Na és?
A Rio Mare tálért senki sem fog sokszor 1999 Ft-ot kifizetni.
Maximum az a furcsa, hogy 10-ből 8 nyeremény kiment 9-ig, de ilyen volt már máskor is. Keresgess csak korábbi nyerteslistán ha ennyire van időd! (Nem is egy ilyen volt mikor cirka 10 órás időintervallum alatt megvan a napi 10 nyerőidőpont, más kérdés, hogy a 10 óra nem éjfél és 10 közé esett hanem eltolódva, de áll az állításom: feltorlódott, ennyi.)
Aztán mégis hogy torlódott volna föl a nyerőidőpont, mikor elsején indult a játék és elsején lettek feltöltve a blokkok? Te nem szeretnél tisztán látni? Neked ez nem furcsa? Vagy érintett vagy?
Weber
Hát te is jó nagy sz@rkeverő vagy...
Elsőre csak dobod a csontot hátha kialakul a balhé egy nyomvadt nyerteslistából (megint).
Aztán már belenyúlnak a nyerőidőpontba is (mintha nem lenne nyílvánvaló, hogy feltorlódott, hiszen éjfélkor indult, onine rendelés itt nincs, vasárnap meg bolt max. 7-kor nyit...)
Most meg az ismerettségekkel is idejössz.
Nem kellene ennyit koperálni, amíg ebbe ölöd az időd, addig elviszik a nyereményeket.
Esetleg jól jöhet az ismeretség a Dunakeszi Maxxonn-nál.
Fú, ez is elég gusztustalan nyerteslista valóban. Mondjuk életemben nem hallottam erről a vodkáról, fogalmam sincs hogy lehet ilyen játékokra rátalálni, de valószínűleg ha tudok a játékról se veszek 1 üvegnél többet.
Visszaolvastam a napi történéseket. Ilyenkor megy el az ember kedve az egésztől és maradnak a lepottyanó Pombär macik meg az 50 supershop pontok...
Nem tudom, hogy a mostani Milka ez a kategória-e, de időnként "bepótolják" az előző napiakat (pl. egy szerver-kiesés esetén amint "visszajön a villany", hirtelen nagyon sok nyertes lesz).
Ettől még simán lehet random sorsolás is (bár annak valóban picit "gyanús").
Szerintem nem kell ehhez sok matek ,hogy szétszortírozzuk az összetartozó neveket.
Ejnye-ejnye , irgumburgom.
Előfordul ez jobb helyeken is.😬🤣🍀
A szerencse forgandó!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások