"öreg" vagyok, fáradt vagyok, jó éjszakát! mindenkinek szép hétvégét és kellemes pihenést!

én a minap hosszasan vitáztam egy ilyen emberrel
de végül rájöttem, hogy nem mondhatom meg az embereknek, hogy mit csináljanak és mit ne - semmi jogom hozzá
azt senki se szereti
igen, ez igaz... mert emlékszem olyan esetre, amikor Nyíltszív szólt, hogy ne bonyolítsam a kérdést
ezért gondoltam én is, hogy Ti ezt itt pontosan látjátok.
Azért azt észre lehet venni, hogy valaki csak elakadt, vagy folyamatosan innen várja a válaszokat.
bár nem vagyok nagy kérdezősködő, sőt válaszoló még annyira sem (mert leköröztök engem), de véleményem van: nem lehet szelektálni, mert van hogy néha nem ugrik be és nagyon rossz vágányon indul el az ember és egy pici "löket" megadja a választ (a rávezetés). Csak abban lehetne - szerintem - ha valaki notoriusan, szinte minden nap, majd minden kérdésre itt szeretné tőletek a választ. arra talán nem kellene annyira reagálni. Nem?

örülök
czd: remélem, hogy az én életem is jó példa a gyerekeimnek, unokáimnk és úgy általában - bár még messze vagyok a nagyidtól , akár még korban is. Igyekeztem, igyekszem ig élni és továbbadni.
Kívánságod köszönöm.
mamzi: remélem, többet is!
ilyen emberkék sokáig éljenek, mert üdítő a közelükben lenni, sugároznak a szeretettől, és csak jót tanítanak az embernek (az életük is jó példa)
eddig még minden kérdést megválaszoltunk itt
Nyíltszíven kívül senki nem hozta fel ezt a témát, hogy kihasználják a segítőkészséget
de én például nem mondanám senkinek azt, hogy szelektálok a kérdései közül, és ami egyszerű, azt nem mondom meg
valahogy nem érzem, hogy ehhez jogom lenne
rossz érzést kelt bennem a dolog
ha már ilyesmi van, inkább semmire sem írok
czd: akkor remélhetem én is a 81-et legalább?

enesza: nem tudom... de kézenfekvő, az biztos
ilyeneket tanácsoltam neki
Ő tényleg nagyon önfeláldozó, ami szerintem erény, de amint látjuk, nem mindenki vigyáz az értékekre

Örülök! Tényleg!
mamzi: igen...
a hosszú élet tika is valami ilyesmi lehet, mert a mami már 81, és még vígan ugrál, veteményez, kapál stb.

és mi van akkor, ha a nagyon primitív kérdésekre nem érkezik válasz?! Az nagyon gonosz dolog?
nahát, végre! köszönöm! ezt így már értem
meg kellett ezzel várjalak Téged

ez előzőhöz: nem mintha én válaszolgatnék, csak igy ti, most pihenhettek.
czd: a legjobb elfogadni a másik embert, hisz minket sem könnyű - biztos - elfogadni, mégis elfogadnak. megérteni nem biztos, hogy kell, de elfogadni, igen. könnyebb lesz az életünk - ezt viszont hiszem.
sehol senkitől egy kósza kérdés?
tehát az alázatos szívűeké.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások