Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 202 / 511 oldal |
A kisnyíl nekem sem mindenkinél változik át. Tényleg érdekes, eddig nem is figyeltem!
Kedvess Essence!
Én nem tudom mik ezeknek a játékoknak a szabályai,biztos utána lehet nézni valahol,egyébként ha jól emlékszem elég szigorú megkötések vannak itt.Nem hiszem,hogy aki ilyen játékot hirdet megkockáztatna olyan dolgot,hogy valamit nem korrektül csinálna,mert ha jól tudom ezeket a dolgokat is felügyelik és ha valami nem frankó akkor nagyon kemény büntetésre számíthat aki ilyet tenne esetleg....
Nem túl régóta fórumozgatok és talán ez az első hogy valamire reagálok,de megyfigyeltem 1 érdekességet: a beirogatások nagy része olyan hogy amikor a szerző nevére irányítod az egérmutatót akkor a nyíl kis kezecskére változik és asszem talán a név színe is megváltozik de a tiédnél ezt nem tudtam kipróbálni.Még nem jöttem rá miért,ha valaki tud segísen!
Üdv. Mindenkinek!
Én nem tudom mik ezeknek a játékoknak a szabályai,biztos utána lehet nézni valahol,egyébként ha jól emlékszem elég szigorú megkötések vannak itt.Nem hiszem,hogy aki ilyen játékot hirdet megkockáztatna olyan dolgot,hogy valamit nem korrektül csinálna,mert ha jól tudom ezeket a dolgokat is felügyelik és ha valami nem frankó akkor nagyon kemény büntetésre számíthat aki ilyet tenne esetleg....
Nem túl régóta fórumozgatok és talán ez az első hogy valamire reagálok,de megyfigyeltem 1 érdekességet: a beirogatások nagy része olyan hogy amikor a szerző nevére irányítod az egérmutatót akkor a nyíl kis kezecskére változik és asszem talán a név színe is megváltozik de a tiédnél ezt nem tudtam kipróbálni.Még nem jöttem rá miért,ha valaki tud segísen!
Üdv. Mindenkinek!
Ma a posta elött eldobva megláttam 2 feltépett (posta tiszta) levelet, az egyikről a bélyeg is le volt tépve.
Fura érzésem támadt, felvettem és megnéztem.
2 pályázat volt, egy Maggis és egy Mars csokis.
Aki feltépte, nyílván nem játékos alkat, mert mindent benne hagyott.
Szegény feladó meg csak várja-várja a nyereményét.
Este felhívom, kíváncsi vagyok, ez hogy történhetett.
Fura érzésem támadt, felvettem és megnéztem.
2 pályázat volt, egy Maggis és egy Mars csokis.
Aki feltépte, nyílván nem játékos alkat, mert mindent benne hagyott.
Szegény feladó meg csak várja-várja a nyereményét.
Este felhívom, kíváncsi vagyok, ez hogy történhetett.
mármint

Az avontól, igaz kicsit később, de még időben rendeltünk az áru megjött, a kupon SAJNOS ELFOGYOTT!

Nyerj nekik valami jót. 

Egy köteg SMS érkezik hozzám a Malrborotól mindenféle emberek személyes kódjaival.....

PallMall
Na jó, ez 2 esélyes.
De beírta a PallMall-hez is, és ott minden érdekelt megtalálhatta.
Tudom, aki nem önállóan dolgozza fel az beérkező infókat, hanem minden apróságot másoktól kérdez, azt nem zavarja, ha az infóknál a minden cca. 10. beírásban van csak vmi használható és oldalakat kell visszapörgetni minden nap...
Van 62!!!!! topic (per pillanat) és alig 1-2, amit nem kellene KÖZÖS érdekből érdekes, de nem odavaló beszélgetésekkel teleírni.
Én csak kérek és érvelek, hátha..
és nem küldtem senkit sehová, (max. a kérdésekhez) ahogy néhányan reagálnak rá alkalomadtán.
Játékban és nyereményben gazdag szép napot mindenkinek kívánok mindenkinek!
Na jó, ez 2 esélyes.
De beírta a PallMall-hez is, és ott minden érdekelt megtalálhatta.
Tudom, aki nem önállóan dolgozza fel az beérkező infókat, hanem minden apróságot másoktól kérdez, azt nem zavarja, ha az infóknál a minden cca. 10. beírásban van csak vmi használható és oldalakat kell visszapörgetni minden nap...
Van 62!!!!! topic (per pillanat) és alig 1-2, amit nem kellene KÖZÖS érdekből érdekes, de nem odavaló beszélgetésekkel teleírni.
Én csak kérek és érvelek, hátha..
és nem küldtem senkit sehová, (max. a kérdésekhez) ahogy néhányan reagálnak rá alkalomadtán.
Játékban és nyereményben gazdag szép napot mindenkinek kívánok mindenkinek!
persze, ez meg most nem negatív tapasztalat volt... No mindegy, most már tényleg megyek aludni. Bocs, sada, és jó éjt még egyszer! 

igaz, kedves óvónéni, már megint rendetlenkedtönk! Ejnye-bejnye! 

Ez igen.
zsigi Hozzászólás - 2005. október 04. :: 18:46
Irány a PALL MALL oldala!
Az első 1000 helyesen válaszolónak a garantált ajándék egy öngyújtó!
Nosza rajta mindenki!
Legyél kicsit elnézőbb ildicc is fáradt volt ő is írta.
Nosza rajta mindenki!
Legyél kicsit elnézőbb ildicc is fáradt volt ő is írta.

Ez egy sem nyereményjáték infó....
Nyereményjáték infók További fórum témakörök 1 / 694 oldal
ildicc Hozzászólás - 2005. október 04. :: 20:59
köszi, Luci, ezt vártam! Jó éjt!
Luci Hozzászólás - 2005. október 04. :: 20:58
zsigi
Köszi, nekem is megvan az öngyújtó.
ildicc
ezek szerint Te is bennevagy az 1000-ben
zsigi Hozzászólás - 2005. október 04. :: 20:10
ildicc Hozzászólás - 2005. október 04. :: 19:51
ja, ez pall mall volt, és nem ide kellett volna, elcsesztem, bocsika!
ildicc Hozzászólás - 2005. október 04. :: 19:50
most töltöttem ki a kérdőívet, de a hülye előreugró ablakok nincsenek engedélyezve az itthoni gépen, így nem tudom, mit válaszolt. Ha valaki utánam kitölti, beírná, nyert-e? Köszi...
zsu21 Hozzászólás - 2005. október 04. :: 19:24
zsigi köszi megvan az öngyujtó
Nosza rajta mindenki!
Lexi Hozzászólás - 2005. október 04. :: 17:24
sada
Bocs. Igazad van, ezeket a Knorr-os dolgokat nem nagyon követem (azt hittem origo-s játék), én még csak a vk beküldésnél tartottam..
Nyereményjáték infók További fórum témakörök 1 / 694 oldal
ildicc Hozzászólás - 2005. október 04. :: 20:59
köszi, Luci, ezt vártam! Jó éjt!
Luci Hozzászólás - 2005. október 04. :: 20:58
zsigi
Köszi, nekem is megvan az öngyújtó.
ildicc
ezek szerint Te is bennevagy az 1000-ben
zsigi Hozzászólás - 2005. október 04. :: 20:10
ildicc Hozzászólás - 2005. október 04. :: 19:51
ja, ez pall mall volt, és nem ide kellett volna, elcsesztem, bocsika!
ildicc Hozzászólás - 2005. október 04. :: 19:50
most töltöttem ki a kérdőívet, de a hülye előreugró ablakok nincsenek engedélyezve az itthoni gépen, így nem tudom, mit válaszolt. Ha valaki utánam kitölti, beírná, nyert-e? Köszi...
zsu21 Hozzászólás - 2005. október 04. :: 19:24
zsigi köszi megvan az öngyujtó
Nosza rajta mindenki!
Lexi Hozzászólás - 2005. október 04. :: 17:24
sada
Bocs. Igazad van, ezeket a Knorr-os dolgokat nem nagyon követem (azt hittem origo-s játék), én még csak a vk beküldésnél tartottam..
Most nem, de később majd igen 

Ok, de látod, hogy nem megy...

fozo.gabi!
Láttam, de telefonon jobban szeretem intézni az ilyen ügyeket!
Láttam, de telefonon jobban szeretem intézni az ilyen ügyeket!
Maresz!
Két-három hozzászólással lejebb ott van az emailcim! Én ide írtam, és pár napra rá felhívtak!
Két-három hozzászólással lejebb ott van az emailcim! Én ide írtam, és pár napra rá felhívtak!
Augusztusban nyertem az Universalpictures játékán egy DVD-lemezt, a mai napig semmi hír róla....
Palmolive-os vonalat meg hiába hívogatom, folyamatosan foglalt...
Bizonyára nem én vagyok az egyetlen, aki nem kapta meg a nyereményét.
Palmolive-os vonalat meg hiába hívogatom, folyamatosan foglalt...
Bizonyára nem én vagyok az egyetlen, aki nem kapta meg a nyereményét.Most már tényleg elegem van. Egy hónappal ezelőtt nyertem a Velveten. Többen írták itt a fórumon, hogy a Bookline pár nap alatt kiszállítja a könyveket, én meg még mindig nem kaptam semmit. Gondoltam, emailben reklamálok - nehogy már a telefon többe kerüljön, mint a tárgynyeremény - de se a Bookline, se a Velvetesek nem válaszoltak. Ezután hívtam a Booklinet, ahol is közölték, hogy nem hallottak róla, hogy nyertem volna, majd intézkednek. Azóta is csak intézkednek....
fozo.gabi!
Felhívtam a CHN Gold Kft.-t, ahol egy kedves hölggyel sikerült beszélnem. Mondta, hogy több reklamáció is érkezett, bár ők mindenkinek postázták az ajándékot. Még várnak egy kicsit és a reklamációk befejezése után futárral küldik ki azoknak akik nem kapták meg. Ezerszer elnézést kért.
Szerintem még várnunk kell legalább 2 hetet.
Felhívtam a CHN Gold Kft.-t, ahol egy kedves hölggyel sikerült beszélnem. Mondta, hogy több reklamáció is érkezett, bár ők mindenkinek postázták az ajándékot. Még várnak egy kicsit és a reklamációk befejezése után futárral küldik ki azoknak akik nem kapták meg. Ezerszer elnézést kért.
Szerintem még várnunk kell legalább 2 hetet.
Utálom Bélát