Visszahívtak a Knorrtól. A hölgy nagyon kedves volt, küldenek új sütőtálat a törött helyett.

Csípem ezt a csapatot

Velvettől nyertem két belépőt a nemzeti múzeumba, lejárt a felhasználási ideje. Reklamáltam náluk, és felhívtak, hogy az nem számít, felhasználhattam volna nyugodtan. De ki tudta? Nos, küldenek máshová két belépőt. Rendesek

Mi már több helyen is vettünk. TESCO, Auchan, Cora.
Szerintem is jó, hogy csinálnak játékot folyamatosan.... de én még mindig nem láttam italadagolós címkés szentkirit.

Ráadásul ez jó hosszú játék, van idő aktuális akcióst találni.
Paint, szerintem azért, mert nyáron nagyobb a harc az ásványvizek között. Decemberben "csak" Micimackót lehetett nyerni, nyáron már pénzt és autót. Szerintem nagyon okosan csinálják, hogy folyamatosan van játékuk.
Most látom a szentkirályinak milyen akciója lesz.

Egyszer csinál egy "spórolós játékot" a mostani

Utána egy nagyvonalút.
Végülis nem is rossz. Csak csináljon vmit az a lényeg.
Bár ennek az italadagolónak én örülnék. Olyan jópofa...

Már intézkedtek is,ugyan nem nyertem,de kijavították a rendszert és újra elküldhettem az sms-t,mostmár a várpalotai Tesco boltkódja is jó.
Felhívtam a játéklebonyolító cég telefonját,a Pepsi-Tesco játékkal kapcsolatban.először mondta a hölgy,hogy 5 számjegyű a boltkód,mondom neki tudom,úgy is küldtem,utána biztosan szóközzel küldtem,mondom nem. Említettem neki,hogy talán a Várpalotai Tscó boltszáma nincs bent a rendszerükben. Azt mondta nem tud segíteni,neki a kódokban nincs belelátása és ennyiben maradtunk. Rá 10 percre visszahívott,hogy szerzett egy kódos listát,megyik Tesco is ez és hogy lépni fognak,hogy érvényes legyen a beküldésem.
Nálunk a helyi ABC-ben nagyon rendesek voltak,nem tudták mi van az utalvánnyal,rákérdeztek az fornettis üzletkötőnél,és másnap már szóltak is,hogy elfogadhatják,nyugodtan vigyem.
Nekem is volt gondom anno a Fornettivel, nem akarták errefelé sem beváltani. Írtam a Fornettinek, érdeklődtem, hogy hol lehet beváltani a környéken. Visszahívtak, érdeklődtek, hjogy hol nem fogadták el. Majd ígéret, hogy intézkednek. Rá egy hétre már lehetett vele fizetni

Végre a MasterCardos játékhoz nem kell okvetlen a kupon, lehet sms-ben is játszani (futja az 1000 sms-ből).
A Fornettinél reklamálni kellett volna, az elfogadást megtagadó hely pontos nevével, mert azok a helyek szerződést szegtek.
Tavaly decemberben nyertem a Fornettivel 1000 ft-os utalványt. A környékünkön sehol nem váltják be.

Szerdán állatkertbe mentünk a gyerekekkel haza felé megálltunk D.keszin hamburgert venni. Láttam, hogy ki van írva " Fornetti utalvány beváltó hely" . Mondtam az eladónak, hogy akkor le is vásárolnám az utalványt, mert nem sürűn járunk erre. Ő pedig nagyon kedvesen felajánlotta, hogy a hamburgert is kifizethetem vele.
Tudom ez nem nagy dolog, de már 4 hónapja próbálom beváltani és sehol nem fogadják el. És nagyon örültem neki, hogy nem nyügnek és tehernek fogta fel a hölgy!

Már a starfish.hu hírlevele is ide (eny) vezet?

Viki:
Az egyik helyi ( Szolnok ) COOP üzlet! Nekem a többivel nem szokott gondom lenni, bár néha olyan megfejthetetlen rövidítéseket használnak!
Nálunk nincs még madaras üzlet!

diehexe: melyik az a szóban forgó üzlet? A madaras? Mert nekem azok a blokkok eléggé olvashatatlanok.

A Tescos blokkok sokkal jobbak.
Ma felhívtak a GO-tól, hogy az egyik pályázatom egyik blokkján elnéztem a darabszámot és sajnos nem tudják elfogadni. Felhívták a figyelmem, hogy a szóban forgó üzlet elég olvashatatlan blokkjaira jobban figyeljek a jövőben.
Nagyon jól esett, hogy több ezer pályázat van és mégis ilyen figyelmesek!!!

megerősítem queene-t, a Ramas könyvben tényleg tök jók (és finomak) a receptek, én is már a harmadikat csinálom, abszolút kezdőként

a toto tojás egész finom, még játék is van benne. szegedi cora-ban csak 79ft-ba kerül.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások