Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 202 / 303 oldal |
Tibiii: Köszi szépen. Sajnos Maxpack-om nincs erre.
Felraktam pár képet ide a játékról: http://www.packbarre.extra.hu/index.php?d=prizee
a Quête d'Enfer nem a Blazing Flames küldetése.
Ha a főoldalon rákattintasz a képére, akkor látod hogy állsz, ugyanis 5 lépésből áll.
Először franciául kell beírni Bubullenak a mondatot, ezzel eljutsz a 2. lépésig
Második lépés: ott a link, ami 1 képregényhez visz, ott pedig a lángoló kalapácsra kell kattintani.
Harmadik feladat: küldeni kell valakinek e-mailben 1 meghívót a Prizee-re.
Negyedik: egy kis ügyességi játék, 10 répát kell eljuttatni bal oldalról jobbra.
az Ötödik feladathoz kell várni 60 percet.
Ezután azt mondja, hogy van 120 perced, hogy játssz 10 parti Ticket Koulapicot, vagyis kell a játék végigviteléhez 1 MaxPack is.
(ezt nem csináltam meg)
Ha a főoldalon rákattintasz a képére, akkor látod hogy állsz, ugyanis 5 lépésből áll.
Először franciául kell beírni Bubullenak a mondatot, ezzel eljutsz a 2. lépésig
Második lépés: ott a link, ami 1 képregényhez visz, ott pedig a lángoló kalapácsra kell kattintani.
Harmadik feladat: küldeni kell valakinek e-mailben 1 meghívót a Prizee-re.
Negyedik: egy kis ügyességi játék, 10 répát kell eljuttatni bal oldalról jobbra.
az Ötödik feladathoz kell várni 60 percet.
Ezután azt mondja, hogy van 120 perced, hogy játssz 10 parti Ticket Koulapicot, vagyis kell a játék végigviteléhez 1 MaxPack is.
(ezt nem csináltam meg)
Én nem mondtam, de tudtam. Valami Kati ???
Én mondtam hogy Zserbo nő! 

Böbe47: Ez a Blazing flameshez kapcsolódó misszió. Randomszerűen adja ki bárkinek. A játék elején kapsz egy figyelmeztetést, miszerint a hogy a pályán az összes kocka alakú ellenséget el kell pusztítanod. Ha ez meg van akkor kapsz egy mágnest amivel gondolom ezután már sokkal könnyebben megy a játék. Remélem segítettem.
Várszegi Viki: a levél...
Subject : Bravo ! Tu as activé une Quête d'Enfer!
Well done Erzsebet !
You've just activated a Hell of a Mission!
Diabolo has decided to give you a mission of the highest importance: Help him build his lair!
You will then be able to uncover the secret of this most diabolical construction site...
Discover what our mascot has in stock for you...
Köszönöm, hogy írtál és előre is a segítséget.
Subject : Bravo ! Tu as activé une Quête d'Enfer!
Well done Erzsebet !
You've just activated a Hell of a Mission!
Diabolo has decided to give you a mission of the highest importance: Help him build his lair!
You will then be able to uncover the secret of this most diabolical construction site...
Discover what our mascot has in stock for you...
Köszönöm, hogy írtál és előre is a segítséget.
Böbe47: mit ír tovább? Valószínűleg aktiváltál egy missziót amit 1 hónap alatt (?) végig kell vinned. Talán a triforce. Az van még? Mert én már nagyon rég megcsináltam. Légy szi írj többet így nehéz.
Kaptam üzenetet: "You've just activated a Hell of a Mission!", de nem tudom mit csináljak. Tudna valaki segíteni? Előre is köszi.
Zsigi,köszi!Akkor sorbanállok.Bár még 800valahanyadik vagyok,de én is a kislányomnak rendelném.
Még vmi: Zserbo azt üzente, hogy a kódvásárlás most szünetel, mert nincs rá ideje, de majd fogja folytatni. 

Nincs mit!
Nekem ma villogott a boríték, h erősítsem meg a sorbanállást, pedig nem is állok sorba semmiért, aztán kiírta, hogy oké, megerősítve, az alatta lévő sorban pedig, hogy: "Du hast keine Warteschlange." 

zsanett25: köszi, de már közben Zserbo segített ...
P.S. für everybody
: megkérdeztem tőle, és lány, vagyis nő
P.S. für everybody
: megkérdeztem tőle, és lány, vagyis nőműködik a prizee? nekem nem akar!
francia-angol fordító
http://babelfish.altavista.com/tr
angol-magyar fordító
http://www.webforditas.hu/index.php
ezeket használlom
http://babelfish.altavista.com/tr
angol-magyar fordító
http://www.webforditas.hu/index.php
ezeket használlom
Vki légyszi segítsen! Végigvittem Prizee-n a missziót, de most ezt írja ki, és nem hagyja átállítani se angolra, se németre. Köszi előre is!
Ouvre la porte...
Alors là, tu m'as vraiment bluffé ! Tu viens de réussir une Quête d’Enfer ! Te voici désormais devant la Porte de l'Antre 2 Mondes... Curieux de savoir ce qu'il se cache derrière ? Joue 10 parties de Ticket Koulapic dans les 2h et découvre ce que l'Enfer te réserve...
Clique ici pour obtenir des parties supplémentaires. Il te reste 119 minutes !
Csak annyit értek, h a hátralévő 2 órában 10x kellene játszanom a békás kaparóssal...
Ouvre la porte...
Alors là, tu m'as vraiment bluffé ! Tu viens de réussir une Quête d’Enfer ! Te voici désormais devant la Porte de l'Antre 2 Mondes... Curieux de savoir ce qu'il se cache derrière ? Joue 10 parties de Ticket Koulapic dans les 2h et découvre ce que l'Enfer te réserve...
Clique ici pour obtenir des parties supplémentaires. Il te reste 119 minutes !
Csak annyit értek, h a hátralévő 2 órában 10x kellene játszanom a békás kaparóssal...
Köszi Tibiii, hogy megnézted.
Nálam sincs sor, remélem csak vmi hiba.
Nálam nem jelenik meg a sorbanállás! Megnéznétek, hogy nálatok van-e?