pityesz76
Azért az átlagfogyasztást könnyű túllépni, ha egy háztartásban többen élnek, pl.nagycsalád, és mondjuk mindent villanyról üzemel. Ehhez nem kell se ház, se luxus.

" alt="

">
évek óta ezt kéri mindenki a kormánytól..
ellenzéki is .. meg mindenki..
a medence fűtése s a "lukszusvillák,". bár azokat adóparadicsomba bejelentett "cégektől" lízingelik..
Korlátozzák a rezsicsökkentést: aki átlag felett fogyaszt, piaci árat fizet:
Földgáznál a havi sávhatár 144 köbméter
(minden gyerek után plusz 300 köbméter),
áramnál 210 kilowattóra lesz.
Aki ezen túlszalad, piaci áron kell fizetnie a különbözetet.
Ha csak az ilyen "alapvető termékek" ára lőtt volna ki, mint az energia ital meg a lisztből és cukorból készült tök felesleges keksz, egy szavam sem lenne.
Külön adó van a hozzáadott cukorra és másik külön adó a mesterséges édesítőszerekre, stb...
A múltkor én is találtam egy nádudvaris blokkot a kosárban, de arról a játékról végül letettem.
Aztán ott a Pepsi játék, szoktam venni, szeretem is, de 1000 forintos kuponokért nem fogok töltögetni, megy a többi kupak közé, azokat szelektíven gyűjtjük.
A keleti végeken már csak ez jut: 15-25%-kal magasabb árak,
20-30(vagy több)%-kal alacsonyabb bérek.
A Monsters energiaital polcon jelölt ára 889ft/db volt szombaton Nyíregyházán.
pieceofluck
Legjobban már csak talált blokkal szeretek játszani

" alt="

">
Az alkoholos játékok a másik... Én egyáltalán nem iszom, így ha veszek, akkor azt vendégek isszák meg, vagy elviszem ajándékba.
A múltkor vettem két Sopronit, nem néztem meg, mik a nyeremények, csak utólag... Ha előre megnézem, akkor inkább nem vettem volna...
Ja, én is néztem azt a gint, de azért elég drága ahhoz, hogy csak úgy másnak vegyem meg, mert úgyis ajándék lenne belőle... És az se biztos, hogy nyernék...
Van pl. a Hell-es játék, az energiaitalokért se rajongok, de azért néha (értsd. ha jáék van vele 😅) megiszom, és nem is olyan drága, a nyeremények is elég jók, úgyhogy az a játék még elmegy.
Én most a Roku gin-en gondolkodtam el, hogy oké, egy robogó a főnyeremény és látom, hogy játszanak fórumosok is, de ez beteg, hogy egy 10-12.000 Ft-os pályázatért nyerhetsz egy nyomi táskát, vagy szusikészítő szettet. Nevetséges.
Én már nem, vagy tényleg csak elvétve játszom olyan játékokkal, ahol egy termék vásárlása is elég a részvételhez. Gyűjtik a blokkokat ezerrel, az ajándékok értéke se nagy, kivéve talán a fődíj, amire alig van esély. Akkor minek vegyek drágát, ha meg lehet venni a saját márkás olcsóbbat is? A múltkor vettem két Mizo italt, amikor játék volt vele, el voltam ájulva, hogy egy darab közel 500 Ft volt. Ott köröztem, meg gondolkodtam a boltban, végül vettem, de csak a játék miatt, kár volt.
Detkit is vettem akkor, de csak azért mert olcsó volt.
Azért ez a drágulás hatással lesz a játékokra is szerintem. Legalábbis aki meg is veszi a promóciós dolgokat, és nem mindegy neki, hogy mennyit költ, az igencsak elgondolkodik játsszon-e. Legalábbis szerintem.
Amúgy meg 345 a Tesco-ban Clubcard-dal.
Jó lesz az 639-nek is.
https://www.spar.hu/onlineshop/search/?preselecte
dFacets=&q=monster&query=monster&hitsPerPage=36&subs
tringFilter=pos-visible:6108207
Ugyanott:
Monster 320----890
Spar - Detki Tere Fere
Egy héttel ezelőtt még 180 volt, most 450 körül...
Elmennek a pitschába.
Olvasd el légyszíves amit először írtam. A kérdésem nem a kisebb ajándékra, hanem pont a legnagyobb értékűre vonatkozott.
A kisebb ajándékokhoz dehogy kell napi 30!
Akkor sem lehet egyszerű a korlátozás miatt. Minden nap átlagosan meg kell ahhoz lennie 30 pontnak.
Lesz esélye: a blokkgyűjtögetőknek!
Azon gondolkodom, hogy valakinek reális esélye lesz vajon kiváltani a legtöbb pontos terméket? Elérhetetlennek tűnnek még a közepes pontértékűek is.
Majd augusztustól. Ott van az oldalon.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások