Multira, rossmann pontra, pampers vonalkódre cserélném:
pall mall 2 fajta jegyzettömbös
Tchibo mágnesek,
danonino:K,R, A,I,Z,Ö,F,N,O,É,E,U,S,D,T,P,Y
Hűtőmágnes
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 203 / 255 oldal |
Cserére van Danonino hűtőmágnesem: N, O, I, K
Reacska !
Van "űrdínóm"
De,mágnes nem érdekel!
Van "űrdínóm"
De,mágnes nem érdekel!
Méhecskét és Űrdinót keresek. Akinek van kérem írjon.
evimamzi
írtam neked tegnap@ és nem válaszoltál, pedig nagyon vártam a válaszod!
írtam neked tegnap@ és nem válaszoltál, pedig nagyon vártam a válaszod!

Danoníno süni cserére vár.
Van még avon fényképtartós és avon jegyzet tömbös is.
Van még avon fényképtartós és avon jegyzet tömbös is.
Tehetnék a Danoninót vmi erős gyűjtőcsomagolásba, és bele akár több mágnest. A Libero kód is jobb most, bár olyan nehéz volt szétszedni, hogy nem tudtam megfogni rendesen a fület hazacipelés közben.
Danonino Ökör cserére vár
érdekel más Danonino mágnes cserébe.
(én már időpontra járok vásárolni, megkérdezem mikor hoznak újabb adag joghurtot, még pakolták ki mikor mentem és válogathattam)
érdekel más Danonino mágnes cserébe.
(én már időpontra járok vásárolni, megkérdezem mikor hoznak újabb adag joghurtot, még pakolták ki mikor mentem és válogathattam)

Sziasztok!
Tegnap végre találtam nyuszit, ökröt, sőt kutyát is! Igaz gyanúsan 3 dolgozó is pakolt éppen (érdekes módon a polcról lefelé) de ezeket azért sikerült megkaparintanom magamnak
Tegnap végre találtam nyuszit, ökröt, sőt kutyát is! Igaz gyanúsan 3 dolgozó is pakolt éppen (érdekes módon a polcról lefelé) de ezeket azért sikerült megkaparintanom magamnak
Méhecske elkelt!
A másik három mágnes még megvan azzal a változással, hogy nem víziló, hanem orrszarvú van cserére!
Bezavart ez a sok állatka!
A másik három mágnes még megvan azzal a változással, hogy nem víziló, hanem orrszarvú van cserére!
Bezavart ez a sok állatka!

Jó ötlet, úgyis túl előzékenyen bánok velük
Úgysincs most semmi akció a Darlinggal

Úgysincs most semmi akció a Darlinggal

Oké természetesen. a Macskákat meg meg kell fenyegetni. Eszi nem eszi nem kap mást!!!
Lassan már mi is ott tartunk, h meg kell kérdeznem a macskákat, esznek-e Danoninót, mindenki másnak már a fülén folyik ki
De figyelem, hátha találok. Ha találsz közben, dobj azért egy mailt 
De figyelem, hátha találok. Ha találsz közben, dobj azért egy mailt 
Évi**: nagyon kedves vagy de csak a papagájom nincs meg. Ha ezt találsz kifizetem a manód meg megeszi. 

Viki, tényleg, most hogy mondod: kb. 1 cm-mel kisebb, egymás mellé rakva úgy néznek ki, mintha az Uhu lekicsinylően nézne az Ökörre
Uhut még mindig nem tudtál szerezni? Vegyek, ha elém huhog még egy? 
Uhut még mindig nem tudtál szerezni? Vegyek, ha elém huhog még egy? 
Évi**:igen van sok belőle, csak pont az nincs ami kéne. Észrevetted milyen picike? Mennyivel kisebb mint az uhu?
Ö mint ökörrel találkoztatok már? Elém ma ugrott az első 

Danoninos méhecske, zebra, víziló és énekesmadár cserére vár!
Akit érdekel írjon!
Akit érdekel írjon!
Sziasztok!
Van a pólusban a 10 éves évforduló miatt akció. Ha vásárolsz a feltüntetett boltokban egy bizonyos összegért (amit a boltban mondanak), akkor kapsz póluspénzt, amit be tudsz váltani a legközelebbi vásárláskor kedvezményesen (5-15 %), de be lehet ajándékokra is váltani. Én hűtőmágnesre váltottam be.
De van kulcstartó, póló, bögre.
A Pólus center honlapon megtalálható minden információ. Az akció dec. 31.-ig van, az ajándékokat csak NOV. 30.-ig adják az információs pultnál.
Van a pólusban a 10 éves évforduló miatt akció. Ha vásárolsz a feltüntetett boltokban egy bizonyos összegért (amit a boltban mondanak), akkor kapsz póluspénzt, amit be tudsz váltani a legközelebbi vásárláskor kedvezményesen (5-15 %), de be lehet ajándékokra is váltani. Én hűtőmágnesre váltottam be.
De van kulcstartó, póló, bögre.
A Pólus center honlapon megtalálható minden információ. Az akció dec. 31.-ig van, az ajándékokat csak NOV. 30.-ig adják az információs pultnál.
Minya