Nálam egy szemeteszsákban gyűlnek a blokkok, semmi bajuk nem lett eddig, mind látható maradt. Az azonos játékhoz tartozó blokkokat összetűzöm, így könnyen kereshető is.
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 203 / 275 oldal |
Többek között ezért is szeretem az internetes vásárlást.Mindig e-mailben küldik a számlát,amiket egy mappában tárolok,de szerintem mind megvan a szamlakozpont.hu rendszerében is kb.örök időkre.
A garanciához való blokkokat mindig lefénymásolom és a másolt mögé tűzöm a blokkot.
zshajni ! Lazán egy nagy dobozba "dobálni " a Magyar Termékes játék miatt izgulok kicsit , mire vége lesz ,akár teljesen "elpárolog" az adat
" alt="
">
" alt="
">
Blokkok tárolásval kapcsolatban lenne kérdésem - úgy emlékeztem, hogy műanyag felületttel ne érintkezzen, jó pl. ha borítékba teszem.
Ennek ellenére idei blokkok (nem játszós, ami kellene garanciához) kezdenek teljesen olvashatatlanná válni.
" alt="
">
Van vmi tuti tárolási módszeretek?
Ennek ellenére idei blokkok (nem játszós, ami kellene garanciához) kezdenek teljesen olvashatatlanná válni.
" alt="
">
Van vmi tuti tárolási módszeretek?
Téli Bizalompont hullás az Auchanban:
https://www.oney.hu/auchan-kartya-nyitasi-akcio-2
018-november
https://www.oney.hu/auchan-kartya-nyitasi-akcio-2
018-november
A metróban született meg Párizsban egy kisfiú, 25 évig ingyen utazhat.
Ez már hagyomány a cégnél. Nem ő az első legális "potyautas".
" alt="
">
Ez már hagyomány a cégnél. Nem ő az első legális "potyautas".
" alt="
">szeged.hu/kepriport/2510/unnepi-fenyben-a-varos
(lapozzátok végig!)
(lapozzátok végig!)
https://tenyek.hu/tenyek/275507_indul-a-roham-a-webar
uhazakban.html?fbclid=IwAR0rYgmEsn7a2SmUmm-qNp509yqf
9IGdY73HbbeEt27lQdki9oTW4ctDq98
" alt="
">
uhazakban.html?fbclid=IwAR0rYgmEsn7a2SmUmm-qNp509yqf
9IGdY73HbbeEt27lQdki9oTW4ctDq98
" alt="
">Foxpost:
"Karácsonyig hétvégén is szállítunk a megnövekedett forgalomra való tekintettel."
"Karácsonyig hétvégén is szállítunk a megnövekedett forgalomra való tekintettel."
Ha írsz nekik akkor meg a fülük botját sem mozgatják... sajnos ilyen ez...
Nem megfelelő emberek, a nem megfelelő helyen....
Nem megfelelő emberek, a nem megfelelő helyen....
Játékszabály...az meg minek?
Erről a fapromo 2 legutóbbi játéka jut eszembe.Bele volt írva,hogy nem lehet nyerni ugyanazzal a blokkal napi és heti nyereményt is.2×is így sorsolták 1-1 blokkomat,bárki láthatta,fent voltak a kódok.Én szép csendben letettem az egyikről,erre mindkét esetben megkaptam mindkettőt.
A másik meg a függőágyas,ahol majdnem a fele nyertes nem a Tesco-ban vásárolt(ott is ki voltak írva az AP kódok),mégsem olvastam egyetlen pótnyertest sem,pedig sokan vártak rá,de olyan panaszt sem,hogy valaki nem kapta meg.
Úgy voltak vele,kevesebb munka,mint újrasorsolni,meg értesíteni,stb.
Erről a fapromo 2 legutóbbi játéka jut eszembe.Bele volt írva,hogy nem lehet nyerni ugyanazzal a blokkal napi és heti nyereményt is.2×is így sorsolták 1-1 blokkomat,bárki láthatta,fent voltak a kódok.Én szép csendben letettem az egyikről,erre mindkét esetben megkaptam mindkettőt.
A másik meg a függőágyas,ahol majdnem a fele nyertes nem a Tesco-ban vásárolt(ott is ki voltak írva az AP kódok),mégsem olvastam egyetlen pótnyertest sem,pedig sokan vártak rá,de olyan panaszt sem,hogy valaki nem kapta meg.
Úgy voltak vele,kevesebb munka,mint újrasorsolni,meg értesíteni,stb.
...és egyik esetben megjelenítik az oldalon a nyerteseket, a másik esetben meg adatvédelemre hivatkoznak, amikor még mindig ott fent vannak a nevek... Anyám borogass... Ilyen embereknek van munkájuk...
Engem meg egyik nap azért toltak le a munkahelyen, mert a többieknek a papíranyagát az irattartó mappájába a közös szekrénynél rendszeresen fejjel lefelé tettem be, nekem úgy esett kézre...
" alt="
">
De ez egy probléma...
" alt="
"> De addig jó szerintem amíg ez a legnagyobb...
Addig marketingesek éveket tanulnak felsőoktatásban, és milyen hülyék...
" alt="
">
Engem meg egyik nap azért toltak le a munkahelyen, mert a többieknek a papíranyagát az irattartó mappájába a közös szekrénynél rendszeresen fejjel lefelé tettem be, nekem úgy esett kézre...
" alt="
">
De ez egy probléma...
" alt="
"> De addig jó szerintem amíg ez a legnagyobb...
Addig marketingesek éveket tanulnak felsőoktatásban, és milyen hülyék...
" alt="
">
A játékszabály azt írja, hogy kedd délután 3ig... akkor az legyen kedd délután 3... ha a vonat kedd délután 3ra van kiírva, h. akkor indul...akkor indul általában, vagy ha az orvos azt mondja kedd délután 3kor műt meg, akkor általában, bár még nem műtöttek, azért csak elkezdik a körül...
Ha lejár egy játék, illetve ha vége van sok oldalon fel se lehet tölteni pályázatot...
A szabályok, és időpontok azért vannak kitalálva h. ne éljünk káoszban.
Ha 8ra be kell érni a munkahelyre/iskolába, az sem véletlen... mindenki akkor menne amikor akarna...
" alt="
">
Ezt nem elégedetlenségnek hívják hanem ha tőlem elvárják h. én betartsam a szabályokat, akkor én is elvárhatom...
Egyébként Corvin Plázás játékról volt szó 6 játékos volt, abból 3 mi, 5 nyeremény volt... közel tuti nyerés... gondolom ezt nem akarták... ezért előkerültek más képfeltöltők... és lőn ők nyertek... mik vannak...
" alt="
">
Hát vannak ilyen cégek....
Ha lejár egy játék, illetve ha vége van sok oldalon fel se lehet tölteni pályázatot...
A szabályok, és időpontok azért vannak kitalálva h. ne éljünk káoszban.
Ha 8ra be kell érni a munkahelyre/iskolába, az sem véletlen... mindenki akkor menne amikor akarna...
" alt="
">
Ezt nem elégedetlenségnek hívják hanem ha tőlem elvárják h. én betartsam a szabályokat, akkor én is elvárhatom...
Egyébként Corvin Plázás játékról volt szó 6 játékos volt, abból 3 mi, 5 nyeremény volt... közel tuti nyerés... gondolom ezt nem akarták... ezért előkerültek más képfeltöltők... és lőn ők nyertek... mik vannak...
" alt="
">
Hát vannak ilyen cégek....
Egyszer így nyertem telefont a Telekomnál.De már a kihirdetésnél is megmondták,hogy azért számolták bele a kicsit később kommentelőket is( 17 óráig kellett volna,én 22-re emlékeztem),mert egy összetett játék volt,kevés jó válasszal.Ettől függetlenül az elégedetlenkedők miatt sorsoltak még egyet az időn belüli jó válaszok között is.
na ilyen agyhalott marketingest
egy facebook játékon a nyilvános poszt alá kellett képet fel tenni kommentben, a sorsolási időpont után fel tett képek nyertek.. amit a poszt alatt, a nyertes képek alá kommentelve híredttek ki..ezt megkérdeztük.. privátban is, s a nagyokos ezt tudta válaszolni.:
"A nyertesek nevet nem all modunkban kozolni az uj adatvedelmi szabalyok miatt. Oket szemelyesen ertesitettuk."
vannak bajok.
egy facebook játékon a nyilvános poszt alá kellett képet fel tenni kommentben, a sorsolási időpont után fel tett képek nyertek.. amit a poszt alatt, a nyertes képek alá kommentelve híredttek ki..ezt megkérdeztük.. privátban is, s a nagyokos ezt tudta válaszolni.:
"A nyertesek nevet nem all modunkban kozolni az uj adatvedelmi szabalyok miatt. Oket szemelyesen ertesitettuk."
vannak bajok.
Valaki elment közülünk?
Ez igen! Ha jól számoltam, 680 millió értékű Buksza sorsjegyet küldtek be...
Buksza sorsjegy sorsolás:
https://g7.hu/allam/20181115/ezekben-a-zsakokban-
136-ezer-csalodott-magyar-ember-remenye-van/
https://g7.hu/allam/20181115/ezekben-a-zsakokban-
136-ezer-csalodott-magyar-ember-remenye-van/
http://www.origo.hu/gazdasag/20181115-egeszseg-veszel
yes-elelmiszer-visszahivas-lidl.html
yes-elelmiszer-visszahivas-lidl.html