Te jó ég ez meg akkor már kész maffia.

" alt="

">
Igaz, nekem is küldtek már vírust mert szóltam ezért azért....meg csak úgy ajiba. De mivel én olyan merész álonvágos vagyok....
Remélem tovább nem megy a dolog.
Akinek több ideje van kódókat küldeni meg foglalkozni vele, meg azért vásárolni, meg türelme az logikus nagy számok törvénye alapján, hogy többet nyer. Ha több időm lenne lehet én akkor sem tudnék annyit ücsörögni a gép előtt. Sajna..... Egy idő után már megunom. A pall mall-nál is úgy kellett letessékelni magam az utolsó napokban.
Sada, ne azért dögöljön meg a szomszéd tehene, mert nekem nincs, hanem azért, amit kitalált, és ahogy csinálja
Én nekem ez a véleményem. Mivel a harácsoló szemeteket útálom, már bocsánat. És szerintem ezzel nem én vagyok egyedül, csak sokan nem mernek megszólalni, amiről tudok, mert félnek már egyes emberektől.
A játékokkal sem a versenyhivatal, sem a fogyasztóvédelem nem foglalkozik, csak a szerencsejáték felügyelet.
Náluk előre le van adva a játékszabályzat és azt ellenőrzik: A pepsi eltért-e tőle, v. nem.
Amit a nyertesnél ellenőrizhetnek:
Küldtél e kódot?
Kereskedelmi forgalomból származik-e a kupak v. a "kupakgyárból"?
Eredeti, barkácsolás mentes kupakod van-e?
Át tudod-e adni a telefonért cserébe?
Baromság volt a részükről a neveket is kiírni: elég lett volna a nyertes kód, mint más játékoknál (pl. AÁ).
Beindult a tipikus magyar móka:
Megdöglött a tehenem: dögöljön meg a szomszédé is.
Ha nem akar magától, hát megmérgezem.
Legalábbis megpróbálom.
Mert te ilyen kis merész vagy

telko: hát azt az őrt állon is vágnám, hacsak nem mutatna egy kamerás félvételt, ahol jól látszik minden.
Paint
utólag semmit nem fognak csinálni elhiheted
Mindig van, volt, lesz pepsi játék és úgyanúgy...
Hát volt már rá eset

Az pont olyan, hogy ha lopok a közértben egy pálinkát, és a parkban leülük megiszom, fél óra múlva jön az őr hé te azt loptad abból a közértből, akkor megkérdezem tőle, hogy ha így van akkor miért nem kapott el a közértben.

" alt="

">
Miért várta meg amíg kijövök? Ücsörgök fél órát?
Értelek Paint

telko igazad van, de ha nincs előre lerögzítve: "Hé te aki a pesivel játszol csak így játszhatsz" akkor utólag elmehetnek a fenébe. Szerintem meg egy játéknál senki nem fog §-t olvasni mi, hogy müködik. Elszúrtak vmit, ki lehet javítani de az attól a naptól lép életbe! Visszamenőleg nem! Ha vki meg azt mondja, hogy nem szabad más útón módón kupakot szerezni akkor tényleg beleröhögök a képébe, mert én imádok keresgélni. Meg találgatni is. Hogy vki meg úgy szerez, hogy gyűjtögettet magának másokkal mert tólókocsit akar venni hát ez van. Etikus vagy nem mindenki tegye helyre magában.
Reacska, én rád nem pazarlom az engergiám
Téged, majd más fog

Engem is beperelsz?
Hajrá! Várom az idézést.
Ha megtanultál volna olvasni, akkor láthatod, hogy saját jogászuk van minden ilyen játéknál. NEM NEKEM!!!
Szerintem inkább takaríts!!!

Bocsi Reácska, de ne személyeskedj!!!
Milyen jogászom????
Nem rólam van szó! Egyébként jobb, ha nem kötsz belém, mert nagyon rosszul fogsz járni!
Úgy látom ebben a topicban szinte már szocializmus van.

Mindenkinek egy teljesítménytől, fogyasztástól függetlenül.
telko: aki az utcán gyűjtötte vagy iskolában vagy bárhol a képedbe fog röhögni és a jogászodéba is.

A kupakra nincs ráírva ki itta meg. Az, hogy valaki élelmes szíve joga.
Megyek inkább játszani mert én vadkapitalista vagyok.

Így egyébként meg a Versenyhivatalnak lesz hozzászólása
Ugy,hogy teljesen mindegy. Vagy így büntetik magukat, vagy úgy...
Ők válasszák meg. Ezért vannak jogászok!
Tudjuk, a Magyarok erről híresek
Viszont, vannak törvények, ha nincs leírva itt a játékszabályban, még a hivatkozott egyéb rendelkezések alatt amit általában nem nézünk meg, csak §-ok vannak, ott még lehet....
Ha utólag kitalálják vki nem kapja meg a nyereményét mert ők kifelejtettek vmit a szabályzatból akkor a fogyasztóvédelemnek azt hiszem lesz dolga. Ha holnaptól csinálnak egy új szabályzatot, el kell fogadnia annak aki játszik. Magyarországon élnek, ahol az emberek élelmesek.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások