Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 203 / 511 oldal |
Mit ártott ekkorát az a szerencsétlen Sport szelet???
Utálom a sportszeletet..
Utálom a sportszeletet..
Utálom a sportszeletet..
Utálom a sportszeletet..
Utálom a sportszeletet..
Utálom a sportszeletet..
Utálom a sportszeletet..
Palmolive ajándék átadásával kapcsolatban hívja: 06/1-4301369
( ez volt az SMS-ben, amikor visszaigazolták a nyereményt )
( ez volt az SMS-ben, amikor visszaigazolták a nyereményt )
fozo.gabi!
Köszi! Felvértezem magamat, és írok nekik......
Nagyon utálom, hogy így kell kitaposni a megnyert ajándékokat.
Köszi! Felvértezem magamat, és írok nekik......
Nagyon utálom, hogy így kell kitaposni a megnyert ajándékokat.
CHN GOLD Kft. sms@chn.hu ide írtam az emailt, szerintem elég neked is ide írni, mindenesetre olcsóbb.
De ha mégis hívni szeretnéd őket, azt hiszem a www.chn.hu oldalukon megtalálod az elérhetőséget.
De ha mégis hívni szeretnéd őket, azt hiszem a www.chn.hu oldalukon megtalálod az elérhetőséget.
fözö.gabi!
Köszi! Meg tudnád adni a telefonszámot És, hogy kit keressek Palmolive ügyben? Nekem kettőt kéne kapnom.
Köszi! Meg tudnád adni a telefonszámot És, hogy kit keressek Palmolive ügyben? Nekem kettőt kéne kapnom.
Bimbula!
A Karaván kisautókat múlt héten talán kedden kaptam meg, szóval biztos még folyamatosan postázzák.
A Palmolive-vel kapcsolatban rosszabb a hírem. Irtam nekik emailt, hogy nem kaptam meg sem én sem a férjem a garantált terméket. Egyet-egyet várunk. Erre múlt hét csütörtök körül hívott egy hölgy, bemutatkozott, és mondta, hogy már szeptember elején kiküldték mindenkinek. Nem nagyon örült neki, amikor mondtam, hogy mivel náluk van az ajánlott szelvény, kezdjék el kerestetni, merrefelé keveredett.
Szerintem te is szólj rájuk!
A Karaván kisautókat múlt héten talán kedden kaptam meg, szóval biztos még folyamatosan postázzák.
A Palmolive-vel kapcsolatban rosszabb a hírem. Irtam nekik emailt, hogy nem kaptam meg sem én sem a férjem a garantált terméket. Egyet-egyet várunk. Erre múlt hét csütörtök körül hívott egy hölgy, bemutatkozott, és mondta, hogy már szeptember elején kiküldték mindenkinek. Nem nagyon örült neki, amikor mondtam, hogy mivel náluk van az ajánlott szelvény, kezdjék el kerestetni, merrefelé keveredett.
Szerintem te is szólj rájuk!
Még mindig nem kaptam meg a Karavn autót (autókat), Palmolive garantált ajándékokat, 2 Salvequick sebtapaszt!!!!
Olvasom pro/kontra véleményeket.
Csak megjegyzésül. Több játékkiírásnál van egy kitétel" a nyertes hozzájárul,neve és (címe? ez nem biztos) közzétételéhez, valamit adatai soron következő promóciónkhoz való felhasználásához."
Ezt kellene mindenhol feketén fehéren leírni,és nem kellene hazugálni az érdeklődő játékosoknak.
Annyit kibírnék ha nyernék egy autót, hogy kiírják a nevem. Minek az álszentség,ha azután egy fél oldalról vigyorog a nyertes mint pék kutyája a cipóra?
Ugyan! Erre szoktam én mondani: a hülyék a szomszédban laknak...
Csak megjegyzésül. Több játékkiírásnál van egy kitétel" a nyertes hozzájárul,neve és (címe? ez nem biztos) közzétételéhez, valamit adatai soron következő promóciónkhoz való felhasználásához."
Ezt kellene mindenhol feketén fehéren leírni,és nem kellene hazugálni az érdeklődő játékosoknak.
Annyit kibírnék ha nyernék egy autót, hogy kiírják a nevem. Minek az álszentség,ha azután egy fél oldalról vigyorog a nyertes mint pék kutyája a cipóra?
Ugyan! Erre szoktam én mondani: a hülyék a szomszédban laknak...
Tegnap nyertem a profi játékán! Ha 3000 Ft felett vásárolsz kapsz egy sorsjegyet amivel a 10, 20 és 30 percenkénti ajándékot vagy a nap ajándékát lehet megnyerni. Én a 30 percenkéntit nyertem. Ez 6 darab locsolószelet volt és két ostya. Itthon vettem észre hogy a locsolószelet már lejárt... Nem tudom milyen lehet a 10 percenkénti ajándék, lehet ott nekem kell fizetnem? Kicsit szemtelenségnek tartom, hgoy ilyet osztogatnak és végülis sehol sincs kiírva hogy mi is valójában a nyeremény...
nekem ugyanilyen játék a haribó is! nem valami húdenagy nyeremény az az utazás ha azt nézzük, hogy emelt díjas a játék. bár nem tudom, hogy ezen pl hányan játszanak, de gondolom visszahozza az árát jócskán a nyereményeknek.
de náluk legalább vannak kisebb ajándékok is, nem csak 1 nagy.
a másik kedvenc játékfajtám, amikor valamire fél év van játszani és van 3 nyeremény, vagy jó esteben 1 nagy és utána nemsok kicsi. én ezektől vagyok ideges. fél év alatt rengeteg pályázat érkezik be!!! esélytelenek az ilyenek!!!
de náluk legalább vannak kisebb ajándékok is, nem csak 1 nagy.
a másik kedvenc játékfajtám, amikor valamire fél év van játszani és van 3 nyeremény, vagy jó esteben 1 nagy és utána nemsok kicsi. én ezektől vagyok ideges. fél év alatt rengeteg pályázat érkezik be!!! esélytelenek az ilyenek!!!

Reácska: Hát igen. Nem szeretem az ilyen néphülyítő játékokat.
A 7Days tulajdonképpen nem is nyereményjáték csak fogyasztásösztönző akció.
Az emelt díjas bevételekből simán összejön neki az a pénz, sőt több. A nyereményeket le kell adózni amit a jobb cégek átvállalnak.
Az emelt díjas bevételekből simán összejön neki az a pénz, sőt több. A nyereményeket le kell adózni amit a jobb cégek átvállalnak.

Kár ezen vitázni. Én most nagyon egyetértek Sadával. Utálom az olyan játékokat, ahol egyetlenegy nagy fődíj van és többezer beküldő. Legyen több kisebb.Ez pusztán csupán csak a vásárló hülyének nézése és csak is és kizárólag csakis a Balfinak származik belőle haszna (no meg a postának, meg a telefontársaságnak az smsesnél) azzal hogy na most majd az ő termékeiket fogják venni. Hát én biztos nem, mert reálisan felmérem hogy semmi esélyem. És most nem a pesszimizmus beszél belőlem. Ugyanezt gondolom a 7days-ről is ahol pofátlanul emelt díjas sms-t kell beküldeni egyetlen egy nyamvadt millióért?