Köszönöm Abidah a mozijegyeket!
Nagyon szuper volt a film...
Az előadás előtt nyertünk egy filmes ajándékcsomagot is.

Samas = Ramas

" alt="

">
Na de írjak pozitívat is, ha már ebbe a topikba keveredtem, a Samas sütiskönyvből a negyedik sütit sütöttem ma meg, és mindegyik recept teljesen használható, tényleg rendben vannak a mennyiségek, sütési idők ,minden - ez tényleg pozitív
Általában egy-egy sütirecepttel 2-3-szor kísérletezni kell, és módosítani a mennyiségeket, meg sütési időket, meg arányokat néhányszor, hoyg tényleg jó legyen, de érdekes módon itt minden oké

Ennek én is örülök, a család meg még jobban

sada, igazságod vagyon, postázzunk időben, de azért az is nonszensz, hoyg a posta néha 2-3 hetet utaztatja a leveleket
Lassan már annak is örülök, ha egy levelem egy hét alatt célba ér, kiszámolni meg egyáltalán nem lehet, hoyg mikor fog odaérni, bármit is postázok.....
Épp ezért állnak most a hűtőben alufóliával lezárt Danone Activiák halomban, mert hiába 15-e a beküldési határidő, az eddigi postai tapasztalataim alapján nem várhattam tovább arra, hoyg elfogyjon, ki kellett bontogatnom

Miért nem lehet 3-4 nap alatt eljuttatni a leveleket, miért kell még ezzel is szerencsejátékot játszani - vagy odaér, vagy nem, vagy egy nap alatt, vagy nem.... és még el is lophatják - azért ez elég idegesítő dolog

misspolska
Egy kicsit sántít.
A legtöbb játéknál pont a beérkezési határidőt adják meg.
Pont azért, mert nem várhatnak a végtelenségig, hátha hoz még egy-két pályázatot a posta, akár hetek múlva is.
Nem szabad a postázással az utolsó pillanatig várni.
délink!
ha nem kuldott volna a rama konyvet eleg tetu lett volna, tekintve, hogy alt. nem a beerkezes szamit, hanem a feladas idopontja! mit tehetsz te arrol, h a posta trehany diszno es hetekig kezbesit egy-egy levelet, sokx varoson belul is!
remélem most teszik fel a GO nyerteslistát,mert nekem az oldaluk nem megjeleníthető

Igaz, nem nyerményjátékos.... volt itt az előbb egy kéményseprő. Elvitt 1600 forintot, de remélem hogy hozott szerencsét!
Édesanyám nevében december közepe körül adtunk fel Rama kódokat sütiskönyv reményében. De nem érkezett. A múlt héten rákérdeztem és közölték,hogy január 03.-án érkezett be a levelünk,így elkéstünk. De megígérték,hogy ha marad könyv,akkor kapunk. Tegnap meg is érkezett a sütireceptes könyv anyukámhoz. Örült neki!
Még 5-én beküldtem 3 kismackó pályázatot, mégsem voltam a listán. Ime a válasz:
"Megnéztük a beérkezett pályázatokat, sajnos az egyik beküldésén az irányítószám rosszul került rögzítésre a három közül, amiért elnézését kérjük. Természetesen javítottuk az adatbázisban így már Ön is szerepelni fog a társasjáték nyertesei között.
Amennyiben további kérdései lennének kérem, hívja ügyfélszolgálatunkat a 40/44-11-44-es helyi tarifával hívható telefonszámon, hétköznap reggel 8-tól este 8-ig, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére."
Minden jó, ha vége jó.
Sziasztok!
Le kell írnom, hogy tegnap mekkorát csalódtam pozitívan a Nestlesekben. Írtam nekik kevés reménnyel, hogyha maradt a promóciós műanyag kiskanalukból, akkor küldjenek már kettőt, mert az enyém eltört és a gyerekeim csak azzal szeretnek enni. Erre másnap felhívtak(!) hogy nyugi, már postán van a két kiskanál!
Se a gyorsaságot, se a jóindulatot nem hittem volna....
Én is kaparóson nyertem színezőt.Azt mondod egy hét alatt ért ide?Az szuper.Remélem az enyém is ideér és nem kallódik el valahol.Én is először keseregtem,de majd pár év múlva jó lesz a lányomnak :-)
Nyertem a egy prizee sznezőt a múlt héten 5 bubz-s sorsjegyen. Ma hozta a postás, és nagyon kellemes meglepetés ért, mert azt hittem hogy olyan mint amiket nálunk is lehet kapni kb 10 oldalból álló. Hát nem, 55 oldalas, A5 méret, és nem csak színezők vannak benne hanem ovisoknak való foglalkoztatók is. Nagyon szuper, előszőr még sajnáltam is hogy erre kiadtam 5 bubz-t de most már látom hogy megérte. A butikos ára azt hiszem 8.90 bubz.
Képzeljétek olyan korrektek voltak a Mivinél .Írtam nekik,hogy a bögrém törötten ért ide és lehet-e valamit tenni,és azt ígérték küldenek újat.Remélem ide is ér egyben.Jólesett,hogy ilyen a hozzáállásuk.
Az is jó, hogy bár nem lehet egész nap küldeni az sms-t, de mégsem csak pl. 8-20-ig, ami pl. a munkába járóknak nem a legjobb, hanem hajnali 4-24-ig.
Tovább olvastam:
A nyereményhez kell a flakon is. Így már tökéletesebb.
A Globus majonéznél most egy telefonról maximum 5 kód játszhat.
Némileg lekorlátozták a kódlopókat.
De ez azért nem a tökéletes megoldás.
Na, majd meglátjuk a csere-berében ki-hány kódot fog ajánlgatni.
És ki hány tucat dobozt...
Mert szerintem nincs az a család, ahol fél év alatt 102 flakon majonéz elfogyna, még akkor sem, ha pajzán játékokhoz használják..

Megkaptam az MR-SALE-től az inget! Nagyon jól néz ki!
Anyukám hozta el és sikerült neki kettőt elhozni,igy van a páromnak és a fiamnak is!

Knorr.hu decemberi kvízért kapott ajándékcsomag tartalma nagyrészt lejárt volt. Ez eddig negatív. Múlt héten írtam egy reklamáló levelet, hogy nem szép dolog ilyen tiszteletlenül bánni a fogyasztókkal. Ma kaptam egy bocsánatkérő levelet, egy sokkal nagyobb és jobb csomaggal.

Garnier oldalt végre javították

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások