Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 203 / 394 oldal |
Milka, Thibo, és Pampers hostessek vannak ma és holnap az Uránvárosi Tescoban Pécsen.
Milka és valamilyen kávés hosstessek voltak a Soroksári úton levő Tesco-ban!
Fót, Cora:
- 999 Forintért veszel Unilever termékeket (ua., mint a GO volt), játszhatsz egy félkarú rablóval, s garantáltan nyerhetsz valamit (pl. fogkrém, mosogatószer, coccolino mobiltok, salátás csipesz, stb.)
- Douwe egberts gyermekkávét kóstoltatnak, ha veszel, bögre az ajándék (vagy egy és kétfülű is) háromszáz Ft. körül van, és olyan forrócsoki ízű...
- Jacobs kávé vásárlásért zöld bögre
- Milka vásárlásért sapka, jegyzettömb, egyéb kütyük (ennek a kettőnek a pontos részleteit nem tudom, mert nem volt ott a hostess)
- Philadelphia vásárlásáért: 1 darabért hútőmágnes, többért vajkenőkés
- Rama (2 db) vásárlásáért pudingpor
- Finnlandia vásárlása után, ha van bizalomkártyád, sörnyitó, pohár, kettőért hátizsák.
Ezen kívül Uncle Bens, Finnlandia, Philadelphia, Coca light, húsfélék és gyümölcsök kóstolója.
- 999 Forintért veszel Unilever termékeket (ua., mint a GO volt), játszhatsz egy félkarú rablóval, s garantáltan nyerhetsz valamit (pl. fogkrém, mosogatószer, coccolino mobiltok, salátás csipesz, stb.)
- Douwe egberts gyermekkávét kóstoltatnak, ha veszel, bögre az ajándék (vagy egy és kétfülű is) háromszáz Ft. körül van, és olyan forrócsoki ízű...
- Jacobs kávé vásárlásért zöld bögre
- Milka vásárlásért sapka, jegyzettömb, egyéb kütyük (ennek a kettőnek a pontos részleteit nem tudom, mert nem volt ott a hostess)
- Philadelphia vásárlásáért: 1 darabért hútőmágnes, többért vajkenőkés
- Rama (2 db) vásárlásáért pudingpor
- Finnlandia vásárlása után, ha van bizalomkártyád, sörnyitó, pohár, kettőért hátizsák.
Ezen kívül Uncle Bens, Finnlandia, Philadelphia, Coca light, húsfélék és gyümölcsök kóstolója.
Universo Diákszámla nyitásával azonnali ajándék egy gyíkos vagy egy zsiráfos póló.
Budapest Telebank: 06-40/477-777 www.univerzoo.hu
Budapest Telebank: 06-40/477-777 www.univerzoo.hu
Nem láttam a beírást, ha volt, töröljétek.
A Bp. XIX. kerületi Rossmannban történő vásárláskor egy, a következő vásárláskor beváltható 15% engedményre feljogosító kupont adnak
A Bp. XIX. kerületi Rossmannban történő vásárláskor egy, a következő vásárláskor beváltható 15% engedményre feljogosító kupont adnak
egy új ingyen cuccos oldalt szeretnék ajánlani.
www.ingyencuccok.hu
www.ingyencuccok.huA www.momparkmagazin.hu-n regisztrációért ingyenes stílus magazin.
a cigis hoszteszek mindíg csak pénteken és szombaton vannak,tegnap egy ESSO kúton is volt Phillip MoRRIS AKCIÓ ÖNGYÚJTÓKAT ADTAK MEG EGY TÖK JÓ NAGY KÉK STARNDTÁSKÁT,ami zippzáros,tehát hasznos is.
An.13. Hozzászólás - 2007. augusztus 18. :: 23:00
Váci út - Tesco - tegnap volt Milka - tolltartó, toll; Jacobs - bögre; Libero - nem tudom, de ajándék + ott valami nyereményjáték is.
Fóti Cora- ma PallMall - de csak,ha piros dobozost veszel - viszont sokféle ajándék - utazótáska, napernyő, öngyújtó, mágikus törölköző, apróságok
Váci út - Tesco - tegnap volt Milka - tolltartó, toll; Jacobs - bögre; Libero - nem tudom, de ajándék + ott valami nyereményjáték is.
Fóti Cora- ma PallMall - de csak,ha piros dobozost veszel - viszont sokféle ajándék - utazótáska, napernyő, öngyújtó, mágikus törölköző, apróságok
CBA-ban összecsomagolt puding mellé különböző kulcstartók vannak csomagolva.tigris,oroszlán,zsiráf vagy elefánt plüssből.
Pécs Pláza Match előtt Pall Mall hostess, Pécs Tesco: Milka, Thibo hostessek.
Évi** üzeni:
MOM parki Match:
Pall Mall hoszteszek
MOM parki Match:
Pall Mall hoszteszek
a westendben Levis dvdt osztogattak délelött
Kika -papucsbónért ingyen strandpapucs (a lehel u-iban 33-as,36-os és 42-es van)
Tesco Váci ut:: Jakobs -bögre, Pempörs, Milka- 200g =toll, 400g fém toltartó.
Tesco Váci ut:: Jakobs -bögre, Pempörs, Milka- 200g =toll, 400g fém toltartó.
http://shop.builder.hu/shop_faq.htm4?PHPSESSID=e92948
f8c7e3c3096330e26c28215d96#3
Minden regisztráltnak
...függetlenül attól, hogy rendel vagy sem Webáruházból, a regisztrálás után egyszeri alkalommal ingyenesen küldenek termékkatalógust.
f8c7e3c3096330e26c28215d96#3
Minden regisztráltnak
...függetlenül attól, hogy rendel vagy sem Webáruházból, a regisztrálás után egyszeri alkalommal ingyenesen küldenek termékkatalógust.
A NOKIA BL-5C AKKSIJA HIBÁS TESZTELJÉTEK ÉS KICSERÉLIK HA A TIÉTEK IS HIBÁS. www.nokia.hu
http://fesztival.bb.hu/
Balatonboglári fesztiválra borkostolóra lehet regizni, pólót és pezsgőt lehet nyerni.
Balatonboglári fesztiválra borkostolóra lehet regizni, pólót és pezsgőt lehet nyerni.
Üdv mindenkinek az anklar.info című ingyencuccokkal foglalkozó oldal új immár végleges címre költözött a www.termekmintak.info címre !
Mindenki írja át a könyvjelzőét és nézze meg az oldalt!
Szinte naponta uj ingyencuccok érkeznek rá
Mindenki írja át a könyvjelzőét és nézze meg az oldalt!
Szinte naponta uj ingyencuccok érkeznek rá

Pécs, Árkád Intersparban Cerbona és Thibo hostessek.
Marcsi-35 Hozzászólás - 2007. augusztus 11. :: 00:05
Jacobs 2007. augusztus 10-11.
INTERSPAR:
Péntek: 11-20 óráig
Szombat: 9-18 óráig
SPAR:
Péntek: 13-19 óráig
Szombat: 8-14 óráig
Nagyon aranyos kis 3in1 bögrét kaptam ma tőlük .
Jacobs 2007. augusztus 10-11.
INTERSPAR:
Péntek: 11-20 óráig
Szombat: 9-18 óráig
SPAR:
Péntek: 13-19 óráig
Szombat: 8-14 óráig
Nagyon aranyos kis 3in1 bögrét kaptam ma tőlük .