Nem láttam a beírást, ha volt, töröljétek.
A Bp. XIX. kerületi Rossmannban történő vásárláskor egy, a következő vásárláskor beváltható 15% engedményre feljogosító kupont adnak
egy új ingyen cuccos oldalt szeretnék ajánlani.

www.ingyencuccok.hu
A www.momparkmagazin.hu-n regisztrációért ingyenes stílus magazin.
a cigis hoszteszek mindíg csak pénteken és szombaton vannak,tegnap egy ESSO kúton is volt Phillip MoRRIS AKCIÓ ÖNGYÚJTÓKAT ADTAK MEG EGY TÖK JÓ NAGY KÉK STARNDTÁSKÁT,ami zippzáros,tehát hasznos is.
An.13. Hozzászólás - 2007. augusztus 18. :: 23:00
Váci út - Tesco - tegnap volt Milka - tolltartó, toll; Jacobs - bögre; Libero - nem tudom, de ajándék + ott valami nyereményjáték is.
Fóti Cora- ma PallMall - de csak,ha piros dobozost veszel - viszont sokféle ajándék - utazótáska, napernyő, öngyújtó, mágikus törölköző, apróságok
CBA-ban összecsomagolt puding mellé különböző kulcstartók vannak csomagolva.tigris,oroszlán,zsiráf vagy elefánt plüssből.
Pécs Pláza Match előtt Pall Mall hostess, Pécs Tesco: Milka, Thibo hostessek.
Évi** üzeni:
MOM parki Match:
Pall Mall hoszteszek
a westendben Levis dvdt osztogattak délelött
Kika -papucsbónért ingyen strandpapucs (a lehel u-iban 33-as,36-os és 42-es van)
Tesco Váci ut:: Jakobs -bögre, Pempörs, Milka- 200g =toll, 400g fém toltartó.
http://shop.builder.hu/shop_faq.htm4?PHPSESSID=e92948
f8c7e3c3096330e26c28215d96#3
Minden regisztráltnak
...függetlenül attól, hogy rendel vagy sem Webáruházból, a regisztrálás után egyszeri alkalommal ingyenesen küldenek termékkatalógust.
A NOKIA BL-5C AKKSIJA HIBÁS TESZTELJÉTEK ÉS KICSERÉLIK HA A TIÉTEK IS HIBÁS. www.nokia.hu
http://fesztival.bb.hu/
Balatonboglári fesztiválra borkostolóra lehet regizni, pólót és pezsgőt lehet nyerni.
Üdv mindenkinek az anklar.info című ingyencuccokkal foglalkozó oldal új immár végleges címre költözött a www.termekmintak.info címre !
Mindenki írja át a könyvjelzőét és nézze meg az oldalt!
Szinte naponta uj ingyencuccok érkeznek rá

Pécs, Árkád Intersparban Cerbona és Thibo hostessek.
Marcsi-35 Hozzászólás - 2007. augusztus 11. :: 00:05
Jacobs 2007. augusztus 10-11.
INTERSPAR:
Péntek: 11-20 óráig
Szombat: 9-18 óráig
SPAR:
Péntek: 13-19 óráig
Szombat: 8-14 óráig
Nagyon aranyos kis 3in1 bögrét kaptam ma tőlük .
Tesco Megaparkban (Pesterzsébet)
-Rama hosztesz, Snoopys műanyag flaskát ad
- Mastergood hosztesz sok dolgot ad nem is tudtam mind megjegyezni, kötény, bögre, tálka mindenféle ingyom bingyom.
Ezenkívül csak kóstolók: Uncle Bens, Carte dor, Tropicana
Shell kutaknál,ha 5000ft felett tölteted fel a mobilodat,akkor egy ajándék energiaitalt kapsz.
http://junior.whiskas.hu/reg/reg.html
Marcsi-35
Megnyitottam és ott olvastam. Tudom,h országos hálózat. Oda járok gumishoz évek óta. Még azelőtt ismertem őket,mielőtt beléptek a hálózatba. Ne haragudj, egyáltalán nem akartam akadékoskodni, de tényleg csak a debrecenire vonatkozik,azt írják...
Te nem debreceni vagy?
A többi infot nagyon köszi, mindenképp felhívom a tulajt egy időpontért, jól jönne a tisztítás.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások