Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 203 / 303 oldal |
Ügyi vagy! Amúgy szerintem is nagyon tuti a csocsó! Én is szeretnék olyat!
Nicika: harmincadik vagyok a sorban, tehát 1 hónap. 

Szerintem a csocsó nem túl nagy! 20cm hosszú...
Gia: mégis szerinted hol lehetne reklamálni?
Sehol. Nekem is sok dolgom tűnt el, ezzel együtt kell élni, le kell nyelni. Ha simán adják fel akkor benne van a pakliban. A Prizeenek hiába reklamálunk ők nem tudnak ez ügyben semmit tenni, a posta meg pláne. Legutóbb 1 sípom nem érkezett meg, ami nagyon bánt. Előtte 3 db mini rádió. Most kiváncsian várom hogy a nyúl és az ördög meg jön-e. Csak az bosszant a legjobban amikor jön a kérdőív hogy vagyok megelégedve az ajival. Hogy lennék ha meg sem kaptam? De nincs olyan rovat hogy nem kaptam meg, akkor mit töltsek ki rajta??? Szóval ez van. Ha nekem most nem jön meg a nyúl és az ördög, akkor igen erősen elgondolkodom rajta, hogy befejezem. Egyébként is most már szünetet tartok, mert kari előtt mindent jobban lopnak és eddog nekem még mindig karácsony előtt tüntek el dolgaim.
Sehol. Nekem is sok dolgom tűnt el, ezzel együtt kell élni, le kell nyelni. Ha simán adják fel akkor benne van a pakliban. A Prizeenek hiába reklamálunk ők nem tudnak ez ügyben semmit tenni, a posta meg pláne. Legutóbb 1 sípom nem érkezett meg, ami nagyon bánt. Előtte 3 db mini rádió. Most kiváncsian várom hogy a nyúl és az ördög meg jön-e. Csak az bosszant a legjobban amikor jön a kérdőív hogy vagyok megelégedve az ajival. Hogy lennék ha meg sem kaptam? De nincs olyan rovat hogy nem kaptam meg, akkor mit töltsek ki rajta??? Szóval ez van. Ha nekem most nem jön meg a nyúl és az ördög, akkor igen erősen elgondolkodom rajta, hogy befejezem. Egyébként is most már szünetet tartok, mert kari előtt mindent jobban lopnak és eddog nekem még mindig karácsony előtt tüntek el dolgaim.Ja ha van valakinek valamilyen ötlete, hogy hol lehetne reklamálni, akkor szóljon. Tudom Prizeenek hiába.
A két utolsót júliusban nyertem.
A két utolsót júliusban nyertem.
Szept 29-én kérdeztem milyen a Prizee esernyő, tegnap már meg is nyertem a butikból!
Most már csak azon kell izgulnom, hogy meg is kapjam!
Eddig a posta által lenyúlt prizees cuccok: Note pad, elektromos dobókocka, USB-s csészemelegítő, és prizees bűvöskocka. Ezek az egy év alatt ellopott tárgyak.
Most már csak azon kell izgulnom, hogy meg is kapjam!
Eddig a posta által lenyúlt prizees cuccok: Note pad, elektromos dobókocka, USB-s csészemelegítő, és prizees bűvöskocka. Ezek az egy év alatt ellopott tárgyak.
Nekem az egyik regimen megjelent egy új játék!
Nem tudtok róla, h mi ez? Vmi "Eine höllische Mission..." a neve.
Nem tudtok róla, h mi ez? Vmi "Eine höllische Mission..." a neve.Én azon csodálkozom, hogy a csocsót kiküldik, az is elég nagy, terjedelmes. Én pont azért álltam be a sorba és nem sok nap van már hátra.
78kata!
Jön a csillagvizsgáló!
Kisfiam két-három hete kapta meg.
Jön a csillagvizsgáló!
Kisfiam két-három hete kapta meg.

Én tegnap körülnéztem, hogy van-e valami új, még du. és akkor nem volt ott, úgyhogy ezt 1-2 napja tehették ki maximum.
Én tegnap előtt álltam be a lumi lámpás sorba, és tuti nem volt még ott akkor 

Ezt mostanában tehették ki, mert amikor én elkezdtem sorbaállni tuti nem volt ilyen odaírva.
Tibiii
Én sem vettem eddig észre, de igazad van!Mert azok az ajik, amiket megkaptunk, azokhoz nincs odaírva!
Köszi, hogy felhívtad a figyelmünket!Én pl. a Luminous pad-et akartam megrendelni, de sajna azt sem küldik ki!
Én sem vettem eddig észre, de igazad van!Mert azok az ajik, amiket megkaptunk, azokhoz nincs odaírva!
Köszi, hogy felhívtad a figyelmünket!Én pl. a Luminous pad-et akartam megrendelni, de sajna azt sem küldik ki!
Én azt a csillagvizsgálót szeretném megkaparintani sorbanállással,de nem látom ott ,hogy az ne jönne Mo.-ra.Megnézné nekem azért majd vki!Nagyon köszi!
Tibiii: köszi hogy felhívtad erre a figyelmünket, eddig én még nem vettem észre, vagy ma irtál ki az lehet.
Sziasztok! Igaz mostanában ritkán olvasok fórumot, de azért visszaolvastam 1-2 oldalt. A projektoros órát sajnos nem fogják nektek postázni.
Ha pl. angolra váltjátok az oldalt, és úgy nézitek a sorbanállásnál a részleteket, akkor a szövegnél ott van, hogy ONLY AVAILABLE FOR FRENCH CUSTOMERS, ami annyit tesz, hogy csak a franciáknak elérhető.
Ugyanez van a kosaras játéknál, a vízi kosárlabdánál, a dugóhúzónál, távcsőnél, úszóguminál, nyílpuskánál, kenyérpirítónál is.
Ja, és megint összejött 1 MaxPack a Packbarre-nál
http://www.packbarre.extra.hu
Ha pl. angolra váltjátok az oldalt, és úgy nézitek a sorbanállásnál a részleteket, akkor a szövegnél ott van, hogy ONLY AVAILABLE FOR FRENCH CUSTOMERS, ami annyit tesz, hogy csak a franciáknak elérhető.
Ugyanez van a kosaras játéknál, a vízi kosárlabdánál, a dugóhúzónál, távcsőnél, úszóguminál, nyílpuskánál, kenyérpirítónál is.
Ja, és megint összejött 1 MaxPack a Packbarre-nál
http://www.packbarre.extra.hu
Segítsetek!
A Toilokdo oldalon játszottam a Shootpark játékán és megnyertem a partit. Ahol kiírja mennyit nyertem 7500 pont volt írva, de a pontjaimhoz 200 pont került. Mi volt ez?????
A Toilokdo oldalon játszottam a Shootpark játékán és megnyertem a partit. Ahol kiírja mennyit nyertem 7500 pont volt írva, de a pontjaimhoz 200 pont került. Mi volt ez?????
Van egy choko+ kódom eladó!Akit érdekel,írjon privit!
köszi, zsigi!
Gia!
Nem automata! De gyönyörű színes.
A kisfiam nagyon szereti.
Nem automata! De gyönyörű színes.
A kisfiam nagyon szereti.