Sziasztok,
Valakinek sikerült már ezen a csodálatos Nádudvari oldalon Pontot beváltani?
Pontbeváltás menü még ok, de nem lehet ajándékot kiválasztani...
Meg semmit sem..
Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 203 / 2049 oldal |
Nádudvarin nagyon rossz, hogy te magadnak nem tudod törölni a rosszul feltöltött blokkot. Minden adatot kitöltöttem, csak épp nem írtam véletlenül oda darabszámot és visszadobott. Kijavítottam, de nem láttam, hogy közben a dátum visszaugrott a mai napra(az időpont nem) és úgy töltöttem föl, szóval azt nyilván nem fogják elfogadni, most feltöltöttem jól, de már értem, hogy miért van egy játék elejei blokkom mínuszban, valószínű akkor is így jártam.
Ráadásul az ajánlott levelet is újra személyes átadás mellőzésével egyszerűen csak bedobják a postaládába/postafiókba. Csak a tértis és hivatalos levelet kell személyesen átadniuk június 1.-től..
"Tájékoztatjuk, hogy a veszélyhelyzet megszüntetésével összefüggő szabályopzási kérdésekről szóló 2022. évi V. trv módosította a postai szolgáltatásokról szóló 2012. évi CLIX. törvényt is". bla-bla-bla..."
"Tájékoztatjuk, hogy a veszélyhelyzet megszüntetésével összefüggő szabályopzási kérdésekről szóló 2022. évi V. trv módosította a postai szolgáltatásokról szóló 2012. évi CLIX. törvényt is". bla-bla-bla..."
Ez a nyomi X-Matrix miért nem tud haladni a korral és miért nem elég nekik egy fotót feltölteni a blokkról egy strandjátékcsomagért?
pepsi
Feltöltés után felugró ablakban :
"Sajnos nem nyertél...."
E-mailben meg jön a nyertes kupon....
Tisztára mint a milka.
Ez miért jó ?
Feltöltés után felugró ablakban :
"Sajnos nem nyertél...."
E-mailben meg jön a nyertes kupon....
Tisztára mint a milka.
Ez miért jó ?
Van egy játék a Paramount kvíz oldalán, olyasmi, mint ami tavaly volt amcsi utazásért.
A Dóra, a felfedező c. filmet kellett nézni és a felbukkanó kérdésre válaszolni. Csak éppen a kérdést felejtették el feltenni... Hihetetlen.
Más: Vettem Lorin terméket. Folyékony szappant akartam, de nem volt, így tusfürdőt vettem. Óriási hiba vala... Én még ilyen f@s terméket nem láttam. Az állaga minősíthetetlen, az illata pedig SZAG.
Ne vegyetek ilyet.
A Dóra, a felfedező c. filmet kellett nézni és a felbukkanó kérdésre válaszolni. Csak éppen a kérdést felejtették el feltenni... Hihetetlen.
Más: Vettem Lorin terméket. Folyékony szappant akartam, de nem volt, így tusfürdőt vettem. Óriási hiba vala... Én még ilyen f@s terméket nem láttam. Az állaga minősíthetetlen, az illata pedig SZAG.
Ne vegyetek ilyet.
Még mindig van híja a Coop nyerj a kedvenceiddel nyerteslistának. Sosem értettem, hogy amikor azonnal kiírja, hogy nyertél, tehát ott van előtted a blokk, mi a túróért nem lehet azonnal elküldeni. Ezért kell várni feleslegesen heteket a nyereményekre.
Fuzetea feltöltés behalt?
Johnny-X én is ugyanerre a véleményre jutottam
" alt="
">
" alt="
">jojó, az én szótáramban mást jelent az ügyeskedés. 😁
De ne is figyelj oda, nagyon unatkozom, most ráérek írogatni, csak azért rontom itt a levegőt. Megyek is, és inkább nézek egy filmet. 😊
De ne is figyelj oda, nagyon unatkozom, most ráérek írogatni, csak azért rontom itt a levegőt. Megyek is, és inkább nézek egy filmet. 😊
Szerintem se néznek utána. Azt csak úgy tudnám elképzelni, hogy a nyerteseket megkérik, nyilatkozzanak a munkahelyükről, ilyenről pedig még nem hallottam... Igaz, csak pár éve játszom komolyabban.
Végül is a játékszabályzatokban benne szokott lenni a kizárt játékosok köre, azt elfogadja a játékos, aztán annyi.
Ráadásul nem is biztos, hogy a pénztárosok játszanak. Lehet, hogy másnak gyűjtenek, vagy más nevében játszanak. 😒
De ez van. Mondjuk, én mostanában kevesebbet játszom, tavaly szerintem jobb játékok voltak, és többet is nyertem, mint eddig idén.
Végül is a játékszabályzatokban benne szokott lenni a kizárt játékosok köre, azt elfogadja a játékos, aztán annyi.
Ráadásul nem is biztos, hogy a pénztárosok játszanak. Lehet, hogy másnak gyűjtenek, vagy más nevében játszanak. 😒
De ez van. Mondjuk, én mostanában kevesebbet játszom, tavaly szerintem jobb játékok voltak, és többet is nyertem, mint eddig idén.
pieceofluck
Igen, én is arra gondoltam, amire Te. A nagy tételekkel van a gond, én egy pénztárossal, labdába se rúgok. Várhatjuk itt pl. a Flóraszept értesítést, de akciós volt
" alt="
">, sokan vették. És nem hiszem, hogy bárki is utánanéz egészen konkrétan, hogy a pénztáros nyert
" alt="
">
Igen, én is arra gondoltam, amire Te. A nagy tételekkel van a gond, én egy pénztárossal, labdába se rúgok. Várhatjuk itt pl. a Flóraszept értesítést, de akciós volt
" alt="
">, sokan vették. És nem hiszem, hogy bárki is utánanéz egészen konkrétan, hogy a pénztáros nyert
" alt="
">"ügyeskedik"
" alt="
"> nyerni szeretne
" alt="
"> nyerni szeretnejojó!
Annyira tudtam, hogy valaki ír majd egy olyat, hogy mindenki ott ügyeskedik, ahol tud. 🤣 De miért kell ügyeskedni? A játékok a vásárlás ösztönzését célozzák, és nem azért vannak, hogy az emberek a pénzköltés (az adott termék megvásárlása) nélküli leleményességüket bizonyítsák.
Amúgy nem hiszem, hogy bárkit is zavarna egy-két talált blokk feltöltése. Itt a "nagyüzem" a szemtelenség.
De oké, ez ellen úgysem lehet tenni
" alt="
">, max. csak bonyolultabb játékokkal.
De béke van. Bízzunk a vak szerencsében! 🍀
Annyira tudtam, hogy valaki ír majd egy olyat, hogy mindenki ott ügyeskedik, ahol tud. 🤣 De miért kell ügyeskedni? A játékok a vásárlás ösztönzését célozzák, és nem azért vannak, hogy az emberek a pénzköltés (az adott termék megvásárlása) nélküli leleményességüket bizonyítsák.
Amúgy nem hiszem, hogy bárkit is zavarna egy-két talált blokk feltöltése. Itt a "nagyüzem" a szemtelenség.
De oké, ez ellen úgysem lehet tenni
" alt="
">, max. csak bonyolultabb játékokkal.
De béke van. Bízzunk a vak szerencsében! 🍀
Szerintem mindenki úgy "ügyeskedik" ahogy tud
" alt="
"> Ha látok egy blokkot biztos nem hagyom ott,ezzel szerintem sokan vagyunk így
" alt="
"> Nyertem már talált blokkal nagyot ,de buktam is sok vásárlásból semmi
" alt="
">
" alt="
"> Ha látok egy blokkot biztos nem hagyom ott,ezzel szerintem sokan vagyunk így
" alt="
"> Nyertem már talált blokkal nagyot ,de buktam is sok vásárlásból semmi
" alt="
">Luluanne!
Én is így vagyok vele. Főleg, hogy szerintem blokkot gyűjteni bárki tud, az már más kérdés, hogy akar vagy nem. Tudom, lerágott csont...
A múltkor véletlenszerűen kiválasztottam egy nevet az egyik nyerteslistán, rákerestem az egyik közösségi oldalon (amúgy nem szoktam ilyet), és mit ad Isten, bolti dolgozó volt ... 🤣
Én is így vagyok vele. Főleg, hogy szerintem blokkot gyűjteni bárki tud, az már más kérdés, hogy akar vagy nem. Tudom, lerágott csont...
A múltkor véletlenszerűen kiválasztottam egy nevet az egyik nyerteslistán, rákerestem az egyik közösségi oldalon (amúgy nem szoktam ilyet), és mit ad Isten, bolti dolgozó volt ... 🤣
Vidaek
Hát, nekem is csak véleményem van a Csíki játékkal kapcsolatban. Nézegettem én is, és az elején még olyan 50-50% volt a 2 országból sorsolt nyertesek aránya.
Ha épp láttam (bármilyen boltban is jártam), bedobtam egy Csíki chips-et. Vagy kettőt, ha több mindent vásároltunk. De az utóbbi hetek statisztikái alapján nem a magyar rendszámos Nissan Leaf-et valószínűsíteném...
Nyilván mindenki saját maga számolgat, mérlegel, de számomra úgy tűnik, hogy túl sokat nem érdemes áldozni rá. (És nem, most nem azért írom, hogy nekem nagyobb esélyem legyen! ;-)
Hát, nekem is csak véleményem van a Csíki játékkal kapcsolatban. Nézegettem én is, és az elején még olyan 50-50% volt a 2 országból sorsolt nyertesek aránya.
Ha épp láttam (bármilyen boltban is jártam), bedobtam egy Csíki chips-et. Vagy kettőt, ha több mindent vásároltunk. De az utóbbi hetek statisztikái alapján nem a magyar rendszámos Nissan Leaf-et valószínűsíteném...
Nyilván mindenki saját maga számolgat, mérlegel, de számomra úgy tűnik, hogy túl sokat nem érdemes áldozni rá. (És nem, most nem azért írom, hogy nekem nagyobb esélyem legyen! ;-)
Blokkgyűjtés
Tudom, régi nóta....kiábrándító
" alt="
"> Néha el is megy a kedvem az egésztöl. Még olyan bolt is, ahol eddig nem vettem észre.
Tudom, régi nóta....kiábrándító
" alt="
"> Néha el is megy a kedvem az egésztöl. Még olyan bolt is, ahol eddig nem vettem észre.Nekem ez a mostani Csíki chips játék, a kétországos részvétellel nagyon nem tetszik. Értem, hogy nagy a főnyeremény, de szerintem külön kellett volna szervezni. A nyerteslista alapján is úgy tűnik, hogy nem ugyanolyan erőkkel szállunk ringbe. Van valakinek erről véleménye vagy infoja, hogy vajon ezúttal miért két ország pályázik egy játékban?
Vágási Feri köszönöm szépen a segítséget!