Emlékeztek a kométa játékra? Szépen becsomagolva a sonka közé. Az egyik fődíjat én nyertem, beszélgettem a vezérigazgatóval. Annyit említettem neki, hogy legyen átlátszó a fóliába csomagolt kód (vagy más) mert elég szívás volt hogy néha 6 csomagból az összes ugyanolyan betű volt. De egyébként az ötlet tökéletes.

Én eddig még nem láttam szétcincáltat. Mindenesetre legalább jól megnehezítették a kódlopást.
Reacska, inkább úgy mondanám, a Zewa meg szerette volna oldani....
Több szétcincált, tönkretett csomag wcpapírral találkoztam már nagyáruházakban

Szerintem megoldható.

A zewa meg tudta oldani. Jobban tennék ha áldoznának erre, azaz így a valódi vásárlók nyernének.
Viki, vannak

Csak azt ne mond, hogy a WC papírnál is csak használatkor váljon láthatóvá a kód !!

Dia: köszi.
Az erős ragasztóval csak azt érték el, hogy viszik a fedőfóliát is. Legközelebb bele a joghurtba kell tenni. A Barilla kódot is bele a szószba! A baba kódot is bele a tusfürdőbe, ami csak akkor válna látható amikor fogy a tusfürdő. Vannak jó ötleteim mi?
írtam nekik mailt, hogy hány db van és meg lehet-e nézni az összeset. azt válaszolta a hölgy, hogy összesen 38 db van, de sajna nem lehet megnézni sehol (erre nem gondoltak). meg írtam a lopkodásokról is. ez ellen próbálkoztak erős ragasztóval, de úgy látszik hiába

Dia: a másik sorozatban 33 db volt összesen, nem voltak dupla betűk és q, w sem. Szerintem most is 33 betű lesz. Honnan az infó?
38 db Danonino van összesen
papagáj pontos j !!!

Mosolygó Józsefváros hmágnes cserére vár. Nagy jtömbös, vagy danoninos mágneseket, vagy pöttyös csomit szeretnék érte.
nekem is 25 fajta van,de hiányzik még az ibolya,papagály,szóval 27 tuti van már forgalomban
Jó ötlet!
Vikilány már lefeküdt, de holnap kap egy adagot.

Reacska, smile, 26-nál tutti több van, mert én 25-tel rendelkezem, s nincs sem A sem Á betűm...
márhogy Árész, nem Áeész

Ó, hál' Istennek megoldódott a danonino-problémánk - kiderült, hogy Áeész imádja (csak eddig nem kóstoltattuk meg vele)

Azt hittem láttál csak már unod a banánt. Akarom mondani a danoninot.

Rea, nem, de Ő-t, vagy Ü-t sem...
ildicc: láttál már W-t?
Smile: 26 db jelent meg eddig.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások