Paint, ezt rábízom a jogászokra
Valamennyire én is értek hozzá, de ők okosabbak!
Az idei szabályzatuk sem rosszabb, de nem is jobb, mint az összes eddigi.
Telko leszögezték az elején amiről beszélsz? Ha az ember megtalálja az utat akkor ki a hibás nem aki a játékot szervezte? Le volt írva nem szabad azt amiről beszélsz? Nem!!!! Szóval ha nincs leírva akkor? Nem volt szabálytalan....ha kódókat talál ki ami nem lehetetlen akkor az az. De ha nincs hozzá kupakja, és ha nyer? Vagy csinál egy programot ami küldözgeti helyette a kupakkódót? Az melyik kategória?
Paint, küldök neked,ne hogy egy kimaradjon

függönyt nem akartok varrni belőle? mert hallottam,hogy valaki ezzel a jelszóval gyűjteti a kocsmárosokkal a söröskupakokat.
Hát ez az folyamatosan sorsolnak. Telko nem mondom nincs igazad, de ha nem szögezik le előre utólag fújhatják. Ha változtatnak közben az is megoldás, de visszamenőleg hát nem tom....
Nincs vkinek kupakja feleslegben, úgy gondoltam jövőhéten tapétázok, és a kupak mintának kell a tapétába.

ez olyan titokzatosan hangzik,tudtok valamit? írjátok meg nekem,mert én is kiváncsi lennék,hogy miért mindíg csak ugyanazok a nevek szerepelnek,én nagy Pepsi ivó vagyok,de akkorát csalódtam ebben a játékban,hogy az nem emberi,ezért nem küldök már egy db kupakot sem!
Paint, amikor beszéltem velük,közölték, hogy nem gondolták volna, hogy ennyire sok olyan ember van, aki visszaél dolgokkal és akár csalással is össze akar harácsolni több telcsit. Kettő még nem sok. De bizony van azért egy megállj is!!!
Sada, mindenkinek van kupak listája. Ebbe az operátorok belelátnak.
Ahol ugyan az a kupak többször lett elküldve, az nem fog nyerni nagyon nagy a valószínűsége. A Pepsi sem akarja lejárattatni magát.
Mivel az ország egész részéről jöttek hívások, hogy csak egy bizonyos csoportot, neveket látnak, és senki más nem igen nyer. Ez bizony nem igazán jó a Pepsi hírnevének sem, és akit megbíztak ezzel. Ezért fogják most jogásszal megvizsgálni az ügyet!
Előre kellett volna nekik gondolkodni, elég hamar meglehet oldani a dolgokat. Az pedig, hát nem tudom csalás kategoriába tartozik-e, hogy kupakgyűjtés más módón.

Én sem mindig veszem a colát, találom a kupakot, gyűjtik nekem mivel ő úgysem játszik, de pénzért még nem vettem kupakot. De bárrmi megtörténhet.

" alt="

">
Csak egyetlen dolgot ellenőrizhetnek:
Be tudja-e mutatni a nyertes a nyerő kupakot, vagy nem?!
Pancsabi
sada Hozzászólás - 2006. május 27. :: 12:59
Vannak fenn új nyertesek!
Paint, lesz megoldás! Azért vannak okos jogászok, hogy ezt most megvizsgálják. Én remélem, hogy ügyes döntést fognak hozni

Hát nekem is van egy véleményem a játékról, meg magamról is. De ha estleg vmi kiskapu van, és ha azt a játékos kihasználja legyen az bármi....kupakgyűjtés beteg kislánynak kell stb....vagy akármi akkor ki a hibás a játékos vagy a szervező? Ha utólag rájönnek az emberek mennyire élelmesek akkor azt előre le kellett volna szögezni a kisbetűs részben így vagy úgy nem lehet részt venni a játékban. Akit felhívtak, hogy nyert, olyat nem csinálhatnak figyelj mégsem nyertél. Csak akkor ha az elején elmondják nem szabad úgy játszani ahogy, és az illető mégis úgy játszott. 1 hónapra rá jönnek arra rá mennyire hülyék? Az emberek élelmesek. Látjátok még azt is mondják beteg kislány, meg tolókocsi, ilyeneket mondani

" alt="

"> Miért nem azt mondják tapétának kell.
Reácska, ez így igaz, dek érdés,ki hogy nyerte azt a sok nyereményt!!! Ugyanis nem mindegy!
Sziasztok, nem tudjátok mikor kerültek fel a tegnap délutáni nyertesek? Mert ma 3 órakor volt a feleségemnek egy nem fogadott hívása, és azaz időpont hiányzik a listából. Egy kis remény

telko: majd hülyék lesznek. Ők ebből élnek. A sokat fogyasztóból. Nem a kevésből.
Még soha semmilyen játékot nem korlátoztak azért mert valaki sokat nyer. A pepsinek tökmindegy ki nyer. Ha az ő akciója teljesíti a tervet amit kitűztek, teszem azt 15%-os forgalomnövekedés akkor profin terveztek, jó volt a marketing.

A nyeremény csak neked fontos, a pepsinek nem ez a fontos. A cigiknél a beküldést csak azért korlátozzák, mert tv. szabályozza egyébként a cigis cégek se korlátoznák.
Igen, több száz pepsit vegyenek, és esélye legyen mindenkinek, ne egy ember legyen az, vagy ne egy csoport, akik összejátszanak, csak hogy az övék legyen a több száz telefon...

Mit fognak korlátozni?

Hogy több száz pepsit vegyek amikor direkt a nagyobb fogyasztás miatt csinálták az egész akciót?

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások