Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 204 / 9336 oldal |
Coop ujságba ott van
Persze. Volt is ilyen, lesz is ilyen. De ahogy emlékszem, inkább az volt a baja, hogy mindig ugyanazok a nevek tarolnak ilyenkor.
Mutass valakit, aki felfedez a legelején egy játékot ahol aprópénzért lehet játszani és még nem ismert, s nem hozza ki belőle saját maga számára a maximumot, mielőtt közhírré teszi?
Szerintem nincs olyan.
FlyGuy még később sem írná be az infókhot.
Szerintem nincs olyan.
FlyGuy még később sem írná be az infókhot.
Oh, valóban. Akkor "boldog" lehet a lista láttán.
" alt="
">
" alt="
">FlyGuy
Már nem emlékszem ki volt kíváncsi a Coop Milka első napi nyertesekre, de üzenem, fent vannak.
Sziasztok!
A Pepsi játékkal szeretnék játszani, de mindig hibaüzenetet ír ki küldésnél.
Ti fel tudjátok tölteni a kódokat?
A Pepsi játékkal szeretnék játszani, de mindig hibaüzenetet ír ki küldésnél.
Ti fel tudjátok tölteni a kódokat?
tpzsuzsi!
Én is a múltkor kerestem, és bár rájöttem mi volt a weboldal címe, (lentebb írták),viszont amit én kerestem szandált, sajnos már nem lehet kapni, pedig a párom nagyon szerette, sajna megadta magát a pántja. Hátha te nem jársz így.
Én is a múltkor kerestem, és bár rájöttem mi volt a weboldal címe, (lentebb írták),viszont amit én kerestem szandált, sajnos már nem lehet kapni, pedig a párom nagyon szerette, sajna megadta magát a pántja. Hátha te nem jársz így.
Köszönöm mindenkinek!
Crocs, ez volt az
" alt="
">
Crocs, ez volt az
" alt="
">Sziasztok!
Nem tud valaki az Outletbútor oldalára valamilyen kuponkódot? Ágyat kell vennünk, de nem mindegy mennyiért.. köszönöm
Nem tud valaki az Outletbútor oldalára valamilyen kuponkódot? Ágyat kell vennünk, de nem mindegy mennyiért.. köszönöm
crocs papucs
2020
Crocs
Crocs
tpzsuzsi: https://www.tranzitshop.hu/
Sziasztok!
Hátha valaki emlékszik rá...
Pár éve volt egy Dörmi (?) nyereményjáték, nem kódos, hanem blokkos. Olyan utalványt lehetett nyerni, amit valahol pl. cipőre, papucsra lehetett beváltani. Most egy családtag ismét ilyen papucsot szeretne, de nem emlékszem, hogy anno hol vehettem.
Esetleg nem rémlik valakinek a bolt/webáruház?
(A google most nem volt a barátom, vagy nem jól kerestem)
Hátha valaki emlékszik rá...
Pár éve volt egy Dörmi (?) nyereményjáték, nem kódos, hanem blokkos. Olyan utalványt lehetett nyerni, amit valahol pl. cipőre, papucsra lehetett beváltani. Most egy családtag ismét ilyen papucsot szeretne, de nem emlékszem, hogy anno hol vehettem.
Esetleg nem rémlik valakinek a bolt/webáruház?
(A google most nem volt a barátom, vagy nem jól kerestem)
Köszönöm szépen a jó tanácsokat mindenkinek tenebrio molitor ügyben
Lyvia
Köszönöm
Köszönöm
agi80
Másnap küldték az e-mailt a Pom-Bär maciról.
Másnap küldték az e-mailt a Pom-Bär maciról.
A tenebrio molitor az a közönséges lisztbogár.
De lehet ez a fáraó hangya is.
Tegyél mindent 1 napra a melyhűtőbe, hogy tuti elpusztuljon, még a petéje is.
Aztán kidobhatod, amit kell.
Konnyű haza vinni, nehéz megszabadulni tőle.
De lehet ez a fáraó hangya is.
Tegyél mindent 1 napra a melyhűtőbe, hogy tuti elpusztuljon, még a petéje is.
Aztán kidobhatod, amit kell.
Konnyű haza vinni, nehéz megszabadulni tőle.
Sziasztok A pom bär nyereményjátéknál ha valaki macit nyer vagy napi heti nyereményt akkor rögtön kiírja hogy mit nyertem vagy később értesítik a nyertest? Köszönöm
Ez a Tenebrio molitor kártétele. A csomagoláson valahol van egy apró lyuk, amit kirágott és bemászott rajta. Még az alufólián is átrágja magát! Megeszi a kenyeret, lisztet, száraztésztát, csokoládét, fűszereket (csípőspaprikát, borsot is)! Ki kell dobni minden élelmiszert, ami nem zárt üvegben, konzerves dobozban, vagy a hűtőben van.