Van:
9 spar szív,13db DM pont,beragasztott,2db 1200g-os friskies vk,3 tolle darabolt,5db kalifa sms,6db barilla tésztakód,1 fornetti sarok,milka vk. ,hűtőmágnesek. 4db Lúdwíg múzeumbelépő,dec. 31-ig érvényes!
Szeretnék:
Carte dor kupon,tinipezsgő vk, Whiskas vk.
Dankó édes vörösbor dugózáró fólia,Naturland pont,
Szentkirályi akciós címke,Rauch VitaminCup kód,
Tesco-Glóbus blokk,Varta-Cora,Varta-Interspar blokk
Van 1 florol cimkém +2 Boci csocsi vonalkódom és 12 Theodora á.víz cimkém .
Tudom hogy ezek most nem játszanak de azok a vonalkódjaim amivel most játék van szóval már mindegyiket Spár szívre cseréltem .Már nincs más ötletem mimet cseréljem
Ha valakinek kellenek az előbb leírtak 'sok' szívecskéjért cserébe kérem írjon
gx 10 i sharp telefonomat elcserélném bármire küldj emilt kekero@tvn.hu
Van 5 spar és 5 DM pontom,szinte bármilyen játszós kódra elcserélném.
Lenne 12 SPAR-om. DM-et szertnék érte.
17 spár pontot rosszmannra cserélnék.
14 Spar pontom elcserélném.
Sziasztok! Szeretnék elcserélni egy fájdalommentes tartós szőrtelenítéshez felhasználható kupont 10.000 Ft értékben (beváltható a Perényi szépségszalonban, Bp-en).
Továbbá van egy kupon 3.000 Ft értékben, amit a Ticci ruhaszalonban lehet beváltani.
Ezeket a kuponokat szeretném elcserélni, ha érdekel, írd meg, hogy mire cserélnéd!
Van 11db spar pontom ha valakit érdekel...
Ird meg mid lenne érte.
3 db knorr mélytányért 3 db laposra cserélnék. Sajnos nem olyan összetételben kaptam, mint ahogyan kértem

Légyszi akinek laposból van több, írjon!
Sziasztok!A spar szivek elkeltek!!
hahó.10 pont után járó dm kuponfüzet cserére vár 3 dolog kuponja hiányzik belőle(colgate, crepto, kitekat).
érekel whiskas vk, szentkirályi, tolle korong.
Minap voltam vásárolni,így van 9db spar szívem,(jan.21.-ig még érvényes,meg lett hosszabbítva)!
Van még 1 beragasztott DM füzet 13db matricával,1 fornetti sarok,milka vk,10db kalifa sms,5-6db barilla tésztakód,2db 1200g friskies vk.,3 tolle darabolt matrica ,és hűtőmágnesek,nem csak danonino!
4db Lúdwíg múzeumbelépő,dec. 31-ig érvényes!
Keresem:
Carte dor kupon,tinipezsgő vk, Whiskas vk.
Dankó édes vörösbor dugózáró fólia,Naturland pont,
Szentkirályi akciós címke,Rauch VitaminCup kód,
Tesco-Glóbus blokk,Varta-Cora,Varta-Interspar blokk
cserére vár sok fornetti és hozzá ajándékba az első 8 kártyanaptárt kap.

17 spar pont és 3 rossmann mosoly cserére vár. Írj, hogy mid lenne érte.
Balatoni nyaraló 1 hetes üdülési joga kp-re cserélhető. Időpont 2007. május 19-25. és junius 2-9. (Kb. 6 fő részére.)
Helló!Mivel látom meghosszabíották a spar-t így van még sok spár pontom!!!!
cserélnék 3 tolle körcimkét, koronás kristálycukor vonalkódot, balfi ásványvíz emblémát bármire, esetleg spár szivecskére.
Spar pontokat adnék (mivel meghosszabbították jan. 21-ig hátha valakit éredekel még)
Keresek: Szentkirályi(akciós, Electroluxos)címkéket,Kátay-Jamie Oliver bevásárlótáskát, Carte d'or akciós kupont, Varta blokkokat vagy írd meg mit adnál!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások