Működik a Minden5.nyer beváltóhely keresője.
Sajdos nálunk sehol nem váltanak. A legközelebbi lehetőség kb 15-20 km-re van. Érdemes egy-két csoki miatt 30-40 km-t utazni!!??

Sziasztok!
A közzététel témához csak annyit, hogy legtöbbször semmi nem kötelezi a céget arra, hogy közzétegye a nyertes(ek) nevét. De egy magára valamit is adó cég nem rontja a hitelét azzal, hogy nem közli a nyerteslistát.
Az idő már egy másik tényező. Volt szerencsém megtapasztalni, hogy sokszor nem könnyű úgy gatyába rázni a nyerteslistát, hogy az közölhető legyen.
SMS játékokban van nagyobb tapasztalatom, sokszor előfordul, hogy nem adja meg a címét az illető, ilyenkor fel kell hívni, adatot kell egyeztetni. Ha sok emberről van szó, ez akár napokig eltarthat. Aki megadja, az sem biztos, hogy helyesen: budapestiekre jellemző, hogy nem írnak várost, vidékiek meg olyan települést, ami közigazgatásilag nem létezik (mondjuk egy városrész). stb. stb. Szóval nem egyszerű.
Mint játékos azt mondom, tegyék fel a listát és a lehető leggyorsabban

Én sem a "savanyú a szőlő" kategória vagyok. Nyertem már többször is, és nagyon büszkén olvastam a nevemet... Megnyugtató volt a játékostársaim részére is, hogy tudták ki nyerte a nyereményt. Ismeretlen játékostársak is szeretnének együtt örülni a nyertessel. Én "igénytelen" vagyok, beérem kamu névvel, címmel is... CSAK vegyenek emberszámba azután is, hogy nem veszem halomszámra mostanság majd a termékeiket.
Mint említettem bármit odakamuzhatnak megnyugtatásképpen
A "csak úgy" indoklást elfogadom :-D
Az ING szlogenpályázatán én megnéztem a tudakozóban, hogy létezik e a nyertes és télleg.
De mondom: saját tapasztalat, ahol dolgozom (reklám berkek) nincs csalás. 3-4 milliós kocsikat is sorsolunk és együtt örülünk a nyertessel, amikor felhívjuk és "hát ezt nem hiszem el"-ezki
Csak úgy. Csillapítják a kíváncsiságom.
Legalábbis ha azt akarják hogy újra játszak akkor megnyugtatásként közlik: nem volt szerencsém XY nyerte.
Mivel minden sorsolásra nem tudok elmenni elvárom, hogy legyen valamilyen infó (nemcsak a játékról, vegyél, küldjél) hanem a nyertesekről is!
Még mindig nem értem miért kellene kiírniuk a nevet és/vagy címet.
Szerintem is kiírhatná nyugodtan a nyertest. Ezer másik cég kiírja netre és nem lesz semmi bajuk. Én sem csípem amikor nincs konkrét nyertes.
A telefonos értesítés akkor is működhet ha nem írtál rá számot, tényleg megkeresnek, legalábbis ha nincs titkosítva a szám.
Én nem szerezetem az ilyen játékokat, ahová tudható, hogy rengeteg pályázat érkezik, de csak egyetlen nyeremény van.
Én jobban szeretem a vigaszdíjas játékokat.
Csak úgy eszembe jutott...
Mellesleg a közzététel elött alaposan le kell ellenőrizni mindent, ne legyen névelírás, stb, mert a közzétételnek súlyos anyagi következményei lehetnek, s az nem 3 másodperc.
Azt hiszem a mérged egy kicsit jogos.
Azt az egy szerencsés nyertes nevét, kb 3 másodperc, felrakni a netre, vagy legalább mondják azt hogy a nyertes innen és innen van...
És vártam nagyon ki nyer mert a hócipőm tele volt azzal hogy a ragasztás épp ott volt ahol a nyeremény kiírás....(no comment) szakadt ragadt utáltam
Mindenesetre nem én nyertem mert engem nem hívtak
Akkor most mi az igazság?
Mindkettő.
Tudták a tel számát (én is ráírom minden pályázatomra), ezért felhívták, de a hivatalos értesítést is kiküldték az átvétel részleteivel.
Hogy érted azt, hogy "nem kóser izélgetni őket" ? Egészen addig pubilkus a játék, amíg megveszem a termékeiket, amíg össze gyüjtögetem a letéphetetlen fóliájukat, egészen addig publikus a játék amíg agyonra reklámozza magát a Balfi meg KIA, utána meg mindenki le van ejtve...? Mi az, hogy izélgetni ? Akkor amikor én feladtam a borítékomat lett egy közös üzletünk, köteles közhírré tenni a nyertes nevét, vagy lakcímét, de minimum korrekten válaszolni a kérdésemre.
Essence
Én csak erre a mondatodra reagáltam:
"Mondta mindezt anélkül, hogy tudta volni, hogy ki is vagyok én, és hol lakom."
A sorsolás megvolt, a nyertes nevét közzéteszik a trv-ben előírt határidőn belül, a szjf-nél is megnézheted majd.
Az is irreális, hogy a több tízezer játékos egyesével megkeresse őket.
Ilyen játéknál, ahol csak 1 nagyobb nyeremény van, nyílvánvalóan az nem nyert, akit a sorsolást követő 2-3 napon belül nem keresnek meg.
Miben csalódtam ? Abban, hogy a Balfi egy idiótát ültetett a telefon végére, aki hazudni sem tud rendesen, előbb azt mondta, hogy levélben kiértesítették, majd azt mondta, hogy felhívták telefonon. Akkor most mi az igazság. Legalább kérdezze meg a nevemet, és mondja azt, hogy nem maga a nyertes. Abban is csalódtam, hogy a borítékra csak a nevet és címet lehetett ráírni, és a nyerteseket postán értesítik, az illető pedig még aznap megtudta, hogy nyert. Abban csalódtam, hogy a szervezőknek sosem kell betartani a játékszabályokat, de ha te egy betűvel is többet írsz a borítékra, akkor kiestél a játékból.
Lényegtelen. A nyertest értesítik és slussz, ha kamuznak, akkor úgyis bármilyen falu nevét kamuzhatják nem? De. Nem kóser izélgetni őket, hogy ki nyert aztán még háborogni is.
És szerintetek nem úgy korrekt, ha kiírják legalább a falu nevét ahonnan származik az illető. Később úgy is ott fog vigyorogni a Blikk címlapján. Egyébként hívhatom akármilyen telefonszámról, sőt játszhatok a bihalytohonyai ükanyám nevében is...
Essence
Vezetékes telefonról hívtad?
Mert akkor láthatta, honnan hívod.
Miben csalódtál????
Nálunk is volt autó sorsolás párszor, az ilyen 90% ban szerintem sosem kamu és aztán nem győztük magyarázni az érdeklődőknek hogy fogják fel, ha nyert úgyis értesítjük.
Sbetty!
A Velvetnek emaileztem egy hete, válasz nem jött. A Booklinenál azt ígérték, hogy felhívják őket. Ettől függetlenül még mindig azt gondolom, hogy nem lesz belőle semmi.
Pedri!
Akkor valőszínű, hogy a Velvet-nél akadt meg. Őket is hívtad már?
Tegnap kisorsolták a Balfi nyeremény autóját (KIA Cerato). Délután 14 órakor volt a sorsolás. Ma megnéztem a honlapjukat, semmi hír. Felhívtam telefonon, lehet-e tudni valamit a nyertesről. Személyiségi jogaira hivatkozással nem teszik közzé a nevét, de 2-3 hét múlva olvashatom a Blikkben, képekkel illusztrálva, és már levélben ki is értesítették, és már tudja is, hogy nyert. Mire megkérdeztem, hogy tegnap délután feladták a levelet, és már meg is kapta az illető? Mire tájékoztatott a hölgy, hogy különben is kinyomozták a telefonszámát és felhívták. De különben sem én nyertem, mert a nyertes vidéki. Mondta mindezt anélkül, hogy tudta volni, hogy ki is vagyok én, és hol lakom. Hát ennyit a korrekt nyereményjátékokról, sorsolásokról. Újabb csalódás...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások