Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 204 / 319 oldal |
telko hát regizd a férjed, apukád, anyukád, anyóst, apóst, a szomszédot, megTóth Ottót, és a többieket. Aztán torpedozd körbe a 10 perceket.
Rádió 

telko
ne add fel,nyerni fogsz hidd el!
ne add fel,nyerni fogsz hidd el!

nekem bejön, de nem érek vele semmit, sajnos. És csak saját nevemmel játszom eggyel. Hát így nem is fogok nyerni rájöttem!
nekem nem jö be a pall mall oldal... 

mel, nem vagy semmi
Gratula!
Nekem semmi nem jött össze
Pedig nagyon szerettem volna a gyerekeknek is!
Gratula!
Nekem semmi nem jött össze
Pedig nagyon szerettem volna a gyerekeknek is!újabb rádió
Galeria vállanék,de nem merek,mert azért mindig nem nyerhetek
Galeria vállanék,de nem merek,mert azért mindig nem nyerhetek

Gratulálok Melinda
Bér kódküldést nem vállalsz?

Bér kódküldést nem vállalsz?
telko
köszi,de annyi kódom van,hogy kitart végig
Várszegi Viki
köszi,nem tudom miért,de tényleg most kezdek belejönni.pedig már majdnem én is feladtam...
köszi,de annyi kódom van,hogy kitart végig
Várszegi Viki
köszi,nem tudom miért,de tényleg most kezdek belejönni.pedig már majdnem én is feladtam...
Mel Gratula! Nekem semmi!!!
Nyerőpercre szívesen elcserélem a kódjaim
Nyerőpercre szívesen elcserélem a kódjaim

Mel: Te nagyon szerencsés vagy ezzel a játékkal, grat.
rádió

szalika
Nem tilt le. Használt kód után azonnal küldheted a következőt, egészen addig, míg egy érvényeset nem sikerül beküldened.
Nem tilt le. Használt kód után azonnal küldheted a következőt, egészen addig, míg egy érvényeset nem sikerül beküldened.
Nem hiszem,hogy letiltana,én is küldtem már el előző napi kódot,mert elfelejtettem kipipálni,de utána elfogadta az új jó kódomat is.
köszi, akkor remélem náluk van a hiba és hogy nem vesztek el a kódjaim.
Egyébként ha már beküldött kódot küldesz el, utána hányszor lehet próbálkozni? Nem lehet, hogy emiatt letiltott, és ezért írta a jó kódokra is ugyanazt az üzenetet?
Egyébként ha már beküldött kódot küldesz el, utána hányszor lehet próbálkozni? Nem lehet, hogy emiatt letiltott, és ezért írta a jó kódokra is ugyanazt az üzenetet?
Reacska
Nem vagy egyedül,én is így jártam !! Ha holnap elküldöd ezt a kódot, akkor pedig azt írja,hogy ez a kód már játszott !!
Nem vagy egyedül,én is így jártam !! Ha holnap elküldöd ezt a kódot, akkor pedig azt írja,hogy ez a kód már játszott !!
Nekem ma azt írta ki, hogy egy nap csak egyszer lehet játszani és nem is játszottam előtte.
Rossz a memóriája a PallMallnak. 
Rossz a memóriája a PallMallnak. 
Lehetséges, hogy ma valami hiba van? Én most 5 kóddal próbálkoztam és mindegyikre azt írta, hogy ezt a kódot már beküldték. Én biztos nem küldtem be őket, viszont mindegyik cserélt kód. 

kávés csészék 

Böbe köszi!