Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 204 / 246 oldal |
tetszik, hogy a kismackónál 1 címre csak 1 garantált ajándék jár.
A kalózkodj VELÜNK JÁTÉK NYEREMÉNYEINEK POSTÁZÁSÁRÓL ÉRDEKLŐDTEM ÉS 4 PERC ALATT JÖTT AZ E-MAILOMRA válasz.már elkezdték postázni
Juppi! Futárral fogják kihozni a teliselymes.hu-n nyert 24 üveg Téli Selymest!
Azt hittem majd be kell menni érte valahová, de nem! 
Azt hittem majd be kell menni érte valahová, de nem! 
almondeye: én ma váltottam ki. Rengeteg edény volt még de nem a belváros. Pontos cím priviben.
SPAR edények: engem a nagy serpenyő érdekelne...
Budapest, lehetőleg belváros... látott valaki ilyet?
Beteg a gyerekem, nem tudok kimozdulni, caplatni boltról-boltra!
Viki, esetleg megírnád, hol láttál sok edényt?
köszönöm az infókat!
Budapest, lehetőleg belváros... látott valaki ilyet?
Beteg a gyerekem, nem tudok kimozdulni, caplatni boltról-boltra!
Viki, esetleg megírnád, hol láttál sok edényt?
köszönöm az infókat!
Írtam @-t 

Luci: érdekel edény Téged? Mert tudok egy közeli helyet (hozzád közeli)ahol mindenmilyen van és elég sok. Ma voltam ott.
dulifuli123
Melyik Intersparban iratkoztál fel?
Melyik Intersparban iratkoztál fel?
Most hívtak az Intersparból, hogy mehetek az edényemért.
Monicaaa. - Igazad van utána néztem.
hát Fló, én jópár nem 7 jegyű 90es számot láttam már.
Monicaaa, - Mindn 90-es szám 7 jegyű.
monicaaa:ha új a telefonod és még nem töltötted fel,akkor az első feltöltés után engedélyezi. de hívd az ügyfélszolgálatát a telefontársaságnak és ott segítenek!
kéne már egy egyik szemem sír másik nevet topik is:
nyavajogtam ugye hogy mennyi a Gyöngy keresztrejtvény sms, visszaválaszolt a hölgy ma, hogy azért nincs odaírva semmi, mert normáldíjas.
DE! vagy én vagyok szerencsétlen vagy a vodafone, de nemtudok smst küldeni 90es, hatjegyű számra.
anyáméról se. és gőzöm nincs hol kell ezt a tilalmat feloldani
(ez az én formám, exponenciálisan gyártom a problémákat)
nyavajogtam ugye hogy mennyi a Gyöngy keresztrejtvény sms, visszaválaszolt a hölgy ma, hogy azért nincs odaírva semmi, mert normáldíjas.
DE! vagy én vagyok szerencsétlen vagy a vodafone, de nemtudok smst küldeni 90es, hatjegyű számra.
anyáméról se. és gőzöm nincs hol kell ezt a tilalmat feloldani
(ez az én formám, exponenciálisan gyártom a problémákat)Zsuzsa Nr.1. 2007-01-27 :: 22:58
A poén lemaradt. Lecseréltem Darlingra
, de akciósan néha még vásárolom és össszekeverem a kféle márkákat. Mert a kutyáink megérdemlik!
törpi 2007-01-27 :: 22:43
ZSUZSA NR.1: AKKOR JÓ SOK ZACSID LEHET!
Zsuzsa Nr.1. 2007-01-27 :: 22:41
Végre a Chappivel is van játék, már vagy 2 éve vártam rá!

A poén lemaradt. Lecseréltem Darlingra
, de akciósan néha még vásárolom és össszekeverem a kféle márkákat. Mert a kutyáink megérdemlik!
törpi 2007-01-27 :: 22:43
ZSUZSA NR.1: AKKOR JÓ SOK ZACSID LEHET!
Zsuzsa Nr.1. 2007-01-27 :: 22:41
Végre a Chappivel is van játék, már vagy 2 éve vártam rá!

Az Univerrl nekem is pozitív tapasztalatom van. Beküldtem 2 törölközőre való bébiétel logót, és csak az egyik jött meg. Ajánlva adtam fel mindkettőt. Írtam az Univernek a honlapjukon, most jött a válasz, hogy elnézést kérnek, de nem működött a levelezőjük, kérdezték, hogy azóta megpaptam-e a törölközőt. Írtam, hogy már megkaptam, de szerintem csak azért, mert ahogy 5 hét után elkezdtem kerestetni a levelet, egész véletlenül beért. Gondolom valaki a postáról félretette, hogy majd beküldi, de ahogy kerestetve volt, továbbküldte. A lényeg a lényeg, hogy megkaptam a törölközőt.
Tofi! Igazad van! Amikor én hivtam őket, akkor is türelmesek, kedvesek, és segítőkészek voltak!
Példát vehetne tőlük a többi türelmetlen, kedvetlen, és ingerült "kolléga" ill. "kolléganő"!
" alt="
">
Példát vehetne tőlük a többi türelmetlen, kedvetlen, és ingerült "kolléga" ill. "kolléganő"!
" alt="
">Már több alkalommal hívtam az Unileveres infovonalat. Mindig olyan kedvesen válaszoltak, hogy le a kalappal előttük. Remélem ez így is marad.

Nem nyereményjátékkal kapcsolatos, de mindenképpen pozitív: Visszaküldték a tavalyelőtt karácsonyra a nagyobbik fiamnak vásárolt mp4 garancialevelét a szervízből, hogy nem javítható. Az árát le tudom vásárolni! Hogy mi a pozitív? Hát az, hogy a 2005-ben vásárolt készülék helyett, ugyanannyi pénzért akár már 2 db.-ot is vehetek, dupla annyi memóriával! 

Mivel csak a 2. kör milka bociját potolták,írtam nekik,pár óra múlva jött a mail,hogy valóban,így küldik a 3. kör elveszett bociját is.