Balaton–London 249 forint
http://vg.hu/index.php?apps=cikk&cikk=116147&fr=h
k
CORA - Budakalász-Fót-Miskolc-Szolnok
Magyar hetek
Március 8-án hölgyeknek 10 % engedménnyel parfünök, könyvek, CD-k, kis háztartási gépek
Március 9-én uraknak 10 % engedménnyel szeszesitalok és borok
Március 10-én gyerekeknek játékok és sport termékek 10 % engedménnyel.
Március 11-én a családnak műszaki termékek 10 % engedménnyel
Miskolcon a Plaza Match üzletében még mindig lehet kapni a karácsonyi 3 db összecsomagolt omniát, gondolom 999-ért. Vagyis, két napja annyiért vettem. Viszont, hátra tették a leghátsó sorba, oldalról még 3 db-ot láttam. A melange omnia mögött van. Ha valakit érdekel, ott megtalálja.
Rossmann:
Febr.20. és márc. 12. között minden 1000Ft után dupla pont jár!
Beváltható: ápr. 30-ig.
Nagy akciók vannak a Tescóban
Figyeljetek a pénztárnál, mert vannak termékek amiket nem akciós áron visz a gép!!
Pl. Delikát 99 Ft helyett 127 Ft ért akarták adni még jó, hogy oda figyeltem!!!
Ráadásul ahogy nézem tele van negatív értékeléssel is, tehát megbízhatatlan eladó!!!
Nem hinném, ha valaki megnyeri pl. a U2 cd licitjét 100ftért, akkor biztos meg is kapná...
Aukciólány
Az, hogy minden topicba beírtad az már nem hírdetés, hanem egy közösség zaklatása!
Gondolom a teszveszen van szabályzat erre nem tudom, mert nem használom az oldukat.
theifman
Miért mit csinált hogy megszüntessék a teszvesz-en?
3.) Ezen az oldalon állandó banner hírdeti a Tesz-Veszt (itt jobbra), aki akarta, már rég meglátogatta, így nekünk semmi újat nem mondtál.
1.) Ez nem hirdetési oldal.
2.) Tudunk olvasni, ha egyszer beírod, azt is látjuk, nem kell magaddal összefirkálni az egész fórumot.
Mi nem tetszik thiefman? Csak hirdetek!
thiefman!
ez kedves volt

de egyetértek

Remélem ezért megszüntetik a tagságodat a teszveszen!!!
Szeretnél 1 ft-ért vásárolni? Most megteheted!Akár 1 ft-ért a tied lehet minden! Nézz be ide:
http://www.teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid
=3247219&order=p
Szines RTV+Meglepetés+Plusssz pezsgőtabletta=288Ft

nem tudom volt e már.tescoban 999ft értékű darling vásárlása esetén ajándék szív alakú piros kutya ill. cicatál.sajnos az időpontokat nem tudom mert a nővérem tűzbe dobta a szórólapokat.
mi ma vettünk, nagyon jól néz ki.
MEGHATÁROZOTT TERMÉKEKRE 20% KEDVEZMÉNY AUCHAN KÁRTYÁVAL
2006. FEBRUÁRJÁNAK VÉGÉN NYÚJT MAJD 3 NAPIG 20% KEDVEZMÉNYT
MEGHATÁROZOTT VEGYI ÉS KOZMETIKAI TERMÉKEKRE AZ AUCHAN ÁRUHÁZ
ABBAN AZ ESETBEN, HA A FIZETÉS AUCHAN HITELKÁRTYÁVAL TÖRTÉNIK
A kedvezmény a BABA, CIF, COCCOLINO, DOMESTOS, DOVE és SUNSILK
termékekre vonatkozik majd.
Az akció 2006. február 24-től 2006. február 26-ig tart majd.
Kapcsolódó linkek:
Az Accord Magyarország honlapja: http://www.accord.hu
Ma jött ez az sms:Újabb 6 delma kártyát szerezhetsz azonnal! Keresd az akciós termékeket a CBA,COOP,Real üzletekben. Infó:06-40-400-400 vagy a delma.hu-n.
Praktiker - akkumulátor csereakció
Ha 2006. január 6. és február 28. között leadja áruházunkban bármilyen típusú régi akkumulátorát az akciós árakból további 1.000.-Ft-ot takaríthat meg.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások