Hűtőmágnes
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 205 / 255 oldal |
Actimeles hűtőmágnesem van cserére ha valakit érdekel...
Van danoninos cica és énekesmadár mágnesem, ezen kívül dr. beckmanos sorozat, actimel, és sok egyéb.
Keresek danoninos A, Á, Í, Ó, Ő, W betűs mágneseket (a mostaniból).
Keresek danoninos A, Á, Í, Ó, Ő, W betűs mágneseket (a mostaniból).
Hány fajta hűtőmágnes van a danoninonál?
Danonino mágnesek cserére várnak, listát tudok küldeni akit érdekel(ibolya, arara papagály nincs!)
Gomblyuk: én tegnap megetettem 3 gyerekkel az összeset (szomszéd kislány is itt volt) már csak 1 kupac van, úgy hogy jöhet a többi.
Nekem tetszenek a nem állatok. Ha nincs állat hát legyen növény, majd ráültetjük a galambot az ágra.
A felismerhetőséggel sincs bajom. Egyetlen bajom a n(y)úl és a dupla betűk hiánya. Szuper állatok vannak dupla betűvel. csiga,gyík,szitakötő,szúnyog,tyúk,zsiráf,nyúl.
Nekem tetszenek a nem állatok. Ha nincs állat hát legyen növény, majd ráültetjük a galambot az ágra.
A felismerhetőséggel sincs bajom. Egyetlen bajom a n(y)úl és a dupla betűk hiánya. Szuper állatok vannak dupla betűvel. csiga,gyík,szitakötő,szúnyog,tyúk,zsiráf,nyúl.Elég fura azért, hogy ilyen ibolyákat meg ágakat találtak ki. Egyébként tök szépek, bár van pár nehezen felismerhető (pláne, hogy a betű is stimmeljen), mert hát ezt csak kisebb gyerekeknek gondolták (vagyis ezt én gondolom). Meg nekem már vagy 3-4 hibás is volt, vehettem újra, már joghurtmérgezésem van lassan.
Nem is rossz.
De biztos valami növény lesz.
De biztos valami növény lesz.

Most néztem meg az állatos lexikont. Í-vel egyetlen állatot találtam, íbisz.
Übercica is lehet még. 

én ma találtam ibolyát. Rea, az ü biztos ürge lesz (vagy nem
).
A coraban a hétvégén hozzám is odajött egy munkatárs, hogy mit csinálok - én is megmondtam. No meg még azt is, hogy csak azt nem értem, azokhoz miért nem megy oda, akik lelopkodják a mágnest, feltépik, tönkre teszik az árut
Erre otthagyott...
).
A coraban a hétvégén hozzám is odajött egy munkatárs, hogy mit csinálok - én is megmondtam. No meg még azt is, hogy csak azt nem értem, azokhoz miért nem megy oda, akik lelopkodják a mágnest, feltépik, tönkre teszik az árut
Erre otthagyott...Hehe. 

az ü-nek ürgének kell lennie.
ó: azt mondja a kisfiam hogy óra de lehet óriáskígyó is.
í: íj
ú: passzolom (újhagyma
)
ó: azt mondja a kisfiam hogy óra de lehet óriáskígyó is.
í: íj
ú: passzolom (újhagyma
)
és még?
Mire tippelsz? Ú-val mi lesz? és Ü-vel?
Mire tippelsz? Ú-val mi lesz? és Ü-vel?

Én is papit akarok. No meg várom az őzet hogy megjelenjen. 

Szerintem elrepült. 

Nekem se tudott mit mondani, csak figyelt. A papit nem is hátul találtam, de utána szétszedtem a polcot, hiába.
Reacska
Én is mindig lepakolom a polcot és tőlem is kérdezték már meg, hogy mit keresek, hát megmondtam. Vissza is rakom az egészet rendesen, szóval emiatt nem zavartatom magam, ha éppen ráérek végignézni mind, miért ne tenném. Ráadásul legtöbbször már csak leghátul akad egy-egy kósza mágnes. Persze soha nem az, amit éppen keresek.
Én is mindig lepakolom a polcot és tőlem is kérdezték már meg, hogy mit keresek, hát megmondtam. Vissza is rakom az egészet rendesen, szóval emiatt nem zavartatom magam, ha éppen ráérek végignézni mind, miért ne tenném. Ráadásul legtöbbször már csak leghátul akad egy-egy kósza mágnes. Persze soha nem az, amit éppen keresek.
Nekem is vannak Danoninos mágneseim, kizárólag Szentkirályi cimkéért! Ami van: E-elefánt, S-süni, T-teknősbéka + van egy Kiskegyedes fényképtartós hűtőmágnesem is + 1 Shrekes!
Én találtam az Europarkban. Széttúrtam az egész polcot mígnem odajött még a biztonsági őr is és figyelte mi a jóistent csinálok.
Ez az 1 volt, vettem volna még ha van.
Ez az 1 volt, vettem volna még ha van.

Megoldódott a vodás, találtam
Köszi mindenkinek, aki próbált segíteni.
Ilyen papagájosat hol láttatok ? Én még ilyet sehol sem találtam.
Viszont annál több szakadt vagy fedő nélküli joghurtot, elképesztő
Köszi mindenkinek, aki próbált segíteni.
Ilyen papagájosat hol láttatok ? Én még ilyet sehol sem találtam.
Viszont annál több szakadt vagy fedő nélküli joghurtot, elképesztő