Nem kell magyarázkodni! Egy játékosnak traumatikus élmény, hogy ennyi esély kárba vész.
" alt="
">| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 205 / 275 oldal |
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
"> ) vagy a kassza végén, önkiszolgálóknál látok azt elhozom, de a sors iróniája, hogy ilyen talált blokkal még sosem nyertem, de az esélyt azért megadom, szemétből viszont nem szedem ki, mert jó mély kukák vannak kitéve, furán nézne ki a dolog, meg mivel a gyerekkel vásárolok általában nem is mutatok ilyen példát neki, de csóri már a kasszáknál önként begyűjti.
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
"> )vagy elkér-elhoz egy zsák szemetet a város túlsó végéből gyalog.Nem véletlenül hezitált kiminoel is,bár ő lehet nem gyalog volt,mint én szoktam lenni,de minden szempontból nonszensz lenne a részemről.Ráadásul egy olyan városban,ahol minden utcasarok be van kamerázva és elsőként hozták meg törvényben az országban,hogy büntetik a kukázást.Az előbb leírtakról nem beszélve,amit biztosan nehezen ért meg egy pesti,ahol senki nem ismer senkit és nem szükséges túl vastag bőr az ember arcán bizonyos dolgokhoz.
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
"> Mit gondolnak rólad mások ?
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
"> most gyűjtöttél bátorságot
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
"> ..és kétségtelen, hogy alkohol problémái lehetnek, de ugye ezt nem tudható előre csak feltételezés.
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">