Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 205 / 9336 oldal |
Sziasztok! Nem régen vettem 10 db 2024.12.12 szavatosságú Dörmit. Száraz tiszta polcra tettem. Ma felbontottam egy teljesen sértetlen csomagolásút és tele volt apró hangya szerű bogarakkal ,majd felbontottam a többit is és szintén , volt olyan aminek a kétharmadát is " megették" Tapasztaltatok ilyesmit?
Ezek a játékszervezők amúgy:
- még sosem szerveztek ezelőtt nyereményjátékot?
- indulás előtt nincs idő / erőforrás / szaktudás tesztelni az oldalakat?
- tényleg nem érné meg normálisan előkészíteni egy-egy ilyen promóciót, mint menet közben kezelni a bezúduló panasz-áradatot?
(Természetesen mind3 kérdés abszolút általános / elméleti / költői volt...)
- még sosem szerveztek ezelőtt nyereményjátékot?
- indulás előtt nincs idő / erőforrás / szaktudás tesztelni az oldalakat?
- tényleg nem érné meg normálisan előkészíteni egy-egy ilyen promóciót, mint menet közben kezelni a bezúduló panasz-áradatot?
(Természetesen mind3 kérdés abszolút általános / elméleti / költői volt...)
Aha, hát remek. Amúgy is káoszos így, hogy 3 helyen is van Milka játék, nem mindenhol ugyanazzal a fajtával, de akkor figyeljen arra is az ember, nehogy 2x töltse fel ugyanazt a blokkot(remélem nem is lehet). Na mindegy.
/nap szerintem, de nem biztos...
Így értettem a tilt-ot, hogy a 2. után kiirja elérted a limitet.
Így értettem a tilt-ot, hogy a 2. után kiirja elérted a limitet.
10/nap
v
10/ 24 óra?
Mert ez sem mindegy.
v
10/ 24 óra?
Mert ez sem mindegy.
Hogyhogy tilt?
A nem bolthoz kötött Milka. Azt mondja nekem, hogy ma már beküldtem 10-et, nem tölthetek többet. De nem töltöttem fel 10-et ma, ez egészen biztos.
Nem 10/nap ? (De amúgy teljesen mindegy hogy 10 vagy 30, de a 2. után tilt a rendszer).
30/nap
Melyik milka
A Milka is korlátozza a feltöltések számát az oké, de hogy?!
Re Fáreó:
Oonly-t a Sparban és az Auchanban keress. Nekem nagyon ízlett, már ha egy ásványvízre lehet ilyet mondani. A napi nyereményt is gyorsan kiküldték
Oonly-t a Sparban és az Auchanban keress. Nekem nagyon ízlett, már ha egy ásványvízre lehet ilyet mondani. A napi nyereményt is gyorsan kiküldték
Fáraó ! Oonly ásványvizet az Interspárba kaptam , újratölthető flakonba van víz+250ft Vöslauert még nem láttam
A Rexona duopack az 1 termék v. 2 termék?
A jsz-ban nem térnek ki rá.
A jsz-ban nem térnek ki rá.
Sünkutya!
Tegnap hozta a futár a szerencseszéf játékon nyert Magyar termék csomagot!
Tegnap hozta a futár a szerencseszéf játékon nyert Magyar termék csomagot!
Oonly ásványvízet és Vöslauer Sport italokat,hol lehet kapni melyik üzletláncban?
Lidl,Aldi,Penny még nem láttam.
Lidl,Aldi,Penny még nem láttam.
Ne veszítsd el.
Én nem használok applikációt az Auchan-nál, mivel ritkán járok. De ha elveszíteném a blokkot, akkor miért nem jó a kikért hivatalos másolat?
Billeg a teknő a mosógépen...
Ezt láttátok az Auchan jsz-ban:
Ha a papír nyugta nem áll már rendelkezésre, akkor az
applikációban lévő digitális nyugtát személyesen kell bemutatni a nyertesnek.
" alt="
">
Ha a papír nyugta nem áll már rendelkezésre, akkor az
applikációban lévő digitális nyugtát személyesen kell bemutatni a nyertesnek.
" alt="
">