Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 205 / 1052 oldal |
Hát én sem kaptam meg még mindig aug-tól kezdve a tányérokat, ide júniusban egy 50-es nő hozta, de amúgy még erről az ajándék levesről csak most hallok itt.
Ez a cég, de nem ez a futár hordja a Knorrt.
Remélem az októberi knorrt nem ez a futár fogja hozni! 

Szegeden most kezdik széthordani a Jacobs bögréket. Estig be is akarják fejezni. (Egy kék személyautó hozza.)
Mi is kaptunk 2+1-et.
Mi is kaptunk 2+1-et.
Ma hozták a 2. MP3-at, garanciával, gratuláló levéllel. Az elsőhöz nem kaptam semmit.
mi sem kaptunk ajándék levest,de a futárral eddig szerencsém volt,mert mindig rendes volt.
Megjött a júliusi Knorr tányérom! :-)
Szalika, Nicika: nem lehetetlen, hogy ehhez a fapofához nekem is volt szerencsém. Hétvégén hozta a csomagot és nem jött fel, hanem én mentem le a kapuba. Ideges volt, mert akkor esett az eső és lent pattogott, hogy mi tartott ilyen sokáig, neki erre nincs ideje. Megkérdeztem, hogy miért nem hívott fel előtte a megadott telefonszámon, mire azt válaszolta: "csak nem képzelem, hogy mindenkit felhívnak előtte, ki fizetné ki a költséget?
Egyébként mi nem kaptunk még soha ajándék levest!!!!
Egyébként mi nem kaptunk még soha ajándék levest!!!!
nicika, lehet, hogy ua. a futár volt nálam is.
Hozta a szomszéd cuccát is és a férjemmel beszélt először. Mikor mondja, hogy 2 jacobs bögre, mondtam, hogy 2? De hisz több jár. Erre azt mondja:
Ne szóljon bele, most én beszélek, mi ezt már a férjével megbeszéltük!
A végén azt mondta, hogy ha megígérem, hogy megfőzöm az ajándéklevest a férjemnek, akkor itthagyja. Én meg visszavágtam, hogy az ajándékleves az mindenképpen jár, nem ő dönti el, hogy kinek ad és kinek nem.
Mindenestre furcsa egy alkat volt.
Hozta a szomszéd cuccát is és a férjemmel beszélt először. Mikor mondja, hogy 2 jacobs bögre, mondtam, hogy 2? De hisz több jár. Erre azt mondja:
Ne szóljon bele, most én beszélek, mi ezt már a férjével megbeszéltük!
A végén azt mondta, hogy ha megígérem, hogy megfőzöm az ajándéklevest a férjemnek, akkor itthagyja. Én meg visszavágtam, hogy az ajándékleves az mindenképpen jár, nem ő dönti el, hogy kinek ad és kinek nem.
Mindenestre furcsa egy alkat volt.

Nicika! akkor nagyon nem voltál szerencsés a knorros futárral. Nekem most még aláírni sem kellett,meg a barátnőmnek is itthagyta a levest,pedig ahoz a hónaphoz nem is járt volna.
Wodehouse!
Jaj bocsi, te a Knorrost kérdezted! Bunkó volt. Siessünk már azzal a személyi írással! "Na irja már, mire vár!" És a végén: "Mivel ilyen kedvesek voltak itt egy ajándék leves!" Bunkó pasi volt na! Nem tudom miért neki állt följebb hogy hideg van! Arról mi nem tehetünk! Neki ez a dolga!
Jaj bocsi, te a Knorrost kérdezted! Bunkó volt. Siessünk már azzal a személyi írással! "Na irja már, mire vár!" És a végén: "Mivel ilyen kedvesek voltak itt egy ajándék leves!" Bunkó pasi volt na! Nem tudom miért neki állt följebb hogy hideg van! Arról mi nem tehetünk! Neki ez a dolga!
Tery!
Nem tudok mailt írni mert nem műkszik a freemail!
Nem tudok mailt írni mert nem műkszik a freemail!
Wodehouse!
Rendkívül türelmes volt a futár, ugyanis nem találtam a személyimet! Meg aztán a Knorros futárhoz képest is le a kalappal!
Rendkívül türelmes volt a futár, ugyanis nem találtam a személyimet! Meg aztán a Knorros futárhoz képest is le a kalappal!
Megjöttek a Knorr tányérjaim!!
Igaz, hogy 004 van rajta, de jól jöttek. Lapos és mélytányér. A többi nem számít!
Igaz, hogy 004 van rajta, de jól jöttek. Lapos és mélytányér. A többi nem számít!Wodehouse, írtam 

Nicika,
miért, mit csinált a Knorros futár?
miért, mit csinált a Knorros futár?
Nicika! Gratulálok az új "családtaghoz"! 

Nikoletta levele Lövőről.
KÉRLEK DOBJ EGY @-t !!
Köszi
KÉRLEK DOBJ EGY @-t !!
Köszi
Ma délután megtörtént az Olympus fényképezőgépem átadása. Annyira örülök! Csúcs szuper a fényképezőgép és a futár is nagyon kedves volt!
Egy nappal korábban bejelentkezett és a megbeszélt időben érkezett!
Egy nappal korábban bejelentkezett és a megbeszélt időben érkezett!sokat gondolkodtam rajta, de nem jöttem még rá eddig. talán a mi világunk újság játékára gondoltam de nem emlékszem, lehet valami internetes volt.