Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 205 / 511 oldal |
Hívtam a Booklinet, nem tudnak róla, hogy nyertem volna. Nagyon érdekes. Erről ennyit.
Sokadszori beküldésre megint egy knorr lapos tányér se...
(pénteki elsőbbségi feladással)
(pénteki elsőbbségi feladással)Nem tudom, hogy másnak mi a tapasztalata, de ha jól emlékszem, egy héten belül küldték. A Bookline-nál érdeklődj, ők küldték a könyvet.
Sbetty!
Egy hónapja várom.
Egy hónapja várom.
Pedri!
Ne aggódj! A Velvet a Bookline-os könyvet futárral küldte. Nem volt értesítő e-mailban, de elég hamar hozták a könyvet!
Ne aggódj! A Velvet a Bookline-os könyvet futárral küldte. Nem volt értesítő e-mailban, de elég hamar hozták a könyvet!

Madrin,
köszönöm! Remélem, igazad lesz! De akkor miért írták, hogy a nyerteseket e-mailben értesítjük?!?
köszönöm! Remélem, igazad lesz! De akkor miért írták, hogy a nyerteseket e-mailben értesítjük?!?
Pedri,
a velevet nem értesít külön emailen, egyszercsak küldik az ajándékot.
a velevet nem értesít külön emailen, egyszercsak küldik az ajándékot.
....ez meg már ismétlés volt, de azért jól szórakozom.
semmit=semmin ...és megint lejárt az időm....és azt akartam még, hogy ha mégis megbántódik azért mert utolért a rossz ,mert nem küldtem el egy emailt 10 embernek
Jó écakit. 
Jó écakit. 
Most már megyek haza, és remélem nem bántódik meg senki semmit. Jó éjszakát!!!! Ha pedig mégis megbántódik vki, bitos azért mert nem küldtem egy emailt 10 embernek el, és....
Egyre több olyan emailt kapok, küld tovább mert ez meg az fog történi. Megkérnék mindenkit nekem ilyet NEEEEEE mivel nem hiszek benne, és nincs is türelmem küldözgetni 10-20 embernek, ja és a szörnyűségeket se, mert segítenék ha tudnék de abban sem hiszek, hogy email szólgáltató segíteni fog. A szörnyű képektől meg a pengeélen táncoló optimizmusom negatívításba torkollik. Köszönöm, és bocsánat, de én ilyen marha vagyok.
Nyertem a Velveten egy Bookline könyvet, de nem kaptam róla e-mailben értesítést, holott elvileg kellett volna. Írtam nekik, a Booklinenak is, válasz nem jött. Kezdek lemondani róla. Járt már így valaki?
chipita 7days telefonszámra nam lehet küldeni
"a szolgáltatás jelenleg nem működik."-et ír ki
"a szolgáltatás jelenleg nem működik."-et ír ki

Hát akkor passzolok

De 4 kódból hogy lett 6?
Nem írtam el a kódot, ugyanazt küldtem az elküldött mappából mint előtte.
Nem írtam el a kódot, ugyanazt küldtem az elküldött mappából mint előtte.Reacska!
Szerintem az lehet a gond, hogy az egyik kódot elírtad, igy nem vette figyelembe, hogy indulni szeretnél az MP3 lejátszóért. A másikat viszont beleszámolta a kilométerbe, és lehet, hogy azért irta, hogy már játszottál vele. Bár már én sem tudom...
Szerintem az lehet a gond, hogy az egyik kódot elírtad, igy nem vette figyelembe, hogy indulni szeretnél az MP3 lejátszóért. A másikat viszont beleszámolta a kilométerbe, és lehet, hogy azért irta, hogy már játszottál vele. Bár már én sem tudom...
A balaton nincs a helyzet magaslatán. Tegnap küldtem 2 kódot, semmi válasz....Elküldöm mégegyszer erre természetesen válaszol, hogy a kódot már beküldték. Nosza beküldök még kettőt (mert nem értem, hogy miért nem kaptam az elsőre visszajelző sms-t) Erre már kapok választ és azt is kiírja, hogy 600ezer pontom van. Matekból karó. 

Beszéltem Milkyékkel, azt mondták, hogy jövő hétfőn kezdik postázni a hátitatyókat 

Én már a telefonszámukat kezdtem el keresni, hogy felhívom őket. Az egy kicsit fura, hogy 2 és fél hónap atatt nem ért ide. Pláne hogyy már állítólag postázták 

Ti nem találjátok furcsának, hogy a milkysek 2 héttel ezelött azt mondták, hogy a hátizsákok már ki lettek postázva, de még senki nem kapta meg