Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 205 / 319 oldal |
bolya, köszi. én nem játszom, de kaptam pár kódot, és csak azt akartam tudni, meddg ajánlhatom fel cserére. köszi
Máj. 14-ig
meddig van a pall mall játék?
Bubusnak! 06-40200025
Lehet, hogy a Pall Mall kódjaimat elcserélem nyerő percekre. Nekem ez a Pall Mall nem akar összejönni sehogy sem!
kávészcsésze most
egy takaró kéthete (......? nem nem lesz csere tárgya
bár még nem is láttam mert nem jött meg)
egy takaró kéthete (......? nem nem lesz csere tárgya
bár még nem is láttam mert nem jött meg)0640 200025
de ha van tőlük régebbi e-mailed, abba mindig beleírják!
de ha van tőlük régebbi e-mailed, abba mindig beleírják!

Segítenétek, valahogy elkevertem az azonosítómat, a neten lévő segítségkérőre napok óta nem küldik. Van valami telószám, ahol megkérdezhetném?
Gratula arpi!
Én is arra vagyok beindulva, de hiába
Én is arra vagyok beindulva, de hiába

Ez aztán szerencse! Megnyerted mai nyereményünket: a Pall Mall kávéscsészekészletet. Gratulálunk és további jó játékot kívánunk!
el se hisezm...ez az első nyereményem ebben a játékban...végre
el se hisezm...ez az első nyereményem ebben a játékban...végre

2. kávés csésze szett 

Nekem már lassan három hete semmi. Sőt... az elején volt egy kávéskészlet. Ennyi.
Grat! ügyesek vagytok,itt már másfél hete semmi!
A takaró méreteit tudja már vki?
A takaró méreteit tudja már vki?
türelem....
megint egy óra
Én ezt nem értem... két kóddal játszom, az egyikkel csak órát nyerek a másikkal csak rádiót... sehol egy takaró
Én ezt nem értem... két kóddal játszom, az egyikkel csak órát nyerek a másikkal csak rádiót... sehol egy takaró

óra....az előbb. 
Eddig a moon-nal dobozrészletet kértek, Multival van meghívásos vk-os, s szokott lenni (sms) kódos is, szofival már rég nem volt.
Egyes regisztrált játékosoknak küldenek promos levelet, nem lehet tudni, milyen alapon válogatnak.
Ha a csomagoláson v. ~ban vmi újszerű van, érdemes belehallgatni az infovonalukba, mibe kezdtek.
Egyes regisztrált játékosoknak küldenek promos levelet, nem lehet tudni, milyen alapon válogatnak.
Ha a csomagoláson v. ~ban vmi újszerű van, érdemes belehallgatni az infovonalukba, mibe kezdtek.
ezzel a játékkal nekem se jön össze semmi!
milyen játékok szoktak lenni moon-nal és bond-dal és multival?szofival szokott lenni? honnan lehet általában ezeket megtudni?hirdetik valahol ha játék van? köszi
Megérkezett a takaró a mai napon. nagyon jópofa, zippzáras huzatba van csomagolva, így megvan a takaró és ha van valami ruha nálad /utazás, kirándulás/ akkor a huzatba berakva párnaként is használható.