Két hete vettem egy Pickwick teacsomagot a Tescoba amihez teáscsésze volt csomagolva. Otthon vettem észre, hogy a csésze repedt. Írtam a Pickwicknek és ma hozta a postás az új csészét ami ráadásul sokkal szebb és még kis tányérkát is küldek hozzá.
Így kell a vevőket megtartani.

A "hogyan nyerjünk pókeren?" c. könyvnyereményt már másnap megkaptam

Fókusztól. Igaz GSL hozta és nem a postásunk.
Sada!
Írtam

Sohaj
Felcsgáztál.
Ez a vélemény.
És mi volt a véleményt megalapozó pozitív tapasztalat?
A "Gazdálkodj okosan!" játékhoz a Match-ban vásároltam meg mindent, és egyik blokkhoz sem kellett újmagyar-szótár!

szednori!
Köszi szépen,hogy válaszoltál!Olvastam a nyerteslistát (amit sada beírt)de sajnos nem nyertem!Mégegyszer köszi!
babar!
E-mailben küldtem el sadának és még valakinek,természetesen Neked is küldeném,de már sada beírta a nyertesek közé,így felesleges lenne!
Remélem,azért nyert valaki innen is(fórumozó)!
Egy jó barátom kért meg, mint aktív fórumozót, hogy pozitív tapasztalatát írjam le ide. Az egyszervolt.hu szerkesztői, konkrétan Nagy Andi előtt le a kalappal: kitünő, látogatóközpontú hozzáállás, rugalmasság, kedvesség! Köszönjük!!
Már látom,sajna nem nyertem!
szednori!
Elküldenéd nekem is a listát?Köszi
Illetve ne ide, hanem a nyertesek topicba.
Légysz' írd be ide a nyerteslistát, vagy küldd át nekem az ICO levelét.
Köszi!
2006.dec.15-én sorsolták a Creative kids(ICO)játék nyerteseit,de sehol nem találtam(még a fórumozóktól is érdeklődtem,de nem válaszolt senki)a nyertesek névsorát.Felhívtam az ICO-t és elküldték a nyertesek névsorát e-mailben.Sajnos nem nyertünk,de legalább válaszoltak!!
Sziasztok!
Udvozlok mindenkit Gran Canariarol!
Ez egy Slager radios nyeremeny. Minden csucs szuper, az ido 24- 29 fok kozott van, a sziget gyonyoru. Orulok, hogy itt lehetek! Nincs magyar billentyuzet
Mindenkinek sok nyeremenyt, vigyazzatok a viharban!
Végre találtam akciós Szentkirályi vizet: Profi (igaz, csak mentes, a szénsavas még Micimackós)
Ha jól emlékszem néhány évre visszamenőleg, januárban és februárban nem igazán indultak eddig játékok, talán kb. 2-3. Most mintha változtattak volna szokásaikon a cégek.

egyetlen*
köszi!

Teát én a Tescoban kaptam, de vizet égen-földön nem találok.

eygetlen*
Pedig a teához viz is kell

Mármint a tea főzéshez!

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások