Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 205 / 303 oldal |
nekem tegnap 4 névből egy nem ment. ma viszont az is működik
nektek megy a prizee?
Reacska ,írtam @-t.
marycsiga: Pl. én.
A prizee.zsebpenz.com-on megtalálod a rendelés módját, megbízható.
A prizee.zsebpenz.com-on megtalálod a rendelés módját, megbízható.

visszaolvastam,de nem találom,sehol.ki az aki vett már kp-ért PP-t?
írna nekem.köszi
írna nekem.köszi
zsanett25
Igen állt 2-3-4 nap mire megkapod a kódot
Igen állt 2-3-4 nap mire megkapod a kódot
2 napja vásároltam a G2 1 find code de még mindig nem kaptam meg. Ez mindig így van?
prizee
Valaki tudna nekem priviben segítséget adni, hogy pontosan hogy működik a játék? Már igen rég regiztem, de én vhogy még nem értem a menetét, azt tudom hogy gyüjtögetni kell.
Valaki tudna nekem priviben segítséget adni, hogy pontosan hogy működik a játék? Már igen rég regiztem, de én vhogy még nem értem a menetét, azt tudom hogy gyüjtögetni kell.
Sziasztok
Már napokl óta sorban álltam egy óráért 17.90 bubzz
ma kaptam egy levelet. lekerült a kínálatból cserébe kaptam 1.7 bubzzot
miért ne én lennék ilyen peches. :-(((
Már napokl óta sorban álltam egy óráért 17.90 bubzz
ma kaptam egy levelet. lekerült a kínálatból cserébe kaptam 1.7 bubzzot
miért ne én lennék ilyen peches. :-(((
aki vett már PP-t az írna nekem?
de sajna csak holnap tudok válaszolni.
lenne kérdésem.
de sajna csak holnap tudok válaszolni.
lenne kérdésem.
Sziasztok!
Nem akarok túl naivnak, vagy butácskának tünni, de kapott még valaki rajtam kivül levelet, hogy nyert a FreeLotton. Annyi pénzt emlegetnek, hogy annyi csak a számtanpéldákban van. Mondjuk jó lenne, mert az 5 gyerekemre pont el is tudnám költeni és még nekem is maradna... De tul szép, hogy igaz legyen. Ha valaki tudna ebben segiteni azt megköszönném, és ha sikeres az akció még honorálnám is. Álom álom édes álom...... Üdv. Ilona
Nem akarok túl naivnak, vagy butácskának tünni, de kapott még valaki rajtam kivül levelet, hogy nyert a FreeLotton. Annyi pénzt emlegetnek, hogy annyi csak a számtanpéldákban van. Mondjuk jó lenne, mert az 5 gyerekemre pont el is tudnám költeni és még nekem is maradna... De tul szép, hogy igaz legyen. Ha valaki tudna ebben segiteni azt megköszönném, és ha sikeres az akció még honorálnám is. Álom álom édes álom...... Üdv. Ilona
Sziasztok!
Igen.
Ad 0,10 Bubzot a végén. Érdekes, hogy a Takánál csak 0,05 Bubz a vége itt meg 10.
Ad 0,10 Bubzot a végén. Érdekes, hogy a Takánál csak 0,05 Bubz a vége itt meg 10.Reácska: Neked sikerült végig? Akkor én az utolsó szinten baltázom el, ott már olyan hosszú a vonat hogy mindig eltalálja egy medúzalövedék. 

Viki: a 6 az utolsó. 

Én is mindig a 6.szinten baltázom el...
Ti meddig juttok el az új halkiszabadítós játékban? Én a 6. szinten rontom el.
Ott már lőnek a medúzák meg minden. Egyáltalán hány szintes?
Ott már lőnek a medúzák meg minden. Egyáltalán hány szintes?Bynkódot keresek (Toilokdo oldalhoz való).
Cserébe az alábbi kódok közül választhatsz: Find-kód, Gratcode, Monkypass kód, Duckypass-kód.
Írj, ha cserélnél.
Cserébe az alábbi kódok közül választhatsz: Find-kód, Gratcode, Monkypass kód, Duckypass-kód.
Írj, ha cserélnél.
nálam igen.
nálatok megy a prizee?