Akik az akció alatt Auchan kártyájukkal FA, PALETTE, SCHAUMA vagy TAFT termékeket vásárolnak, vásárlási utalvány formájában történõ visszatérítés útján 30% kedvezményt vehetnek igénybe.
Az akcióban úgy lehet érvényesen részt venni, hogy az akció napjaiban a fent megnevezett termékek közül legalább 1.000 Ft értékben kell vásárolni, és a vásárlást Auchan kártyájával kell fizetni. Ebben az esetben 1.000 Ft-onként 300 Ft értékû vásárlási utalványt ad ajándékba a Bank Accord. A vásárlási utalványok az áruházak vevõszolgálatán vehetõk át az Auchan kártyával történt fizetést igazoló bizonylat, a pénztári blokk és a bevásárlókocsi bemutatásával.
Az akció érvényessége: 2006. január 20 és 22 közt tart.
forrás: www.bankkartya.hu
Akciós termékek, termék akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 205 / 226 oldal |
Pontosabban holnaptól lesz...
A Tescoban a Liberohoz (2999Ft) Népszerű mondókák nagy képeskönyve c. könyv van hozzácsomagolva.
http://www.cibavision.hu/fl_1205.shtml
http://www.xpress.hu/default.asp?VID=066-37742971-508
410986782854
20-80 % árengedmény sok-sok dvd-re, hátha találtok olyat, amit már régóta megvettetek volna.
410986782854
20-80 % árengedmény sok-sok dvd-re, hátha találtok olyat, amit már régóta megvettetek volna.
A Családi Lap 55 éves az idén. Ezért akciós áron - 55 % kedvezménnyel - lehet előfizetni
Részletesebb infók a januári számban
Részletesebb infók a januári számban

A http://www.hunbook.hu/-n most minden könyv 20%-al olcsóbb!
SPAR, Kaiser's, Interspar akció
2006-ban is folytatódik a Szuper Szombat akció!
2006. január 7-én, szombaton minden SPAR, Kaiser’s és INTERSPAR áruházban 15 % kedvezményt adunk az alábbi termékcsoportok árából:
Minden tea
Minden rizs
Elektromos kávéfőzők*
* A kávéfőzőkre vonatkozó kedvezmény az alábbi SPAR szupermarketekben nem érvényes: Bp. V., Szent István krt. 17., Bp. VI., Teréz krt. 2., Bp. VII., Erzsébet krt. 27., Bp. VII., Thököly út 8., Bp. XI., Bartók Béla út 51., Bp. XII., Böszörményi út. 38/b., Bp. XIII., Váci út 138/a., Bp. XVIII., Üllôi út 525., Mohács, Pécsi út 73., Szeged, Mars tér 1–3., Szeged, Széchenyi tér 15., Tata, Rákóczi F. u. 9., Tatabánya VI., Hadsereg u. 131., Tatabánya V., Köztársaság u. 44.
2006-ban is folytatódik a Szuper Szombat akció!
2006. január 7-én, szombaton minden SPAR, Kaiser’s és INTERSPAR áruházban 15 % kedvezményt adunk az alábbi termékcsoportok árából:
Minden tea
Minden rizs
Elektromos kávéfőzők*
* A kávéfőzőkre vonatkozó kedvezmény az alábbi SPAR szupermarketekben nem érvényes: Bp. V., Szent István krt. 17., Bp. VI., Teréz krt. 2., Bp. VII., Erzsébet krt. 27., Bp. VII., Thököly út 8., Bp. XI., Bartók Béla út 51., Bp. XII., Böszörményi út. 38/b., Bp. XIII., Váci út 138/a., Bp. XVIII., Üllôi út 525., Mohács, Pécsi út 73., Szeged, Mars tér 1–3., Szeged, Széchenyi tér 15., Tata, Rákóczi F. u. 9., Tatabánya VI., Hadsereg u. 131., Tatabánya V., Köztársaság u. 44.
rika74 Hozzászólás - 2005. december 15. :: 20:05
nem egészen nyeremény játék, de érdekes lehet
purina ONE (macskatápon) van egy kis napló, ami a macskatáppal kapcsolatos.
2005.12.01-el indul, és a lényege az, hogyha nem vagy megelégedve a táppal akkor ird meg nekik, és visszatérítik az árát.
Interspar-ban található
nem egészen nyeremény játék, de érdekes lehet
purina ONE (macskatápon) van egy kis napló, ami a macskatáppal kapcsolatos.
2005.12.01-el indul, és a lényege az, hogyha nem vagy megelégedve a táppal akkor ird meg nekik, és visszatérítik az árát.
Interspar-ban található
A hölgyvilág újsághoz ajándék mágikus karkötő:
Hematit+gyöngy
Hematit+gyöngy
Tegnap láttam a DM-ben, hogy a parfümök nagy része le van értékelve 50%-al. Nem a gagyik, hanem Puma, Naomi Campell, ....
Ha valaki nem vett még a barátnőjének, feleségének, anyósnak, anyukának, barátnőnek, vagy épp magának ajándékot ez jó lehet
Én már bevásároltam, azt hiszem túlzásba is vittem
Ha valaki nem vett még a barátnőjének, feleségének, anyósnak, anyukának, barátnőnek, vagy épp magának ajándékot ez jó lehet
Én már bevásároltam, azt hiszem túlzásba is vittem

Nálunk a Tesco-ban Karaván kávéhoz 3x250g + plüss Fenevad - 3 féle.
999Ft.
Láttam a Reálban is, de ott nem tudom, hogy mennyi.
999Ft.
Láttam a Reálban is, de ott nem tudom, hogy mennyi.
ferkat Hozzászólás - 2005. december 07. :: 14:29
Coccolino nyereményjáték! Októberben elindult a Coccolino Mesekönyv promóció is. Mindenki, aki részt vesz a promócióban 1000,- Ft kedvezménnyel, mindössze 1490,- Ft-ért juthat hozzá a Coccolino mesekönyvhöz. Ehhez nem kell mást tenni, mint összegyűjteni a Coccolino termékek hátcímkéjéről 3 db Mesemozgalom kupont és beküldeni.
Coccolino nyereményjáték! Októberben elindult a Coccolino Mesekönyv promóció is. Mindenki, aki részt vesz a promócióban 1000,- Ft kedvezménnyel, mindössze 1490,- Ft-ért juthat hozzá a Coccolino mesekönyvhöz. Ehhez nem kell mást tenni, mint összegyűjteni a Coccolino termékek hátcímkéjéről 3 db Mesemozgalom kupont és beküldeni.
Az Intersparban láttam ma, 3 db wolf + nagyon szép kerek díszdoboz 499,-
Nescfehoz pedig kávé színű, csíkos, kávé illatú háromszög alakú gertya. Jól néz ki.
Nescfehoz pedig kávé színű, csíkos, kávé illatú háromszög alakú gertya. Jól néz ki.
A dm kuponfüzetedet rossmann pelyhecskékre cserélik.
Nem is rossz bolt: kevesebb pontért nagyobb engedményt adnak.
Nem is rossz bolt: kevesebb pontért nagyobb engedményt adnak.
sada
Ez most komoly?A dm-es pontokat beváltják a Rossmann-ban? Nem semmi.
" alt="
">
Igaz,én a Dove-s reklámon is kiakadok mindig,amiben a Nivea krémhez hasonlítják a saját terméküket.

Ez most komoly?A dm-es pontokat beváltják a Rossmann-ban? Nem semmi.
" alt="
">
Igaz,én a Dove-s reklámon is kiakadok mindig,amiben a Nivea krémhez hasonlítják a saját terméküket.

A Rossmannban újra pontokat adnak a dm pontgyűjtő füzetért: ugyanannyi hópelyhet, ahány pont volt a másikban.
Emlékeztetőül:
A dm-ben dec. 31-ig lehet gyűjteni és 15 pont után adnak 15 % kedvezményt.
A Rossmannban jan. végéig lehet gyűjteni és 10 pontért 20 % kedvezmény jár.
Emlékeztetőül:
A dm-ben dec. 31-ig lehet gyűjteni és 15 pont után adnak 15 % kedvezményt.
A Rossmannban jan. végéig lehet gyűjteni és 10 pontért 20 % kedvezmény jár.
PLUS-ban 11.21-27-ig
NUTELLA+ajándék hűtőmágnes 489 Ft (400gr)
NUTELLA+ajándék hűtőmágnes 489 Ft (400gr)
Az ajándék rénszarvast ma a CBA-ban is láttam a mosópor mellett.
Lehet hogy máshol is lesz, de én most a Metrobol írom ezeket. (November 17-től)
6 kg Bioponhoz ajándék aranyos rénszarvas 2288,-
64 db-os Somat tablettához ajándék edényfogó kesztyű 1698,-
6 üveg St. Hubertushoz ajándék St. Hubertusos kötény 2298,-/db
6 üeg Kalinka vodkához ajándék Kalinkás törölköző 999,-/db
6 kg Bioponhoz ajándék aranyos rénszarvas 2288,-
64 db-os Somat tablettához ajándék edényfogó kesztyű 1698,-
6 üveg St. Hubertushoz ajándék St. Hubertusos kötény 2298,-/db
6 üeg Kalinka vodkához ajándék Kalinkás törölköző 999,-/db